IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Кои? Кадировците ли? Съгласен съм, обаче вместо "брадата пасмина" асвабадителите на Алепо трепят жени и деца... за което разбира се ще има Хага... Гледам Путко се уплашил да не го задържат още сега и отменил посещението в Париж...

Прочети Чърчил казал е казал след Дрезден и Ардените...
    Че му кроят едно въже на Бранденбурската врата ако не избърза първи да го нахлузи ....

А такива като теб ,са най лесни .........
    Ако путин е такъв какъвто го описваш ,треебва мнооого да се страхуваш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Цялата тая, брадата пасмина има един път - към оня свят.
      Цялата тази брадата пасмина имат един път - Европа.

Коментар

Уж нямаш илюзии пък в следващия момент ми твърдиш за някви джихадисти, които Путко и Касапина от Дамаск избиват... Нещо не ги виждам в Рака тия убавци... По често виждам, че жертвите са най-често "джихадисти" на възраст от 2 до 5 години... наистина не искам да ме караш да пускам снимки, че ми се гади като ги гледам...

А Путьо и Асад ги чака Хага... един ден...
        Tъй ли, че каква е разликата между тези в Рака и тези в Идлиб ? Че нали американците сами си признаха преди година, че освен кюрдите НЯМА С КОГО да си сътрудничат и се чудеха как да наберат 200-300 души да ги обучават в Турция.

Ще чакам с интерес твоите коментари след старта на офанзивата за Мосул, когато джихадистите започнат да пълнят нета със снимки на загинали жени и деца.

Това е войната бе, приятелю, ти как я мислиш - че ще дялнеш някак си 5000 главореза и няма да пострада нито един цивилен ?

https://www.google.bg/search?q=imagi...G6az8wfjhLLIDg

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Спокойно, и до Рака ще се стигне.
          Освободят ли Алепо, сирийците ще имат на разположение много повече възможности...
          Кои? Кадировците ли? Съгласен съм, обаче вместо "брадата пасмина" асвабадителите на Алепо трепят жени и деца... за което разбира се ще има Хага... Гледам Путко се уплашил да не го задържат още сега и отменил посещението в Париж...

Коментар

Уж нямаш илюзии пък в следващия момент ми твърдиш за някви джихадисти, които Путко и Касапина от Дамаск избиват... Нещо не ги виждам в Рака тия убавци... По често виждам, че жертвите са най-често "джихадисти" на възраст от 2 до 5 години... наистина не искам да ме караш да пускам снимки, че ми се гади като ги гледам...

Спокойно, и до Рака ще се стигне.
            Освободят ли Алепо, сирийците ще имат на разположение много повече възможности...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
              Виж какво, аз нямам никакви илюзии относно това КОЙ е Путин и какви ги върши в Сирия !

Но по този въпрос напълно се солидаризирам с Тръмп - Русия и Асад избиват джихадисти, което е прекрасно. Колкото повече избият - толкова по-добре !!!

Некакви възражения да имаш ?

Коментар

Мхм, благодаря. Значи няма нужда да гледам Раша Тудей след този преразказ...
                Не само тудей няма нужда...
                The strongest stand last.

Коментар

Виж какво, аз нямам никакви илюзии относно това КОЙ е Путин и какви ги върши в Сирия !

Но по този въпрос напълно се солидаризирам с Тръмп - Русия и Асад избиват джихадисти, което е прекрасно. Колкото повече избият - толкова по-добре !!!

Некакви възражения да имаш ?

Коментар

Ами хубаво тогава - нека бомбардират рашките и сирийците и пуснат Ал Кайда да превземе Западната част на Алепо, дето я контролират хората на Асад - там има над 1 000 000 души. Щото когато през Август имаше офанзива на джихадистите и Мухайсани (той им е главния имам на Алкайда в Сирия) се пенявеше как ще превземат цялото Алепо из западната преса триумфираха, че Асад е пътник и никой зъб не обелваше за задаващото се клане !

Само за сведение, джихадистите много символично си бяха кръстили операцията " Ibrahim al-Yousef ".
                    Може да провериш кой е този херой и какви ги е вършил !

