IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Еми няма да гласуваш, вате ...
    Демек си излъгал, че ще гласуваш догодина ... и омджитката е правилно отбелязала, че лъжеш, нали така ...
    Не ми се коментира Меркел с теб, ама е любопитно дали другите бачкери казват в чия особа съзират капацитет за следващия немски канцлер и дали са погледнали поне рейтингите на възможните кандидати измежду лидерите на големите партии ... И ако са погледнали, дали пък не им е направило впечатление кой от всички е най-одобряван ...
    Ауууууууууу, не мога да повярвам, професионалната лъжкиня ме е хванала в лъжа и сега се оплаква от това. Теб онзи ден като те хвана съни в лъжа, аз какво да направя, да се оплача на криСталина ли???
    Кой за кого ще гласува и е гласувал си е тайна на вота, затова има едни паравани, казват им тъмни стаички

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Е сега да ти припомня, ми ти да не си малка, сама си намери,
      Винаги трябва, да им търсиш..
      Все едно партийните секретари и агитатори да са публикували доказателства, когато кривиха историята и географията на България.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Защо за вас е толкова важно, да говорите за ООН и Бокова?

И едното и другото са взели-дали!
        Четох един анализ , според който се водят договорки , бокова да стане заместник на гутито, така че тя не е взела, дала

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
          Ройтерс обяви драматичен обрат: Бокова е втора в битката за ООН!
          Българката е непосредствено след фаворита Гутериш и се е класирала по-добре от Вук Йеремич и Мирослав Лайчак

Българката Ирина Бокова, която е генерален директор на ЮНЕСКО, е на второ място в надпреварата за поста генерален секретар на ООН. Това сочи нов анализ на агенция Ройтерс, цитиран от БГНЕС, разпространен преди минути.
          Тя се нарежда непосредствено след фаворита Антониу Гутериш, който днес трябва да бъде избран за наследник на Бан Ки Мун начело на световната организация.

Според анализа на Ройтерс Бокова се е класирала по-добре от Вук Йеремич и Мирослав Лайчак. Тя е получила 7 окуражаващи гласа, 1 без мнение, 9 обезкуражаващи.

Според същия анализ резултатът на Кристалина Георгиева е по-лош. Тя не е осма, а девета с 5 окуражаващи гласа, 2 без мнение, 10 обезкуражаващи.
          Мале ,Мале,Мале.Ако не бяха тези безумия на грантаджиите и политическите предатели може би сега генерален секретар на оон щеше да е българин.Жалко

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            Ройтерс обяви драматичен обрат: Бокова е втора в битката за ООН!
            Българката е непосредствено след фаворита Гутериш и се е класирала по-добре от Вук Йеремич и Мирослав Лайчак

Българката Ирина Бокова, която е генерален директор на ЮНЕСКО, е на второ място в надпреварата за поста генерален секретар на ООН. Това сочи нов анализ на агенция Ройтерс, цитиран от БГНЕС, разпространен преди минути.
            Тя се нарежда непосредствено след фаворита Антониу Гутериш, който днес трябва да бъде избран за наследник на Бан Ки Мун начело на световната организация.

Според анализа на Ройтерс Бокова се е класирала по-добре от Вук Йеремич и Мирослав Лайчак. Тя е получила 7 окуражаващи гласа, 1 без мнение, 9 обезкуражаващи.

Според същия анализ резултатът на Кристалина Георгиева е по-лош. Тя не е осма, а девета с 5 окуражаващи гласа, 2 без мнение, 10 обезкуражаващи.
            Защо за вас е толкова важно, да говорите за ООН и Бокова?

И едното и другото са взели-дали!
            The strongest stand last.

Коментар

• Ройтерс обяви драматичен обрат: Бокова е втора в битката за ООН!

Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                Имхотеп, не искам да ги сравнявам, няма база ...
                Бокова от дълги години е в Америка на дипломатическо поприще, после в Юнеско.
                Кристалина - дълги години в Америка в СБ, после в ЕК
                Ако, подобен избор за ООН беше подложен на широко обсъждане - щеше да има смисъл да се обсъждат качествата и по-удачните за ... случая

За Кристалина - ти или някой друг, може ли да ми припомни ... как точно помогна на България в кризите с големите наводнения ...като комисар по проблематиката ...или пък, със сегашния проблем - заден двор и база за бежанци ли ще бъдем ... или равноправен член на ЕС/Шенген
                Е сега да ти припомня, ми ти да не си малка, сама си намери,
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Имхотеп, не искам да ги сравнявам, няма база ...
                  Бокова от дълги години е в Америка на дипломатическо поприще, после в Юнеско.
                  Кристалина - дълги години в Америка в СБ, после в ЕК
                  Ако, подобен избор за ООН беше подложен на широко обсъждане - щеше да има смисъл да се обсъждат качествата и по-удачните за ... случая

За Кристалина - ти или някой друг, може ли да ми припомни ... как точно помогна на България в кризите с големите наводнения ...като комисар по проблематиката ...или пък, със сегашния проблем - заден двор и база за бежанци ли ще бъдем ... или равноправен член на ЕС/Шенген

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    ЕЕЕЕ хубу де, ми няма да гласувам, какво толкова, и без мен меркел е капут, допреди 2 години беше добре и щеше да има и следващ мандат, но сега, с който и да говоря всеки казва това
                    Еми няма да гласуваш, вате ...
                    Демек си излъгал, че ще гласуваш догодина ... и омджитката е правилно отбелязала, че лъжеш, нали така ...
                    Не ми се коментира Меркел с теб, ама е любопитно дали другите бачкери казват в чия особа съзират капацитет за следващия немски канцлер и дали са погледнали поне рейтингите на възможните кандидати измежду лидерите на големите партии ... И ако са погледнали, дали пък не им е направило впечатление кой от всички е най-одобряван ...
                    Yeah

Коментар

Меркел и Шойбле водеха Германия към просперитет с политики, които в днешните условия искат драстична промяна. А те не могат да я предложат!
                      Има някаква промяна, доколко е вярно това не знам, но се говори че дортмунд обезлюдява- там има много мангали, афганистанци, мароканци тунизийци и всякаква друга сволач, колега тази вечер разправяше как спирали по няколко буса с полицаи и направо товарели хора вътре. Колегата е немец, това е станало миналата седмица/ той беше в отпуска/ на него са му проверили само аусвайса

Коментар

Имхотеп, написал си - "Докато за Кристалина, по ми допада идеята че така няма да стане президент.
                        При всички случаи тя е доста по-независима от Цачева."
                        Цачева е по-малко независима ...клони към ...зависима .... Математика

Действията й в досегашния парламент са категорични - ако й се сопне Борисов, променя решенията си на 180 градуса
                        Не знам какво схващаш в цитата, тада поясня, във връка с въпроса защо Бойко я издигна в последния момент. Вариант някакъв, на който не държа.
                        Просто разсъждения на глас.

Ми добре си с математиката. Сравни ги двете: едната се е развивала в Световната банка, другата в България. С това не омаловажавам постигнатото от която и да било, но все пак средата оказва своето влияние
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          ЕЕЕЕ хубу де, ми няма да гласувам, какво толкова, и без мен меркел е капут, допреди 2 години беше добре и щеше да има и следващ мандат, но сега, с който и да говоря всеки казва това
                          Меркел и Шойбле водеха Германия към просперитет с политики, които в днешните условия искат драстична промяна. А те не могат да я предложат!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Повтарям, на изборите за Бундестага ще ти е нужен немски паспорт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                              Абе Vate, що не се разкараш? Мисловния ти капацитет е като на муха паднала в супата, досадно...
                              ООООООООО вате, умът ти е като бръснач

Коментар

• Имхотеп, написал си - "Докато за Кристалина, по ми допада идеята че така няма да стане президент.
                                При всички случаи тя е доста по-независима от Цачева."
                                Цачева е по-малко независима ...клони към ...зависима .... Математика

Действията й в досегашния парламент са категорични - ако й се сопне Борисов, променя решенията си на 180 градуса

Коментар

Working...
                                X