IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
    Е сега с тая майчица не вярвам някой да се осмели да ме псува на майка
    Боко ако реално искаше да се бори щеше да пусне кметът на Бургас,с тая шансовите
    му намалят значително.

Коментар

• А и тоя ретрограден МерКУРИЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Абе вие сте интересни хора,помислите кой е американският фаворит и кого ще подкрепят руснаците и ето ти го белотажа.Всичко останало е камуфлаж та дори и
        Боковица/Майката на не знам кой си/.
        Е сега с тая майчица не вярвам някой да се осмели да ме псува на майка

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

как ще обиждаш майка си....
          Тя била Майка на нацията ....
          майката на нацията е магарица която пее цъфнал гроб....

Голяма веселба е днес във форумите и мрежите....
          Абе вие сте интересни хора,помислите кой е американският фаворит и кого ще подкрепят руснаците и ето ти го белотажа.Всичко останало е камуфлаж та дори и
          Боковица/Майката на не знам кой си/.

Коментар

Кой не знае леля Цеца дето Енергото у Плевен я направи човек......За мен нахалстовото на тая проста и бездарна женица е безгранично
            Надявам се да съм осиновен......С такъв бащица и такава майчица ....
            Last edited by power grid; 02.10.2016, 16:46.

Коментар

• http://offnews.bg/news/Politika_8/Fe...eo_636998.html

Това е класика и моя поздрав към кефалчето , омг и кандидко.....

Коментар

Леля цеца е обида.Трайков е некадърник и дебил.Той е по долу от Радо Шишарката и Пищова.Каракачанов на приказки докарва нещата ама когато го видя да организира протест на Козяк пред амбасадата и им каже че са терористи мое и да повервам.Радев ми харесва но е от неправилната партия.Няма как да гласувам за БСП.Никога не съм го правил и не вярвам някога да го направя.А Владидимир Владимирович Путин не е сред кандидатите.Така че на тия избори пак без мен.От 1997г мина много време имах желание ама ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                  Според мен Трайчо Трайков е много по-удачен кандидат за президент от Р. Радев. Един мой познат наскоро каза, че Р. Радев е най-неподходящият кандидат за президент на България.
                  Това го знаем като ти виждаме интелекта....

Коментар

Претендентите са белотаж...
                    Радев ,Трайков , Каракачанов...
                    Досега Трайков нямаше шанс но сега Гроб му даде такъв шанс....
                    За цацева ще гласуват само клиентелистите .....който с падането на Гроб ще загубят облагите...
                    Леля цеца е обида.Трайков е некадърник и дебил.Той е по долу от Радо Шишарката и Пищова.Каракачанов на приказки докарва нещата ама когато го видя да организира протест на Козяк пред амбасадата и им каже че са терористи мое и да повервам.Радев ми харесва но е от неправилната партия.Няма как да гласувам за БСП.Никога не съм го правил и не вярвам някога да го направя.А Владидимир Владимирович Путин не е сред кандидатите.Така че на тия избори пак без мен.От 1997г мина много време имах желание ама ......
                    Last edited by power grid; 02.10.2016, 16:14.

Коментар

Първо да честитя тая гербаджийска кандидатура на бибитковците соросоиди.Е тва е техния човек.Сега вече има за кого да гласуват.Кат ви разправях че всеки следващ президен е по голям боклук от предишния са вервате ли?Иначе тая кандидатура е обида за разумните хора във България.Аз като гледам най добрите кандидати са Светьо Витков Радо Шишарката и Митьо Пищова....Бая фалшификации трябват за да бъде избрана леля Цеца с големия тезгяФФ

дадоха шанс на реформатора за балотаж и почти 70% шанс на генерал Радев за президент...
                      Той трябва само да отиде на белотаж...
                      А вече е припознат от армията и офицерите и сержантите от запаса....това са едни 150 К от нищото...

Спомняш ли си нашия спор , че Даскалицата няма да бъде....
                      Е сега ще ти кажа защо...
                      Ако загубеше изборите , се отиваше на предсрочни а софия е главния ресурс за парламентарните , без софия щяха да бъдат като без два крака...
                      С правителство от червени на радев и борба за кметския стол между реформатори и гроб.. и различните лобита да се самоизяждат...

Коментар

• Според мен Трайчо Трайков е много по-удачен кандидат за президент от Р. Радев. Един мой познат наскоро каза, че Р. Радев е най-неподходящият кандидат за президент на България.

Коментар

• Първо да честитя тая гербаджийска кандидатура на бибитковците соросоиди.Е тва е техния човек.Сега вече има за кого да гласуват.Кат ви разправях че всеки следващ президен е по голям боклук от предишния са вервате ли?Иначе тая кандидатура е обида за разумните хора във България.Аз като гледам най добрите кандидати са Светьо Витков Радо Шишарката и Митьо Пищова....Бая фалшификации трябват за да бъде избрана леля Цеца с големия тезгяФФ

Коментар

• Руска медия публикува статия, в която пише, че според данни от руското държавно предприятие ЦДУ ТЕК (на руски се пише ЦДУ ТЭК) през септември 2016г. производството на мазут в Русия (в данните за 2016г. и 2015г. не е включено производството на флотски мазут) е намаляло с 20,2 % спрямо септември 2015г., а през периода от началото на 2016г. до края на септември 2016г. производството на мазут в Русия (в данните за 2016г. и 2015г. не е включено производството на флотски мазут) e намаляло с 22,7 % спрямо периода от началото на 2015г. до края на септември 2015г..
                            Изобщо не се учудвам от тези данни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Тия отдолу кой ги направи такива,едно време не бяха такива?Иначе тия отгоре са
                              бойци по рождение.
                              Тия от долу ги направиха такива същия тип варвари като това горе.
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                Кажи круме, кой е по-голям патриот, това горе или тези долу:

Тия отдолу кой ги направи такива,едно време не бяха такива?Иначе тия отгоре са
                                бойци по рождение.

Коментар

Working...
                                X