IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Какво е свойственото за страната Бг производство???

Моля и други да кажат своето мнение- какво е свойственото за Бг производство- например енергия, или домати, или метали или глупаци
    Това, което търсиш ти, е свойствено за чехите. Те са техничарска нация още от средните векове. Ние не сме такива.

Давам пример с Унгария - те са добри в това, в което и ние - земеделието.
    Естествено, че ни разминаха. Тук е пълно със селски графове, барони, анцугини и чалгини - все продукти на социализма на бай Тошо, не щат да бачкат във ферми..

Земеделие, животновъдство, туризъм, занаяти, хранителна промишленост, лека промишленост без която не може.. Но това, което ти искаш, не е за нас.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      С подобни видове несвойствено за страната производство, ..
      Какво е свойственото за страната Бг производство???

Моля и други да кажат своето мнение- какво е свойственото за Бг производство- например енергия, или домати, или метали или глупаци

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
        О-о-о, ама той кръжеца вече е наличен - гордата партия ДЕОС - щото за най-снобареещите протестъри даже ДСБ е непоносимо неправолинеен и подозрително популистки ...

Та значи в ДЕОС са се насъбрали асъл "Hardcore" демократи и либерали, ячейката, така да се каже на Европейското Дясно в Бг

Верно, на последните местни избори в София !!! взеха умопомрачителните 2630 гласа (0.66 %), но това са подробности - важно е качеството
        Прочее, стига сте ни заглавичквали с ДСБта, ДБГта, СДСта и пр - изборът за всеки един истински демократ и европеец е ясен - Само ДЕОС, Оле ...
        От кога интелекта е победител в България, че нямам спомен, би ли припомнил..

Избирайте си кратуни, орешари, старшинки и пъдари, само не се оплаквайте след това.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Трай коньо за зелена трева.... Ще видиш Трайчо на балотаж на куково лято. Докато десните не се откажат от елитарността си и снобарията, нямат никакъв шанс. Наистина не мога да разбера как и защо се извратиха и успяха да свият СДС до групичка мрънкащи реститути и интелектуалци от жълтите павета. Толкова ли не могат да разберат, че във всяко нормално общество такива хора са малцинство, че България не е София, и че трябва да завладеят сърцата и умовете на повече хора. Вместо да правят това, те интелектуалстват. Ами ще си останат един кръжец, който ще се събира някъде в центъра на София и ще говорят "остави ги копеле, простаци" и така докато измрат от старост. Аман от сноби!
          О-о-о, ама той кръжеца вече е наличен - гордата партия ДЕОС - щото за най-снобареещите протестъри даже ДСБ е непоносимо неправолинеен и подозрително популистки ...

Та значи в ДЕОС са се насъбрали асъл "Hardcore" демократи и либерали, ячейката, така да се каже на Европейското Дясно в Бг

Верно, на последните местни избори в София !!! взеха умопомрачителните 2630 гласа (0.66 %), но това са подробности - важно е качеството
          Прочее, стига сте ни заглавичквали с ДСБта, ДБГта, СДСта и пр - изборът за всеки един истински демократ и европеец е ясен - Само ДЕОС, Оле ...

Last edited by energetik; 02.11.2016, 13:07.

Коментар

Не плача за никого, и искам само един трактор- един единствен, произведен в бг, няма значение комунисти социалисти или марсианци са му началниците. Един единствен.

НЯМАААААААААААААААААААААА- НЯМААААААААААААААА- НЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМААААААААААА

Не искам линкове с производители- искам сайт на който мога да видя че тракторчето е българско- произведено в бг- казах малки трактори русе не ги броим
            Ами вероятно не ни е било отредено, да сме водещ вселенски тракторопроизводител.

Вероятно дори не е трябвало, да посягаме към подобен вид производство изобщо.

С подобни видове несвойствено за страната производство, комунистите ни вкараха в четвърт вековен батак..

Коментар

Не, ти обясняваш, че няма производство на трактори и земеделска техника,

а аз ти пращам десет-петнадесет линка с български производители на трактори и земеделска техника, открити само за три минути, нещо непосилно за теб.

А заводчето за трактори за което плачкаш, няма никакъв шанс да продаде трактор дори и в Зимбабве, всеки индийски гараж произвежда по конкурентна стока. Това е така, защото заводчето за което така плачкаш, е управлявано от комунистически некадърници, довели предприятието до естествената му финансово-морална кончина.
              Нещо, което комунистите могат прекрасно.
              Не плача за никого, и искам само един трактор- един единствен, произведен в бг, няма значение комунисти социалисти или марсианци са му началниците. Един единствен.

НЯМАААААААААААААААААААААА- НЯМААААААААААААААА- НЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМААААААААААА

Не искам линкове с производители- искам сайт на който мога да видя че тракторчето е българско- произведено в бг- казах малки трактори русе не ги броим

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Барбароне, аз избранници нямам. В деня на изборите ще бъда на мисия на около 5000 км от София, на място, където няма въобще българско посолство. Тка че няма да гласувам на първи тур. За втория тур ще си бъда във Виена и ще видя какви сте ги свършили на първия тур Пък тогава ще мисля. Но за Трайчо никога не бих гласувал. Просто не става момчето. Но както казах, той няма да стигне балотаж, така че не ме е грижа.
                Трайчо не става.. Ми добре, кой става?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                  Така, изслушахме те
                  А сега ни кажи твоето халебствено слово за изключителните качества на твоите избранници
                  Барбароне, аз избранници нямам. В деня на изборите ще бъда на мисия на около 5000 км от София, на място, където няма въобще българско посолство. Тка че няма да гласувам на първи тур. За втория тур ще си бъда във Виена и ще видя какви сте ги свършили на първия тур Пък тогава ще мисля. Но за Трайчо никога не бих гласувал. Просто не става момчето. Но както казах, той няма да стигне балотаж, така че не ме е грижа.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Както обикновено- мързеливци и готованковци и други такива...............
                    Аз обяснявам че няма производство на еди какво си/ в случая трактори/ той ми праща линк с вносители. А бе ти нормален ли си???
                    Не, ти обясняваш, че няма производство на трактори и земеделска техника,

а аз ти пращам десет-петнадесет линка с български производители на трактори и земеделска техника, открити само за три минути, нещо непосилно за теб.