Та точно тези са сега в Източно Алепо, ама това са подробности, нали?

Вервам ще си умреш от кеф когато рашките бъдат наритани от Сирия, още няколко милиона бежанци цъфнат тука, а знамето на Халифата гордо се развее над Дамаск .

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                      Това не го знаех , всъщност Сталин не е бил лош към България противно на наложилата се пропаганда ....
                      Сталин е грузинец, южняк, а България освен това е огледално разположена на Грузия от другата страна на Черно море страна. Има естествена симпатия. Освен това разпокъсването на етническата ни територия през 1913 буди съчувствие у много европейци. Също Сталин е бил запознат с македонската трагедия след 1913 (жалко, че прокара негодно решение) и затова 1925, както и други европейски политици, е против гръцките претенции за Петрич, Свети Врач, Мелник и е причаквал румънята да мръднат, та да вземе Бесарабия. Но по това време ръководството на СССР е в по-голяма степен колективно, та и други вероятно са ни подпряли.

Коментар

Докладите в Британския парламент не се пишат от Кисельов или Раша Тудей, та затова там присъстват само потвърдени числа... а иначе е ясно, че жертвите на фашиста от Кремъл са десетки пъти повече от потвърдените...

И що някой да ви прави на идиоти, като... абе сещаш се...
                        Ами хубаво тогава - нека бомбардират рашките и сирийците и пуснат Ал Кайда да превземе Западната част на Алепо, дето я контролират хората на Асад - там има над 1 000 000 души. Щото когато през Август имаше офанзива на джихадистите и Мухайсани (той им е главния имам на Алкайда в Сирия) се пенявеше как ще превземат цялото Алепо из западната преса триумфираха, че Асад е пътник и никой зъб не обелваше за задаващото се клане !

Само за сведение, джихадистите много символично си бяха кръстили операцията " Ibrahim al-Yousef ".
                        Може да провериш кой е този херой и какви ги е вършил !

Та точно тези са сега в Източно Алепо, ама това са подробности, нали?

Вервам ще си умреш от кеф когато рашките бъдат наритани от Сирия, още няколко милиона бежанци цъфнат тука, а знамето на Халифата гордо се развее над Дамаск .

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                          Да, на все повече хора вече им писва от помпозната рашистка демагогия, от наглостта на кремълската хибридна война срещу свободния свят и от платените путински тролове.
                          така ли а аз като чета даже и икономическите сайтове на целия свят им е писнал от световния жандарм в политиката и икономиката...
                          В момента всички европИйски фирми и банки реват от Щатите ,това е по икономическа тема ,щото по политическа с идиоти нема да споря ...АраПската пролет е достатъчен довод за вредата от световния жандарМ...с

Коментар

Или просто на хората вече им писна от тази помпозна демагогия
                            Да, на все повече хора вече им писва от помпозната рашистка демагогия, от наглостта на кремълската хибридна война срещу свободния свят и от платените путински тролове.
                            Don't work hard, work smart!

Коментар

Докладите в Британския парламент не се пишат от Кисельов или Раша Тудей, та затова там присъстват само потвърдени числа... а иначе е ясно, че жертвите на фашиста от Кремъл са десетки пъти повече от потвърдените...

Германия вече е позиционирала Йотингер като новия еврокомисар по бюджет
                              Да избегнем нов позор с Кристалина Георгиева

2155 | 11 окт. 2016 | 11:08

Ако не изтеглим злополучната ни кандидатка за шеф на ООН от Европейската комисия сега, Германия ще я отстреля след месец.....

Дали пък отстреления не е бил Бокова а Кристалинка....
                              Тиквата ще стане за смях и на кокошките а неговите феновИ си ги ЗнаемИ....ти нали беше от тях....

Коментар

• Докладите в Британския парламент не се пишат от Кисельов или Раша Тудей, та затова там присъстват само потвърдени числа... а иначе е ясно, че жертвите на фашиста от Кремъл са десетки пъти повече от потвърдените...

Коментар

Working...
                                X