На десебожо му се приискала и в България, както в любимите му азиатски сатрапии руслямистан и туркие да има авторитарна диктатура и да се гонят "по списък" противниците на режима.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Въх
Проф. Божидар Димитров : Един ден соросоидите Прокопиевчета ще бъдат гонени в България като гюленистите в Турция
- Г-н Димитров, защо точно преди президентските избори се оформи новата група Прокопиев - Радан Кънев?
- Този кръг съществува много отдавна, както се разбра от изявленията на премиера Бойко Борисов. Този кръг е „Прокопиев-Капитал” и „Америка за България”, която е основен спонсор, затова ги наричат соросоиди. Неговата цел е да руши националната идентичност на българите - на първо място. И на второ, но на равно по сила – обогатяване за сметка на държавния бюджет и на българския народ. Не може да не се забележи, че те правят всичко необходимо, за да спрат развитието на България в определени сектори и поне засега, за съжаление, го правят доста успешно. Аз съм убеден, че един ден - и той не е много далеч, соросоидите Прокопиевчета ще бъдат гонени в България, на законна основа, по същия начин, по който сега се гонят гюленистите в Турция. Сега може би е назрял моментът и за Бойко Борисов, който иначе е много внимателен в отношенията си с различни групировки в нашето общество. Изглежда му е дошло вече до гуша и затова ги разобличи в известното си телевизионно участие по Нова телевизия. Надявам се това да послужи като карт бланш за много хора, които досега са мълчали по въпроса. И веднага искам да подчертая, че аз не съм от тях и съм водил люти схватки по различни въпроси, свързани главно с реставрацията на паметници на културата в България.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТова виц ли е....може по точно да се каже ндранегата е стресирана от камората....Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБе, тоя уж може - нали требе да е най-най-най- ... по стар манголски обичай
Не знам, ама банката на рушката православна каза бълбук-бълбук.
Лека!
Иначе, пак да кажа: Когато не си целял и не целиш да окупираш света, е нормално да не си правил и да не правиш самолетоносачи. А да се фукат янките с тяхната цена, че били еди-какви си...Едва ли е точно, което впечатлява рашки. За такива като нас е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеДори да пропуснем родството на професора с криминалните среди, близостта му с доган и дпс и участието му в "обръчите от фирми" го поставят в позицията на тотално ощетен от правителството на Герб. Не може да се очаква добра дума от кръгове, на които си сецнал паричните потоци от контрабанда.
http://mejdu-redovete.com/%D0%BC%D1%...8%D0%B5%D0%B2/
Абе ти не разбра ли, че най-силно стресираща мафията е тази политическа сила, която има потенциала и волята да я унищожи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеТова са първи стъпки. Достатъчно е да погледнеш рампата за излитане.
Говори се по форумите, че е започнало производството на модулите за корпуса на новия модел самолетоносач, дето вече ще е без рампа, с повече самолети и с електромагнитен катапулт (всъщност - два катапулта) - очаква се сглобяването на модулите да стартира в началото на 2017 г.
https://www.sinodefenceforum.com/pla....t8048/page-27
Между другото, в този форум (Sinodefenceforum.com) пишат някои доста сериозни момчета и почти винаги инфото и прогнозите им се потвърждават .
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
http://mejdu-redovete.com/%D0%BC%D1%...8%D0%B5%D0%B2/
Абе ти не разбра ли, че най-силно стресираща мафията е тази политическа сила, която има потенциала и волята да я унищожи.
Yeah
Коментар
-
По братски - през 1944 си откраднал нещо от мен, а днес ми искаш по 1,74 долара на страница за ксерокопие от това, което си ми откраднал...
"Руснаците се държат, като при преговорите за газа. Те казват "ние сме ви ги снимали, но цената е 1,74 долара на страница и то на ксерокопие, а не на дигитално копие. Платете ги за да продължим да търсим", каза пред "Дневник" председателят на Държавна агенция "Архиви" доцент Михаил Груев. Той е отказал страната ни да плати тази цена, която той определя като абсурдна.
България няма опис от който да е ясно, какво те са отнесли със себе си. "Руската страна казва, дайте ни опис за да видим дали тези документи ги има при нас. Това е станало още през 2008 г.", разказа Груев.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/..._pregovori_za/
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеГледам вчера някакъв експерт се произнесъл за технологичните възможности на Китай
Снимчицата е от средата на Октомври 2016, от корабостроителницата в Далян
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеТц - истината е доста по-тривиална.
Русия не може да си построи самолетоносачи. Китай също не може. Изобщо построяването на самолетоносач не е по техническите възможности на всеки.
Снимчицата е от средата на Октомври 2016, от корабостроителницата в Далян
Това тука на какво ти прилича ? На танкер, или може би на риболовен траулер
Коментар
-
Колко вярно и тъжно
НЕ СТЕ ЛИ ОБИДЕНИ, ЧЕ ТРИТЕ ОСНОВНИ ТЕЛЕВИЗИИ ИНДИРЕКТНО ВИ КАЗВАТ, ЧЕ СТЕ ИДИОТИ?! ТАКЪВ МЕДИЕН ИДИОТИЗЪМ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО, ЗАЩОТО ТАКАВА УПРАВЛЕНСКА ПРОСТОТИЯ, КАКВАТО Е НА МУТРАГЕНЬО ОТ БАНКЯ И ПАСМИНАТА ГЕРБ, НИКОГА НЕ Е ИМАЛО…
Уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, честно да си кажа, дори и аз, който винаги съм твърдял, че простотията на Мутрагеньо от Банкя, на Цецо Цървула и цялата ГЕРБ-аджийска пасмина нанася непоправими беди върху националната психика, не мога да повярвам, че в тези дни това се случва със страшни темпове – имам предвид идиотизмът на българските медии, които сякаш дружно пощуряха, изгубиха каквато и да е представа за ролята на журналистиката и се превърнаха в едно всеобщо изчадие! И всичко това се случва само за два-три дни – като се започне от Диана Найденова от Нова телевизия, през Жени Марчева от БТВ, през Цолова и Николаев отново от Нова телевизия и се свърши до сегашната изява на Поли Златарева по БНТ?!…
Искам да кажа, че ако целта на въпросните медии е да възпроизвеждат погнусата сред българските граждани от журналистиката, то те успяха, категорично и безкомпромисно! Искам да кажа, че и трите основни телевизионни медии в страната показаха в чистия си неподправен вид собствената си продажност, но която стана твърде вулгарна, защото за нея ни посредничат абсолютни „журналистически“ недоразумения – повтарям, Диана Найденова, Жени Марчева, Цолова и Николаев, Поли Златарева, а и много други, сред които няма как да пропусна Цветанка Ризова!…
Уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, искам само да попитам – вие не се ли чувствате обидени от това, че трите основни телевизии индиректно ви казват, че сте идиоти?! Значи, ако аз ви казвам индивидуално, без да съм обвързан с институции, че нещо с вас не е наред, вие ме ругаете, но когато Мутрагеньо от Банкя, Цецо Цървула, Майката Цачева и подопечените им медии ви казват директно, че сте идиоти, тогава няма никаква реакция?! Е, не сме ли идиоти, наистина?!…
От доста време насам си говоря непрекъснато с интелектуалци и журналисти, които си спомнят и времето преди 26 години, и са наясно със сегашната българска ситуация – поне, казват те, по онова време имаше опит за някакво „научно“ обяснение на проблемите, докато днес властват тоталната простотия на управляващите, идиотизмът на журналистите и кретенизмът на целия „политически елит“!…
Все си мисля, че първата стъпка за нормализация на страната е да бъдат премахнати от властта Мутрагеньо от Банкя и неговата ГЕРБ-аджийска пасмина! Знам, че и след това ще е трудно, но без да се случи елиминацията на Бай Х@й Банкянски, приятеля на Поли – кмета на Симитли, от властта, нацията ще продължава да си отива безвъзвратно, затъвайки във всеобщата простотия на управляващи и журналисти!
Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!
Засега, разбира се…
Проф. Людмил Георгиев
http://afera.bg/%d0%bd%d0%b5-%d1%81%...%bb%d0%b5.html
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмхотепМи кажи де,
Сигурен съм, че не е Хууйлостан.
И о ужас, има голяма вероятност първите в класацията да са някои ко му нета.
Докато не почнете да мислите рационално, а не да ставате и лягате с Русия и Путин на устата, ще се водят някакви абсолютно тъпи дискусии като тази могат ли китайци и руснаци да строят самолетоносачи. Да не говорим за безпочвените и категорични съждения, че не можели само защото някой така му се иска, ама доказателства йок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмхотепБлагодаря.
ПП
Не мога да се сдържа да не попитм, катун ли е семейството ти?
Не - нормално българско семейство, богати и преди 200 години, надявам се и след още 200. Магистър по математика съм, така че трудно бъркам в сметките
- А ако си мислиш, че сме някакви невъзможни свине
, то да те информирам, че за 100-те си кила минавам за атлет и въприки годинките всяка неделя вечер си ритам мачле в интернационален състав
, но за ядене и пиене предпочитанията съм към българска компания. Аиде със здраве ...
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеОоо, Пепе,
Я пак разкажи за двайсетте тона месо дето вашето семейство изяждало за година?
А също и за 45 килограмовото агне дето 4-5 мъже изяждали за един ден, изпитвайки една туба ракия и две туби вино?
, не 45 - а околло 24-25, не са туби - а буренце - 70 литра
. Порцион няма да ти представям, защото порцион правят бедните и гладните
. Обясних ти тогава за копърката върху "Работническо дело"
- ако ти изглежда фантастично, то знай че има хора да живеят и в такъв свят
. А сега ще хапна една телешка супичка и ще изпия една -две стограмки за твое здраве
.
Коментар
Коментар