IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Ама аз пак не разбрах, това сега след 16-тото подписване ли ще се случи или чакаме 17-то, 18-то, или някое следващо подписване...
    Такива като тебе и с твоите ограничени умствени способности така дрънкаха и за Син поток и за Северен поток.....Както знаем тях ги има и си работят.Десните идиоти разрушиха здравеопазването образованието промишлеността и селското стопанство.Унищожиха МВР Армията Гранични войски и Стдебната система.Сега разрушават и енергетиката на страната.....Като се правиш не енергиен капацитет вземи та кажи как ще работи Булгартрансгаз като му врътнат кранчето през 2019 и транзита спре.....Може би ще имаме и съсипана газопреносна система ще ни осъдят освен за Белене и за Южен поток

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
      Бързат.
      На края на 2019 година трябва да бъдат пуснати помнените станции.
      По море - собственост на Русия, по земя - турски.
      С хъб на турско - гръцката граница.

Гърците най щастливи - стават транзитна страна за цяла Европа и всички тръби - за Италия, за Сърбия, Австрия и Словакия минават през тях. Ще прибират милиарди евра от транзит и цяла Гърция като едно ще брани тръбите, стой и гледай.

Чакаме Бойко да наложи вето
      Ама аз пак не разбрах, това сега след 16-тото подписване ли ще се случи или чакаме 17-то, 18-то, или някое следващо подписване...

Коментар

Ма верно, след 16-тото подписване на турецкия паток, 16 тръби ли ще пусне Пу или чакаме да подпишат за 17-ти път?
        Бързат.
        На края на 2019 година трябва да бъдат пуснати помнените станции.
        По море - собственост на Русия, по земя - турски.
        С хъб на турско - гръцката граница.

Гърците най щастливи - стават транзитна страна за цяла Европа и всички тръби - за Италия, за Сърбия, Австрия и Словакия минават през тях. Ще прибират милиарди евра от транзит и цяла Гърция като едно ще брани тръбите, стой и гледай.

Чакаме Бойко да наложи вето

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Не разбирам соросоидите....
          Те се радваха когато убият руски войник от халифата а не смятаха милионите убити араби от ШАШ...........
          Радваха се когато турците свалиха руски самолет а не гледаха кой предизвиква противоречията по целия свят .......
          Празнуваха когато спряха Патока и го пренасочиха през Турция а не гледаха нашия български интерес ...сега ни съдят и там...
          Поздравяваха се при спирането на Белене а 3 милиарда загробена пара нито дума .......
          И още и още ....
          Путин няма да отиде в париж ,ама норманската четворка няма да функционира и утре като руските войски стигнат при Киев ,тогава Путин няма да приеме Оланд...
          То, няма как да ги разбереш, щото задачите, които им се поставят са различни и разнообразни ... зависи от момента..
          ...
          Оланд ?

ти пък...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Не разбрах къде е смешката, освен че орангутан с вратовръзка разговаря с Барак...

Коментар

• Коментар

• НСИ публикува календарно изгладени данни, според които през август 2016г. оборотът в търговията на дребно в България се е увеличил с 5,4 % спрямо август 2015г.. Това е поредната добра новина за България.

Да ви напомня, че според данни на Росстат през август 2016г. оборотът в търговията на дребно в Русия е намалял с 5,1 % спрямо август 2015г. по съпоставими цени, а през периода от началото на 2016г. до края на август 2016г. оборотът в търговията на дребно в Русия е намалял с 5,7 % спрямо периода от началото на 2015г. до края на август 2015г. по съпоставими цени.

