IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Икономическата програма на Царя

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• (7-1) дни до 17

Боби явно не си чел последните анализи на инвестиционните банки като Salomon Smith Barney, Morgan Stanley, Райфайзенбанк, Deutsche Bank. Доста са позитивни за перспективите пред България и затова препоръчват купуване на BG Brady. Освен това, фактът че цената на Brady-тата се покачи показва настроението на пазара. А това за мен е по-важен индикатор отколкото да речем Стив Ханке (за който е ясно, че поддържа СДС) или пък онези 53-ма българи. Пазарът е най-верния индикатор. Не е ли така?

Коментар

• (7-1) дни до 17

Боби ще си позволя да те допълня със следното.Добре е някои от участниците да не се "Клонират" с по няколко ника.Това все още не са изборите за да дава един човек по 4-5 гласа.Второто е че някак си не е морално да водиш спор които се знае кои е и какъв е,а ти в
      същото време да се криеш зад маската на анонимността.

Коментар

• (6-1) дни до 17

Не е точно така, моето момче. Май не ти е много ясно. На много места по света държавата има дялове в бивши държавни дружества без икономиката да е планова. Можеш сам да провериш.
        Пък и дори държавата да няма желание да участва в Софарма не е ли по-разумно държавата да си вземе акциите по номинал и после ако иска да си ги продава по пазарна стойност? Дори и един лев да е разликата в цената - пак е нещо. Просто това е направено тенденциозно. Няма икономичска логика държавата да си зарежи правото да участва в увеличението на капитала, след като то е по номинал.

Коментар

• (7-1) дни до 17

Мариане,
          Чувствам се предизвикан да ти отговоря. Първо за 5000те лева раздавани по барикадите. Аз тогава бях втори курс студент и бях по 18 часа на ден по улиците през ВСЕКИ един от дните на протеста. От 18-тата си годишнина съм ангажиран в структурите на СДС. Това за заплащането е долна лъжа, родена от болни мозаци. Заклевам се в живота си, че за тези 30 дни не съм видял или чул за ЕДИН човек, който да е получил нещо различно от чай. Наричам лъжец, всеки който твърди обратното и съм готов да споря по този въпрос публично във всеки един момент.
          Относно тезата, че всички харесват програмата на НДС2- аз ти насочих вниманието към едно писмо от 53-ма млади българи. Това че не ги познаваш лично не е техен проблем. Посочих ти и интервюто на проф Стив Ханке (препоръчан от принц Кирил). Ако това не ти стига, прочети днешния анализ в Медиапул "Програмата на НДСВ-популизъм и фискална несъстоятелност" на Любомир Митов, зам-директор на европейския департамент в Институтъта за международни финанси САЩ.
          Предизвиквам те да ми намериш ЕДИН ЕДИНСТВЕН коментар извън нашия сайт, който да хвали програмата на НДС2 (не просто да плюе по СДС или да хвали биографиите на младите икономисти от движението, но да хвали самата програма и нейната реализуевмост) Аз вече ти представих три мнения, надявам се че ти ще успееш да ми намериш поне едно.
          Има еин тип мнения, които ми се струват глупави и несъстоятелни- че всички коментари, които подкрепят СДС и критикуват НДС2 са платени, партиина пропаганда, породени от лични интереси и картонени чашки. Това означава ли автоматично, че коментарите в защита на Василев и ко. са добре платена пропаганда на НДСВ, движена от корпоративни и лични интереди на банките, фондовете и брокерските къщи където работят колегите. Ако се проследят парите и сделките на повечето финансови институции у нас, нали знаете до кои структури на бившата милиция водят... Убеден съм че това са глупости, поне в нашия сайт всеки излага убежденията си и те моля да уважаваш превото на мнение. Аз си признавам принадлежността към СДС и се гордея с нея, не е срамно ако ти или някой друг си признае принадлежност или симпатия към Симеон- това не е нито слагачество, нито е нещо нередно и не означава че партиите плащат на теб или мен (ако на теб ти плащат, кажи и аз да си поискам, да не се минавам Надявам се че ще се съгласиш с тези ми разсъждения и ще прекратим личните нападки час по-скоро. Всичко хубаво!

Коментар

• (6-1) дни до 17

Терминаторчо.
            Ти просто не мислиш трезво.Ако държавата се беше включила в увеличението на капитала на Софарма,щеше да обвиняваш
            защого е направила,след като целта е приватизация.Това щеше да означава само че държавата продължава по пътя на плановата икономика
            в условията на пазарна такава.

