IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Отношението ни към околния свят НЕ е изолирано явление.

Ако прецакването, интригите, дребните номера и задкулисието са водеща официална политика на Държавата,
    няма човек, който да очаква гражданите на тази страна да поставят нормите на висота в ежедневието.
    Не е ли обратното?

Ако прецакването, интригите, дребните номера и задкулисието си е ежедневие за гражданите на тази държава,... то какво да очакваме от самата държава след като тя е съставена от същите тези граждани.

Коментар

Що мислиш, че се чете?
      Забелязъл ли си гербераст или протестър да отговаря на конкретни въпроси??

Например:

- Кой пробута Кристалина в последния момент?

- Защо десния ГЕРБ ни предлага за президент КОМУНИСТКАТА Цецка Цачева?
      Ти си една от малкото обективни, които се чудя просто как издържаш на нападките на промити мозъци.
      Иначе на въпроса, интересно ми стана, че 1НПОП е прочел до последния ред мнението на енергетика и му отговаря в контекста на последното изречение и не само.
      Що се отнася до номинацията за мен не е интересен въпроса КОЙ я бил номинирал, а ЗАЩО, ЗАЩО, ЗАЩО по дяволите трябваше да се налага нова номинация? Обяснението на тиквон, че щял да остави комунистическа фамилия да властва в ООН още 5 години е смехотворно, защото каквато и да било номинация на квалифициран човек с каквото и да е било минало , ако спечели поста би било добре за България. Миналото на фамилията е някаква карта , която се размахва от десните, единствено в моменти в които губят доверие. Е, според мен Борисов загуби много доверие с тази номинация тип прецакване на другарката. Георги Марков ми беше най-смешен с доводите съшити с бели конци които извади за Аржентина от преди 8 години!!!
      Ако народа има малко акъл, ще изпрати ГЕРБ и в частност Цачева с камъни на предстоящите избори. Ама се съмнявам, че народа е много умен...той би гласувал и за Азис, ако е номиниран от ГЕРБ и съм сигурен, че разни десни ренегати ще извадят и солидни аргументи ЗА Азисчо.

Коментар

Що мислиш, че се чете?

Например:

1. Кристалинка се опита да я пробута Германия в последния момент, па барем Европа да има някакво влияние (и по-специално Германия). Полша и Унгария и удариха по едно рамо. Меркел се опита да лобира пред руснаците, ама до там нещата стигнаха.

2. ГЕРБ не са десни (т.е. въпросът ти е подвеждаш). А защо я предлагат - щото ще слушка баце, освен това е разпознаваема. Освен това е перде и не и пука дали я плюят. И накрая вече е за пенсия. Така че ще изкара едно мандатче леко и спокойно и после ще ходи да плете чорапи.

А и покрай помията, която се изля към Плевнелиев, не съм сигурен че някой разумен и нормален човек ще иска да се кандидатира за президент. Така че не очаквайте по-свестни политици скоро време.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
          Ама разбира се, Минчев е само някакъв си скапан доцент, специалист по международни отношения, де ще се мери той с тебе
          Ми само ти го мериш. Аз и не смея да се сравнявам с него, но имам всичката свобода на света да избера дали да му вярвам.

Комуникация, изискваща много обяснения, ми е досадна. Затова ще ме прощаваш, ама нямам интерес да задълбочавам темата. Чал!
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
            Нещата с шефа на ООН си е направо показателно как българина не може да си оправи градинката пред блока, обаче тръгнал да оправя политиката на ООН-то.

Отношението ни към околния свят НЕ е изолирано явление.

Ако прецакването, интригите, дребните номера и задкулисието са водеща официална политика на Държавата,
            няма човек, който да очаква гражданите на тази страна да поставят нормите на висота в ежедневието.