А заводчето за трактори за което плачкаш, няма никакъв шанс да продаде трактор дори и в Зимбабве, всеки индийски гараж произвежда по конкурентна стока. Това е така, защото заводчето за което така плачкаш, е управлявано от комунистически некадърници, довели предприятието до естествената му финансово-морална кончина.
                    Нещо, което комунистите могат прекрасно.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      ]Единственият начин да имаме десен президент[/SIZE][/FONT]
                      е да имаме балотаж Трайков - Радев или Трайков - Цачева.
                      Всуе се пънеш Барбароне, късно е

Требеше да се стегнете пролетта и да направите обща кандидатура с Баце, ама тогава Радан го раздаваше много велик, нали ...

А що се отнася до Трайчо - 5-6% мах, пък ако продължава да се дъни по бежанската тема - може и по-малко ...

Балотаж - да, ама за кмет на район Младост - виж за президент ще почекаш малце - само още 5-10 години.
                      Ама колко му е, вий тъмносините сте си свикнали, че доколкото си спомням за последно бяхте на балотаж с Пепито Стоянов, през 2001

пс Стига ни занимава с тези мокри сънища за Трайчо - президент, ами отсега почвай да обработваш електората да гласува за Тетката, че не остана време ...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                        Така, изслушахме те
                        А сега ни кажи твоето халебствено слово за изключителните качества на твоите избранници
                        Не е решил още, пък и тази работа с гласуването е тайна

Коментар

• Трайко няма да мине 5-6%. Ще се сборят с макетата и велизар енчев кой е по - по най

Коментар

На мързеливите и некадърните винаги ще са им криви свободния пазар и откритите възможности за самостоятелен растеж.

За мързеливите и некадърните винаги строят на готованците и крадците, наречен социализъм, ще им се струва прекрасен.
                            Както обикновено- мързеливци и готованковци и други такива...............
                            Аз обяснявам че няма производство на еди какво си/ в случая трактори/ той ми праща линк с вносители. А бе ти нормален ли си???

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Някои от участниците в президентската надпревара искат да се промъкнат зад гърба на публиката, без да са премерили сили в пряк дебат с останалите кандидати. Очевидно кандидатите на ГЕРБ и БСП Цачева и Радев няма какво да представят и какво да защитят. Има дилема пред десните избиратели, повечето от които на последните избори гласуваха за ГЕРБ. Тези десни избиратели в момента са предадени, защото ГЕРБ се готвят да загубят тези избори.
                              Единственият начин да имаме десен президент
                              е да имаме балотаж Трайков - Радев или Трайков - Цачева.
                              Трай коньо за зелена трева.... Ще видиш Трайчо на балотаж на куково лято. Докато десните не се откажат от елитарността си и снобарията, нямат никакъв шанс. Наистина не мога да разбера как и защо се извратиха и успяха да свият СДС до групичка мрънкащи реститути и интелектуалци от жълтите павета. Толкова ли не могат да разберат, че във всяко нормално общество такива хора са малцинство, че България не е София, и че трябва да завладеят сърцата и умовете на повече хора. Вместо да правят това, те интелектуалстват. Ами ще си останат един кръжец, който ще се събира някъде в центъра на София и ще говорят "остави ги копеле, простаци" и така докато измрат от старост. Аман от сноби!
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Парите не ги отнемам аз, а работодателя, сестра ми работеше за около 3 лв на час за датска фирма. Интернета е ново достижение, след 20години ще има нещо ново и пак ли ще се прхласваш по него ах колко е хубаво, как съм живял без него не знам. Телефона-??? смях в залата с тези телефони- на всеки 5-6 месеца някоя фирма си пуска нов продукт който е супер дупер, в действителност е същия като стария само че е с нова опаковка. А за бмв направо уби коня с лопата- ясно колко ти е мозъка щом телефона и бмв са ти критерия за успех в живота
                                Обаче ти глупост след глупост ръсиш...

Парите не ги отнемам аз, а работодателя, сестра ми работеше за около 3 лв на час за датска фирма.
                                не съм я карал, да се съгласява на такава цена, проблема си е ваш..

Интернета е ново достижение
                                ... което за нас нямаше да е достъпно - справка Северна Корея..

Телефона-??? смях в залата с тези телефони- на всеки 5-6 месеца някоя фирма си пуска нов продукт който е супер дупер, в действителност е същия като стария само че е с нова опаковка.
                                Не те карам, да купуваш през 6 месеца..

А за бмв направо уби коня с лопата- ясно колко ти е мозъка щом телефона и бмв са ти критерия за успех в живота
                                Дадох пример с елементарни играчки.

КЪДЕ СЪМ ГОВОРИЛ ЗА УСПЕХ В ЖИВОТА, за критерии за успехи в живота, за да ти е ясно, колко ми е мозъка????

Някъде споменах ли нещо за критерии за успехи в живота днес??

Ясно е, колко ти е мозъка с подобен "начин" на "водене" на спор..
                                Тия чалъми ги връткай из плевенските села, зная поне един, който ще ти върже.
                                Last edited by Manyface God"; 02.11.2016, 12:37.

Коментар

Working...
                                X