Коментар

• Ма верно, след 16-тото подписване на турецкия паток, 16 тръби ли ще пусне Пу или чакаме да подпишат за 17-ти път?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Ако беше така, както са ти го дали да го постнеш, до момента, всичко да е свършило...
                    Не ти ли се струва ?
                    Или нема значение..?
                    Ама много ви издишат коментарчетата ...
                    Ако не се стараеха, да спасят останалото мирно население (цифрата е далеч под милион, но това не е важно..), до сега вече да са забравили за проблема ...
                    Не разбирам соросоидите....
                    Те се радваха когато убият руски войник от халифата а не смятаха милионите убити араби от ШАШ...........
                    Радваха се когато турците свалиха руски самолет а не гледаха кой предизвиква противоречията по целия свят .......
                    Празнуваха когато спряха Патока и го пренасочиха през Турция а не гледаха нашия български интерес ...сега ни съдят и там...
                    Поздравяваха се при спирането на Белене а 3 милиарда загробена пара нито дума .......
                    И още и още ....
                    Путин няма да отиде в париж ,ама норманската четворка няма да функционира и утре като руските войски стигнат при Киев ,тогава Путин няма да приеме Оланд...

Коментар

Другари, що така се изнервяте, като стане въпрос за военните престъпления на Великанчо?
                      Спакойна, ще съдят само Пуки , Лавровия кон, Шойгуту и командирите на съответните войскови част и Сирия, до вас няма да стигнат, въпреки че и вашето поведение на нагла подкрепа на военнопрестъпници е също укорима...
                      Фалуджа, Фалуджа

пс Абе каква Хага бе, сега зорът е да се спре разгрома на джихадистите в Сирия, за да остане някаква плаха надежда за сваляне на Асад, наритване на рашките и прокарване на пустата му Катарска тръба ...

Егати късогледата политика, Афганистан на нищо не ги научи тия от трибуквените агенции
                      Last edited by energetik; 11.10.2016, 13:36.

Коментар

• Другари, що така се изнервяте, като стане въпрос за военните престъпления на Великанчо?
                        Спакойна, ще съдят само Пуки , Лавровия кон, Шойгуту и командирите на съответните войскови част и Сирия, до вас няма да стигнат, въпреки че и вашето поведение на нагла подкрепа на военнопрестъпници е също укорима...

Коментар

Е ми да, когато си обградил почти милион цивилни в Алепо с главорезите на Асад, а отгоре Пундьо мята касетъчни бомби, все ми е на акъла, че най-вече те е грижа дали ще "изолираш" цивилните...
                          Ако беше така, както са ти го дали да го постнеш, до момента, всичко да е свършило...
                          Не ти ли се струва ?
                          Или нема значение..?
                          Ама много ви издишат коментарчетата ...
                          Ако не се стараеха, да спасят останалото мирно население (цифрата е далеч под милион, но това не е важно..), до сега вече да са забравили за проблема ...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Е ми да, когато си обградил почти милион цивилни в Алепо с главорезите на Асад, а отгоре Пундьо мята касетъчни бомби, все ми е на акъла, че най-вече те е грижа дали ще "изолираш" цивилните...
                            Що не вземеш да кажеш кой първи е използвал касетъчни бомби .... и не само касетъчни .....напалмови , фосфатни..
                            Те тези къде ще бъдат съдени ....
                            Що не вземеш да праИш това което можеш .....щото според мен не е много...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              В градски бой, няма как да изолираш цивилните на 100 %.
                              Още повече, че брадачите се крият зад тях.
                              Защо мислиш не излизат от там ?

Коментар

Кои? Кадировците ли? Съгласен съм, обаче вместо "брадата пасмина" асвабадителите на Алепо трепят жени и деца... за което разбира се ще има Хага... Гледам Путко се уплашил да не го задържат още сега и отменил посещението в Париж...
                                В градски бой, няма как да изолираш цивилните на 100 %.
                                Още повече, че брадачите се крият зад тях.
                                Защо мислиш не излизат от там ?
                                Война.
                                В най-гадната и истинност...
                                Но ТОВА е пътят. Тези главорези, трябва да се изтрепят до крак, докато са ТАМ.
                                Това за Путята и Хага, е за друга тема...

Коментар

Working...
                                X