IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Не може да слагаме знак за равенство между ......
    А може ли до поясниш, ЗАЩО му е на Путята, да бомбардира цивилни ?
    Осъзнаваш ли, какви ГЛУПОСТИ ти дават да постваш... ?
    Last edited by X_Y; 24.10.2016, 14:28.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
      Пак същото " ... Буржуазия и пролетариат ..."

Я да ми обясниш сега "малката разлика между Алепо и Рамади, дето американската авиация го срина на 80 %.

И откъде черпиш тези супердостоверни данни за ПУ, че умишлено атакува цивилни ? От "белите каски", от местните джихадисти ?

И като сме на "хуманитарна вълна" - какво беше това ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАНИЕ на западната меинстрийм преса през последните три дни по време на хуманитарното примирие на ПУ, когато джихадистите от Алепо не пуснаха нито един цивилен, ДАЖЕ РАНЕНИТЕ, да бъде евакуиран от зоната на бойните действия !

АМИ ТИ БЕ КАНДИД, ТИ ЩО НЕ СЕ ВЪЗМУТИ БЕ, ЧОВЕКОЛЮБЕЦО !!!
      Откъде ли?

Ми от изявления на официални лица и различни органи на ЕС... Все пак аз освен гражданин на България съм и гражданин на ЕС... Съветски паспорт не съм имал преди, нито руски сега... ( сега няма да ми обясняваш за Ренци, нали)...

Друго си е да черпиш инфо от Кисельов и кисельовци...

Коментар

• Как мислите, ще яде ли Хасан кебапчета с бира на тези избори ? ))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Не може да слагаме знак за равенство между Алеппо, където Пу УМИШЛЕНО бомби цивилни, за да върши мръсната работа на касапина от Дамаск и Мосул, където НЯМА умишлено таргетиране на цивилни, а жертви сред цивилните винаги ще има в подобен сблъсък... Достатъчно ясем ли бях, хвана ли "малката" разлика...
          Пак същото " ... Буржуазия и пролетариат ..."

Я да ми обясниш сега "малката разлика между Алепо и Рамади, дето американската авиация го срина на 80 %.

И откъде черпиш тези супердостоверни данни за ПУ, че умишлено атакува цивилни ? От "белите каски", от местните джихадисти ?

И като сме на "хуманитарна вълна" - какво беше това ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАНИЕ на западната меинстрийм преса през последните три дни по време на хуманитарното примирие на ПУ, когато джихадистите от Алепо не пуснаха нито един цивилен, ДАЖЕ РАНЕНИТЕ, да бъде евакуиран от зоната на бойните действия !

АМИ ТИ БЕ КАНДИД, ТИ ЩО НЕ СЕ ВЪЗМУТИ БЕ, ЧОВЕКОЛЮБЕЦО !!!

Коментар

Ами като е така погледни това, дето ти го пратих по-долу за щурма на Башика и се замисли малко, когато пак почнеш да се набираш за зверствата в Алепо, сърцираздирателните снимки и пр.
            Не може да слагаме знак за равенство между Алеппо, където Пу УМИШЛЕНО бомби цивилни, за да върши мръсната работа на касапина от Дамаск и Мосул, където НЯМА умишлено таргетиране на цивилни, а жертви сред цивилните винаги ще има в подобен сблъсък... Достатъчно ясем ли бях, хвана ли "малката" разлика...

Коментар

Ето например как разсъждава един типичен съветски человек:

"Руският Гьобелс, Дмитрий Кисельов, твърди в ефира на националната "Россия 24", че унгарското въстание срещу московската тирания от 1956-а е организирано от американското разузнаване и е "може би първата цветна революция" ...
              Дебилите, които вярват на #Пропагандата, дали веднъж един единствен път са се запитали, ако на тайните служби им е толкова лесно да организират протести, демонстрации, революции, като пропагандата на Кремъл твърди, защо тогава, Москва не организира такива революции в Белгия, Холандия, Австрия, Германия, САЩ, че да се наложи на някой "освободител" да се намесва с танкове и армия да избива цивилни?!"
              Да, и за предателството на Русия спрямо България по времето на първата Руско- Турска пак ЦРУ са виновни, за Велчовата завера също, за църквата, бомбардировките, златото,, Булгаррено и опита за присъединяване също...
              The strongest stand last.

Коментар

Ето например как разсъждава един типичен съветски человек:

"Руският Гьобелс, Дмитрий Кисельов, твърди в ефира на националната "Россия 24", че унгарското въстание срещу московската тирания от 1956-а е организирано от американското разузнаване и е "може би първата цветна революция" ...
                Дебилите, които вярват на #Пропагандата, дали веднъж един единствен път са се запитали, ако на тайните служби им е толкова лесно да организират протести, демонстрации, революции, като пропагандата на Кремъл твърди, защо тогава, Москва не организира такива революции в Белгия, Холандия, Австрия, Германия, САЩ, че да се наложи на някой "освободител" да се намесва с танкове и армия да избива цивилни?!"
                Кисельов прекалява, тука спор няма. ама ти какво се опитваш да ни кажеш - че цветните революции са напълно спонтанно явление, че трибуквените нямат нищо общо?

