Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнениеБързат.
На края на 2019 година трябва да бъдат пуснати помнените станции.
По море - собственост на Русия, по земя - турски.
С хъб на турско - гръцката граница.
Гърците най щастливи - стават транзитна страна за цяла Европа и всички тръби - за Италия, за Сърбия, Австрия и Словакия минават през тях. Ще прибират милиарди евра от транзит и цяла Гърция като едно ще брани тръбите, стой и гледай.
Чакаме Бойко да наложи вето
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМа верно, след 16-тото подписване на турецкия паток, 16 тръби ли ще пусне Пу или чакаме да подпишат за 17-ти път?
На края на 2019 година трябва да бъдат пуснати помнените станции.
По море - собственост на Русия, по земя - турски.
С хъб на турско - гръцката граница.
Гърците най щастливи - стават транзитна страна за цяла Европа и всички тръби - за Италия, за Сърбия, Австрия и Словакия минават през тях. Ще прибират милиарди евра от транзит и цяла Гърция като едно ще брани тръбите, стой и гледай.
Чакаме Бойко да наложи вето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе разбирам соросоидите....
Те се радваха когато убият руски войник от халифата а не смятаха милионите убити араби от ШАШ...........
Радваха се когато турците свалиха руски самолет а не гледаха кой предизвиква противоречията по целия свят .......
Празнуваха когато спряха Патока и го пренасочиха през Турция а не гледаха нашия български интерес ...сега ни съдят и там...
Поздравяваха се при спирането на Белене а 3 милиарда загробена пара нито дума .......
И още и още ....
Путин няма да отиде в париж ,ама норманската четворка няма да функционира и утре като руските войски стигнат при Киев ,тогава Путин няма да приеме Оланд...
...
Оланд ?
ти пък...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
НСИ публикува календарно изгладени данни, според които през август 2016г. оборотът в търговията на дребно в България се е увеличил с 5,4 % спрямо август 2015г.. Това е поредната добра новина за България.
Да ви напомня, че според данни на Росстат през август 2016г. оборотът в търговията на дребно в Русия е намалял с 5,1 % спрямо август 2015г. по съпоставими цени, а през периода от началото на 2016г. до края на август 2016г. оборотът в търговията на дребно в Русия е намалял с 5,7 % спрямо периода от началото на 2015г. до края на август 2015г. по съпоставими цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАко беше така, както са ти го дали да го постнеш, до момента, всичко да е свършило...
Не ти ли се струва ?
Или нема значение..?
Ама много ви издишат коментарчетата ...
Ако не се стараеха, да спасят останалото мирно население (цифрата е далеч под милион, но това не е важно..), до сега вече да са забравили за проблема ...
Те се радваха когато убият руски войник от халифата а не смятаха милионите убити араби от ШАШ...........
Радваха се когато турците свалиха руски самолет а не гледаха кой предизвиква противоречията по целия свят .......
Празнуваха когато спряха Патока и го пренасочиха през Турция а не гледаха нашия български интерес ...сега ни съдят и там...
Поздравяваха се при спирането на Белене а 3 милиарда загробена пара нито дума .......
И още и още ....
Путин няма да отиде в париж ,ама норманската четворка няма да функционира и утре като руските войски стигнат при Киев ,тогава Путин няма да приеме Оланд...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеДругари, що така се изнервяте, като стане въпрос за военните престъпления на Великанчо?
Спакойна, ще съдят само Пуки , Лавровия кон, Шойгуту и командирите на съответните войскови част и Сирия, до вас няма да стигнат, въпреки че и вашето поведение на нагла подкрепа на военнопрестъпници е също укорима...
пс Абе каква Хага бе, сега зорът е да се спре разгрома на джихадистите в Сирия, за да остане някаква плаха надежда за сваляне на Асад, наритване на рашките и прокарване на пустата му Катарска тръба ...
Егати късогледата политика, Афганистан на нищо не ги научи тия от трибуквените агенцииLast edited by energetik; 11.10.2016, 13:36.
Коментар
-
Другари, що така се изнервяте, като стане въпрос за военните престъпления на Великанчо?
Спакойна, ще съдят само Пуки , Лавровия кон, Шойгуту и командирите на съответните войскови част и Сирия, до вас няма да стигнат, въпреки че и вашето поведение на нагла подкрепа на военнопрестъпници е също укорима...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕ ми да, когато си обградил почти милион цивилни в Алепо с главорезите на Асад, а отгоре Пундьо мята касетъчни бомби, все ми е на акъла, че най-вече те е грижа дали ще "изолираш" цивилните...
Не ти ли се струва ?
Или нема значение..?
Ама много ви издишат коментарчетата ...
Ако не се стараеха, да спасят останалото мирно население (цифрата е далеч под милион, но това не е важно..), до сега вече да са забравили за проблема ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕ ми да, когато си обградил почти милион цивилни в Алепо с главорезите на Асад, а отгоре Пундьо мята касетъчни бомби, все ми е на акъла, че най-вече те е грижа дали ще "изолираш" цивилните...и не само касетъчни .....напалмови , фосфатни..
Те тези къде ще бъдат съдени ....
Що не вземеш да праИш това което можеш .....щото според мен не е много...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВ градски бой, няма как да изолираш цивилните на 100 %.
Още повече, че брадачите се крият зад тях.
Защо мислиш не излизат от там ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеКои? Кадировците ли? Съгласен съм, обаче вместо "брадата пасмина" асвабадителите на Алепо трепят жени и деца... за което разбира се ще има Хага... Гледам Путко се уплашил да не го задържат още сега и отменил посещението в Париж...
Още повече, че брадачите се крият зад тях.
Защо мислиш не излизат от там ?
Война.
В най-гадната и истинност...
Но ТОВА е пътят. Тези главорези, трябва да се изтрепят до крак, докато са ТАМ.
Това за Путята и Хага, е за друга тема...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар