IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Икономическата програма на Царя

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• (7-1) дни до 17

Иди, по проекта за чашите работя от 5,5години. Реализира се благодарение на две причини.
    1.Намерих машини(нови) на цена 20 пъти по-ниска от тази на американската компания (монополист в производството на тези машини)
    2.Успях да убедя инвеститори да инвестират в това производство, защото е МНОГО рентабилно-инвестицията в ДМА (машини) се възвръща до
    6 месеца.

Извинения към останалите участници, но нямам друг известен за мен начин да отговоря на ИДИОТ.

Коментар

• (6-1) дни до 17

Нашето царче май се уплашило та няма да присъства на шоуто на Слави.Пак няма да разберем какви мисли го дерзаят.

Коментар

• (6-1) дни до 17

Голяма драма е в този сайт.

Коментар

• (6-1) дни до 17

Идиот, помолих те вече! Ще го направя и с един виц!
          "Две мишки пушат трева. Над тях прелита прилеп. Едната мишка казала:
          -Хайде вече да спираме да пушим, че взеха да ми се превиждат ангели."

Коментар

• (6-1) дни до 17

Не съм държавен служител и никога не съм бил. В момента не работя, правя дипломната си работа в БАН, т.е. студент съм. Не участвам в бордове на частни или държавни предприятия. Пиши коя моя реплика е оставила у теб съмнения за облагодетелстване, с удоволствие ще разясня, нямам какво да крия.

Коментар

• (6-1) дни до 17

Към Боби само един въпрос -Държавен служители си и ако да от кога?

Коментар

• (6-1) дни до 17

Идиот, моля те не ни занимавайте с вашите лични нападки към Петър. Ако имате нещо да му казвате, кажете му го лично! Петър и Боби май единствени застават пред нас подписвайки се, с мейлове, GSMi! Моите уважения към Тях за което и нека се върнем към много простите въпроси които Ви отправих по-долу както и по въпросите за НДС2 !

Коментар

• (7-1) дни до 17

"Идиот", какво точно имаш пред вид под възползване и влагаш ли в него негативна нотка? Моля обясни, за да мога да коментирам.

Коментар

• (7-1) дни до 17

Добре тогава. Преди три месеца ти отправи предложение в този сайт за набиране на капитал за въпросното производство, а само преди две седмици излезе първото официално съобщение за забрана на пластмасовите чашки и преминаване към картонени. Ако Пепи сам е усетил конюнктурата - ЕВАЛА. Само че това много ме съмнява. Някой досега да е видял такова съвпадение на събития.

Коментар

• (7-1) дни до 17

Нали се сещаш че въпросът ти за вътрешната информация
                      звучи като ОБВИНЕНИЕ.Добре е да изнесеш и ДОКАЗАТЕЛСТВА.Ще приема и
                      показания на СВИДЕТЕЛИ (само не и АНОНИМНИ)
                      За твое сведение аз съм ЗА такъв закон на 100% и съм готов да застана зад него ВЕДНАГА.

Коментар

• (6-1) дни до 17

"Не приемам категоризации от тип "Моето момче" от деца със жълто около ЧОВКАТА."

Ето това направо ме уби.
                        Браво. Аз не бих говорил така на никой, още по-малко като не познавам събеседника си. А пък аз имам удовлствието да Ви познавам и знам що за стока сте. Но това не е тема на нашия дебат.
                        Браво, г-н Караиванов. Продължавайте в същия дух.
                        Вместо да се занимавате с обиди, можете да коментирате аргументите, които ви изложих.

Коментар

• (7-1) дни до 17

Защо нито една партия няма нищо в програмата си нещо за закон за вътрешната информация. Доколкото знам и сега има известни правила по този въпрос но те не са достатъчни. Ако има такъв закон много от проблемите по които спориме ще отпаднат. Пепи ти специално какво ще кажеш по този въпрос.
                          А за Боби той явно не е получавал по 5000лв. но пък за дейността си се е възползвал по друг начин тъй като той самия си призна за това именно в този сайт преди няколко седмици.

Коментар

• (7-1) дни до 17

Прав си, че пазарът е най-обективния показател. Наистина не съм чел подробно тези анализи а само анонсите за тях. Интересува ме дали там ХВАЛЯТ ПРОГРАМАТА НА НДСВ като ДОБРА, РАЗУМНА и ИЗПЪЛНИМА или просто предвиждат добри времена за българските брейдита, изобщо как обосновават тези прогнози- дали с коалиционно правителство, дали с Василев и другите или конкретно с тяхната ПРОГРАМА. (Това с главните букви да не се чете като повишаване на тона, а само като акцентиране.) Стив Ханке беше доста критичен към икономическите аспекти от управлението на СДС и на няколко пъти прехвърчаха искри и реплики между нагои Костов (та чак и Президента си го отнесе
                            С уважение!

Коментар

• (6-1) дни до 17

До колегите които ще гласуват за НДС2 , питам наясно ли са,че когато говорят ,че гласуват за Симеон всъщност ще гласуват само за името му втъкано в абревиатурата на движението? И от тук втория въпрос: Aбревиатурата ли щи поеме отговорността за управлението на БГ след 17.06.?

Коментар

• (6-1) дни до 17

Не приемам категоризации от тип "Моето момче"

Коментар

Working...
                                X