И за твое сведение Москва точно с това се е занимавала сума ти време, та си имат някаква идея за какво иде реч (само че вместо цветни е устройвала "Пролетарски" революции") - в същата тази Унгария, у нас през 1923 г., в Гърция, тук-там из Азия и Африка - списъкът е дълъг. . А след срива на СССР поради липса на средства и възможности се ограничиха до близката околност - Грузия (Шеварнадзе), Азербайджан (Гейдар Алиев), добутването на власт на Янукович и пр., ама сега са се амбицирали нещо, та затова и тая паника от руската "Хибридна война".

Коментар

Бъркаш ме с някой съветски човек... Точно аз се опитвам да ви сложа в съветските глави, че на този свят няма само черно и бяло... А от кандид предпочитам да заема оптимизма и, да, лекото приемане на всичко наоколо... което именно се противопоставя на възприемането на заобикалящия свят в черно и бяло или пък на живот и смърт...
                  Ами като е така погледни това, дето ти го пратих по-долу за щурма на Башика и се замисли малко, когато пак почнеш да се набираш за зверствата в Алепо, сърцираздирателните снимки и пр.

Коментар

• Ето например как разсъждава един типичен съветски человек:

Коментар

Предполагам че е много весело да си "Кандид": Нищо не знаеш (и не искаш и да знаеш!), не се замисляш особено, бичиш си плътно по опорните точки и громиш идеологическия враг.
                      Светът е прост, подреден и разбираем: ние и те, черно и бяло, ...
                      Типично БОЛШЕВИШКО МИСЛЕНЕ

пс Като ти чета бисерите силно ми напомнят за един стар савецки филм, дето главния херой под път и над път, и в обяснение на вся и всьо вадеше универсалния разгромяващ аргумент : " ... Есть буржуазия и пролетариат ..."
                      Бъркаш ме с някой съветски човек... Точно аз се опитвам да ви сложа в съветските глави, че на този свят няма само черно и бяло... А от кандид предпочитам да заема оптимизма и, да, лекото приемане на всичко наоколо... което именно се противопоставя на възприемането на заобикалящия свят в черно и бяло или пък на живот и смърт...

Коментар

• Ехеееее, ТОЙ още колко пъти ще се врътне до изборите, ако знаеш!!
                        Има цели 2 седмици - достатъчно време за поне 5-6 самоизключващи се изказвания на баце.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Открийте разликата:

„Ако не си първа политическа сила, нямаш претенциите да управляваш.Стоя зад позицията си, че ако тя не спечели на балотаж, ще подам оставка.Не смятам обаче, че това ще се случи, защото съм убеден, че ще постигне добри резултати."

"След първия тур на изборите, ако ГЕРБ не спечели, още вечерта ще имате моята оставка и на целия кабинет, защото първият тур е важен, там се мерят партиите, а след това започва пазарлък за подкрепа и за други неща"..
                          Какво се учудваш - класически Тиквун - сутринта едно, вечерта обратното.

Аз например очаквам всеки момент Бокич да ни съобщи, че ще иде на предсрочни избори само в случай, че Радев вземе повече гласове на първи тур от Цеца, Трайчо и Патреотите, взети заедно !

Защото те нали сите са в управляващата коалиция, логично би било и гласовете им да се броят заедно

А в случай на нужда могат да си добавят и гласовете за Калфин, щото те АБВ пък ДО СКОРО бяха в коалицията

Коментар

• Открийте разликата:

„Ако не си първа политическа сила, нямаш претенциите да управляваш.Стоя зад позицията си, че ако тя не спечели на балотаж, ще подам оставка.Не смятам обаче, че това ще се случи, защото съм убеден, че ще постигне добри резултати."

"След първия тур на изборите, ако ГЕРБ не спечели, още вечерта ще имате моята оставка и на целия кабинет, защото първият тур е важен, там се мерят партиите, а след това започва пазарлък за подкрепа и за други неща"..

Коментар

Че то и ние сме в НАТО, бре. И Генерал Генералов е "натовски" генерал, ама това не му пречи да играе за Пу на нашите избори (което важи и за останлите "европейци" в бюлетината, без Трайо)...

Ердоганка е повече приятел на Пу и ИДИЛ отколкото натовец... хммм!?!?!
                              Предполагам че е много весело да си "Кандид": Нищо не знаеш (и не искаш и да знаеш!), не се замисляш особено, бичиш си плътно по опорните точки и громиш идеологическия враг.
                              Светът е прост, подреден и разбираем: ние и те, черно и бяло, ...
                              Типично БОЛШЕВИШКО МИСЛЕНЕ

пс Като ти чета бисерите силно ми напомнят за един стар савецки филм, дето главния херой под път и над път, и в обяснение на вся и всьо вадеше универсалния разгромяващ аргумент : " ... Есть буржуазия и пролетариат ..."

Коментар

"Приятелката" на Пу не беше ли случайно член на НАТО. И не ходи ли там оня ден военния министър на САЩ - Аштън Картър, да договаря съвместни действия с Турция за превземането на Мосул и Рака. И чия точно авиация е базирана в Инджирлик?

Айде мисли малко като ги ръсиш тия бисери ...

пс А сътрудничеството на Ердо с ИДИЛ е факт, точно както и сътрудничеството на САЩ с "умерените"джихадисти в Сирия ...
                                Че то и ние сме в НАТО, бре. И Генерал Генералов е "натовски" генерал, ама това не му пречи да играе за Пу на нашите избори (което важи и за останлите "европейци" в бюлетината, без Трайо)...

Ердоганка е повече приятел на Пу и ИДИЛ отколкото натовец... хммм!?!?!

Коментар

Working...
                                X