Коментар

• Помните ли как наскоро ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж бащата на Радан Кънев бил директор на пристанище "Варна" по времето на социализма? Истината обаче е съвсем друга. Бащата на Радан Кънев не е бил директор на пристанище "Варна" по времето на социализма, а просто ко мо не та та за пореден път се опитаха да ви излъжат.
              Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.

http://radankanev.blogspot.bg/2013/03/blog-post_27.html

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                Хихх, аз съвсем не храня синкретичен респект към Огнян Минчев, така че от цитатите му няма да ми се накриви капелата
                Ама разбира се, Минчев е само някакъв си скапан доцент, специалист по международни отношения, де ще се мери той с тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                  Абе при сините НПОП и не само , дори и при червените кхмери се наблюдава от моя страна една много странна симбиоза. Мразите се, квалифицирате се един друг, ама си четете чаршафите до последния ред!!!. Пълен антипод на ванушка дето вади статистики за Россия. Единствения извод е, че се харесвате все пак.
                  Що мислиш, че се чете?

Например:

Коментар

• Нещата с шефа на ООН си е направо показателно как българина не може да си оправи градинката пред блока, обаче тръгнал да оправя политиката на ООН-то.

Коментар

"За съжаление нямам какво да Ви възразя" О. Минчев

Прочее, дерзай ОМГ
                      Хихх, аз съвсем не храня синкретичен респект към Огнян Минчев, така че от цитатите му няма да ми се накриви капелата
                      Yeah

Коментар

• Абе при сините НПОП и не само , дори и при червените кхмери се наблюдава от моя страна една много странна симбиоза. Мразите се, квалифицирате се един друг, ама си четете чаршафите до последния ред!!!. Пълен антипод на ванушка дето вади статистики за Россия. Единствения извод е, че се харесвате все пак.

Коментар

Е и ... не намираш ли своето място при тези гении, все пак достъпът до тях не е забранен
                          "За съжаление нямам какво да Ви възразя" О. Минчев

Прочее, дерзай ОМГ

Коментар

.....

Хаххахах, преди години един човек тук си беше сложил подпис "когато червените свине квичат, животът е прекрасен ..." Прав е бил.
                            Явно, и при свинете има делене и явно ....т.н. "сини" свине са ужасно големи свине
                            и с много свински номера и на световната сцена!

Коментар

Понеже наглеците и тъпоъгълниците тука явно няма да мирясат ще си позволя да цитирам кратка размяна на мнения от Фейсбук страницата на Огнян Минчев, просто за илюстрация как се държат умните НПОшниц след провала на "Операция Кристалинка":

https://www.facebook.com/ognyan.minchev.3?fref=ts

"Hristo Zlatanov: Г-н Минчев, само за момент си представете, че нашите съседи в Гърция и Сърбия имаха нашите шансове за поста ген. секретар и разполагаха с две силни кандидатури. Щяха да се обединят зад по-силната, да я излъчат официално и без резерви, да се мобилизират и да се борят с всички сили, барабар с диаспорите си по света и да докажат, че са горди и достойни народи! А сега си спомнете, как постъпихме и какво си причинявахме и как се държахме ние?! Затова навсякъде по света ни се смеят и лекичко ни презират!
                              Ognyan Minchev: За съжаление, няма какво да ви възразя..."

Казано просто и ясно !

Но това ниво нашите титани от рода на ОМГ, Набучения (известно на какво), Кандид и пр. просто няма как да го постигнат ...
                              Е и ... не намираш ли своето място при тези гении, все пак достъпът до тях не е забранен
                              Yeah

Коментар

• Понеже наглеците и тъпоъгълниците тука явно няма да мирясат ще си позволя да цитирам кратка размяна на мнения от Фейсбук страницата на Огнян Минчев, просто за илюстрация как се държат умните НПОшниц след провала на "Операция Кристалинка":

https://www.facebook.com/ognyan.minchev.3?fref=ts

"Hristo Zlatanov: Г-н Минчев, само за момент си представете, че нашите съседи в Гърция и Сърбия имаха нашите шансове за поста ген. секретар и разполагаха с две силни кандидатури. Щяха да се обединят зад по-силната, да я излъчат официално и без резерви, да се мобилизират и да се борят с всички сили, барабар с диаспорите си по света и да докажат, че са горди и достойни народи! А сега си спомнете, как постъпихме и какво си причинявахме и как се държахме ние?! Затова навсякъде по света ни се смеят и лекичко ни презират!
                                Ognyan Minchev: За съжаление, няма какво да ви възразя..."

Казано просто и ясно !

Но това ниво нашите титани от рода на ОМГ, Набучения (известно на какво), Кандид и пр. просто няма как да го постигнат ...

Коментар

Working...
                                X