Коментар

• (6-1) дни до 17

Аз поне не отгаварям с нападки като теб и не правя характеристика за другите. Май това е признак на слабост. Аз използвам само ясни факти, като този за Софарма. А пък вие г-н Караиванов правите само догадки и обиждате другите. Крайно време е екипа ИНВЕСТОРБГ да вземе мерки.
              А вие понеже не можете да дадете смислен отговор на моите ясни аргументи (истината боли) преминавате към нападки. Не ви прави чест!

Коментар

• (6-1) дни до 17

Аз живея в свободна РЕПУБЛИКА и мога да взимам отношение по който
                си искам въпрос.Никой неможе да ми говори в императив.Все пак тези
                които го правят,показват единствено ниската си култура и липсата на
                възпитание в първите си 7 години(а може и повече).Жалкото обаче е
                че много голям % от хората в НДС2 показват същото поведение,а имат
                претенции за НОВ МОРАЛ В ПОЛИТИКАТА.

Коментар

• (6-1) дни до 17

Само не разбрах защо съм глупав? Може би защото ти казах истината в очите? А пък ти си разгневен и не можеш да напишеш един свестен отговор на моя въпрос - да обясниш защо държавата не участва в увеличението на капитала на Софарма.
                  И защото не можеш да дадеш смислен отговор преминаваш към нападки. Може би и ти имаш някакви лични интереси като г-н Караиванов. Можеш да ми кажеш - ще си остане между нас!

Коментар

• (6-1) дни до 17

Ми ти си бил голям шегобиец щом си смееш на такива неща.Браво бе !!!!!!!!!!!Лелеее обаче си страшно глупав.Явно затова искаш да се смени управлението-за да могат такива псевдоразбирачи като теб да се реализират.

Коментар

• (6-1) дни до 17

Какво има да доказвам - за Софарма ли? Ами то е ясно като бял ден, бе BUDDY. Държавата не участва в увеличението на капитала и се получава dillution (това го знаеш какво е нали???) в полза на мажоритарния собственик. А кой стои зад мажоритарния собственик май всички знаем. Сега да не споменавам имена.
                      Сега изясни ли ти се, BUDDY?

Коментар

• (6-1) дни до 17

А пък на въпроса защо НДС2 е толкова популярно - отговорът е много прост.
                        Просто СДС се провали и хората са недоволни и сега НДС2 обира протестния вот. Точно както стана през 1997 след фиаското на Виденов и компания.
                        Ето това е. Просто и ясно. А това че ти това не можеш да го разбереш си е твой проблем.
                        А анализите за връзки с Моссад, ЦРУ, КГБ, Щази, Ми5, Ми6, ФБР и т.н. просто пораждат смях у мен. Хахахахаха
                        Пак ти казвам - заеми с проекта за чашите и ни освободи от присъствието си. Даже бих те посъветвал да градиш ново лоби, защото както е тръгнало СДС с тази негативна кампания само озлобява хората и на изборите ще претърпят голям провал.

Коментар

• (6-1) дни до 17

Ти можеш ли да докажеш нещо?Май не а ?И май са ти терминирали мозъка ????? Прав ли сам ?Защо тогава ти не ми отговориш за схемите на Ники Василев на нашата борса ?Или и на теб трябва подробно да обяснявам

Коментар

• (6-1) дни до 17

Пешо, мисля, че всички разбраха защо подкрепяш СДС - имаш лични интереси. Така че ако обичаш престани с покъртителните си коментари. Вярно е че НДС2 все още не са много в час, но пък затова СДС са много в час - и най-вече затова как да крадат от държавата.
                            Искам само да те попитам - защо държавата не участва с увеличението на капитала на Софарма и колко загуби от това??? Това е един от многото явни случаи на корупция. А колко ли има още за които не знаем.
                            Затова си гледай там проекта за чашите и спри с нападките тук.

Коментар

• (6-1) дни до 17

Всеки може да излага тезата си свободно нали????????Щом някой има да казва нещо нека го каже-пък ти може да не го четеш.

Коментар

• (6-1) дни до 17

Г-н Караиванов бихте ли престанал да ни занимавате с вашите политически убеждения!!!!!. Този сайт се посещава от хора с достатъчно висока интилигентност за да си правят сами заключения и изводи от събитията около тях!!! Моля задръжте вашият негативизъм за вас самия.

Коментар

Working...
                                X