IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не спират да валят закачките за Кузя ...

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
      Тъй като гледам с това шалче "Сите българи заедно", това ще да е бил някой Атакист, те преди Путя да им отреже леко квитанцията пътека бяха прокарали до Москва и Крим, та нищо чудно техни хора да са ги пуснали и на тази пресконференция ...
      Ама не наричай вожда си "Путя" де..
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнение
        https://www.youtube.com/watch?v=OOaeuNRLChs
        Tъй като тука виждам има доста хора познаващи Русия, да попитам:
        Знае ли някой кога и по какъв повод се веят Български знамена на тази пресконференцията на Путин? от 1,30' до 2.00' на клипчето.
        Специално за този въпрос се регистрирах във ФБ групата Приятели на Русия, но вече 3-4 часа въпросът ми чака одобрение от цензурата им и май няма да види бял свят...
        Тъй като гледам с това шалче "Сите българи заедно", това ще да е бил някой Атакист, те преди Путя да им отреже леко квитанцията пътека бяха прокарали до Москва и Крим, та нищо чудно техни хора да са ги пуснали и на тази пресконференция ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Тоя познаваш ли го? И аз мисля горе долу като него (а ти го прилагаш на практика)...

Сразяващ аргумент - мигом изяснихме вся и всьо около Сирия, Украйна, Раша, Западът, кризата, Брекзита, бежанците ...
          Да-а, наистина, не са постъпили още опорните точки

" ... буржоазия и пролетариат ..."

Так держать, Кандид
          Last edited by energetik; 24.10.2016, 15:03.

Коментар

• 2013 година Путин го нямаше в Алепо. Последните свободни сирийски анклави, живеещи и биещи се в пълно обкръжение - в червено.

2016 година - след включването на руската авиация, обсадата на Алепо е пробита, освободена е голяма част от града, хората се завръщат в него, работят болници, училища, извършват се ремонтни дейности, изплащат се заплати и пенсии - в червено.

Коментар

• Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнение
              https://www.youtube.com/watch?v=OOaeuNRLChs
              Знае ли някой кога и по какъв повод се веят Български знамена на тази пресконференцията на Путин? от 1,30' до 2.00' на клипчето.
              Специално за този въпрос се регистрирах във ФБ групата Приятели на Русия, но вече 3-4 часа въпросът ми чака одобрение от цензурата им и май няма да види бял свят...
              Тези са от Национално Движение Българофили в русссия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Ни с кебапчета ,ни без кебапчета ще я изберат.....
                само такива като теб ще гласуват за баба Меца....
                Ти се моли, такива като мен да не гласуват, че тогава ще видиш и Цеца и Генерал и Орешарски и прочее комундели.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=OOaeuNRLChs

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Няма нужда. Ще избере Цецка и без кебапчета.
                    Ни с кебапчета ,ни без кебапчета ще я изберат.....
                    само такива като теб ще гласуват за баба Меца....

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                      Ами добре тогава, айде като ще пишем сериозно, да вземеш да поразровиш и да ни информираш какво представляват "бунтовниците" окопали се в Източно Алепо - от кои държави са ги насъбрали, за какво точно се борят, кой ги обучи, въоръжи и докара в Алепо !
                      И понеже явно си на вълна "Asad must go" как си я представяш Сирия "Тhe day After" - като Либия, или може би Афганистан?

Ама това са сложни въпроси, още не са постъпили съответните опорни точки

Затова - "Asad must go" и "Путин в Хага" !
                      Тоя познаваш ли го? И аз мисля горе долу като него (а ти го прилагаш на практика)...

Коментар

Да, добре, бият негрите, това го знаем... Този сайт чета, тук пиша, не ме търси в "русофилските парцали" (цитата твой)...
                        Ами добре тогава, айде като ще пишем сериозно, да вземеш да поразровиш и да ни информираш какво представляват "бунтовниците" окопали се в Източно Алепо - от кои държави са ги насъбрали, за какво точно се борят, кой ги обучи, въоръжи и докара в Алепо !
                        И понеже явно си на вълна "Asad must go" как си я представяш Сирия "Тhe day After" - като Либия, или може би Афганистан?

Ама това са сложни въпроси, още не са постъпили съответните опорни точки

Затова - "Asad must go" и "Путин в Хага" !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Как мислите, ще яде ли Хасан кебапчета с бира на тези избори ? ))))
                          Няма нужда. Ще избере Цецка и без кебапчета.

Коментар

• Да, добре, бият негрите, това го знаем... Този сайт чета, тук пиша, не ме търси в "русофилските парцали" (цитата твой)...

Коментар

Откъде ли?

Ми от изявления на официални лица и различни органи на ЕС... Все пак аз освен гражданин на България съм и гражданин на ЕС... Съветски паспорт не съм имал преди, нито руски сега... ( сега няма да ми обясняваш за Ренци, нали)...

Друго си е да черпиш инфо от Кисельов и кисельовци...
                              Ясно,

Официалните лица от ЕС и САЩ са супердостоверен източник, НИКОГА не лъжат и не се занимават с психологически операции.

Така например през 2003 г. в Ирак, както всички ние много добре знаем имаше гигантски запаси от химически, биологични и пр. оръжия за масово унищожение и просто нямаше начин да не бъдат взети съответните мерки.

Виж какво, аз не споря, че руснаците в Сирия хич не си поплюват, обаче нали се сещаш, че НА НИКОГО НЕ МУ ПУКА ЗА ЦИВИЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ, (как иначе да си обясним пълното мълчание за войната в Йемен примерно) и цялата дандания е с цел да бъде притискан Путя и да бъде свален Асад ! Лошото е, че покрай това закрилят, финансират и обучават джихадистката паплач, (щото в Алепо има 8-9000 точно такива юнаци) която вместо да бъде изтрепана до крак утре ще цъфне и на нашата граница (ако вече не е цъфнала ).

Аз нямам нищо против да си ги пробутват недъгавите психологически операции през мейнстрийм медиите, ама защо трябва да търпим да ни облъчваш с елементарна пропаганда и тук, в един скромен инвеститорски форум? - Иди пиши във форума на Дневник, Медиапул, или на някой от русофилските парцали - Блиц, Пик и пр., там ще намериш далеч повече сродни души и достойни опоненти

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                А може ли до поясниш, ЗАЩО му е на Путята, да бомбардира цивилни ?
                                Осъзнаваш ли, какви ГЛУПОСТИ ти дават да постваш... ?
                                Чети бе, написал съм го - да върши мръсната работа на касапина от Дамаск... нали няма нужда да обяснявам кой е касапина от Дамаск...
                                Last edited by X_Y; 24.10.2016, 14:28.

Коментар

Working...
                                X