Първоначално изпратено от OMG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеПатризанката... ОТ ВАЩЕ!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБах маа му....
Усещам напрежение в аргументите....
Аз пък мисля ( не че ми се отдава), че цвета на гащиризона трябва да отблъсква акулите и да не си личи посраното ...Щото ако мернеш акула в морето и от никъде помощ не идва, със сигурност ще се посереш от страх...
Зелено, сиво, сребристо, кафяво, черно си е цвят на тюлен или риба ...Акулите направо захапват...Оранжевото би ги смутило и дълго ще разучават обекта ....
Време дадено за спасение.....
Айде, пий една глътка за мое здраве, както аз пия за твое!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеБаси! Какъв грандиозен късмет имаме! Да живеем в Нова ЕРА!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Павлова: Приключи ерата с кръпките на пътя
"Приключи ерата на кръпките, започна цялостната, трайна рехабилитация на пътната мрежа".
Това каза министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова пред Фокус.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Бах маа му....
Усещам напрежение в аргументите....
Аз пък мисля ( не че ми се отдава), че цвета на гащиризона трябва да отблъсква акулите и да не си личи посраното ...Щото ако мернеш акула в морето и от никъде помощ не идва, със сигурност ще се посереш от страх...
Зелено, сиво, сребристо, кафяво, черно си е цвят на тюлен или риба ...Акулите направо захапват...Оранжевото би ги смутило и дълго ще разучават обекта ....
Време дадено за спасение.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКогато кораба потъне, автоматично се изстрелва сигнализиращ буй. Сигнала се изпраща на сателит и оттам на централата майка-компания и съответните органи се задействат. Най вероятно е нещо подобно и при самолетите. Но да разчиташ че някой ще намери някого само по гащеризона е просто смешна работа
Със сигурност, когато пилотът катапултира, ще бъдат излъчени някакви координати, където да го търсят. Само че катапултирането от изтребител е при висока скорост, няколко стотин километра в час, вятърът отвява парашута, после теченията отнасят пилота на някъде, така че районът за издирване не е точка, ами е десетки квадратни километри, ако не и стотици.
И не мога да разбера защо се напъваш да докажеш, че костюмът на руските пилоти не е оранжев. Аз не знам какъв е, ама е логично да е нещо, което контрастира с морската повърхност.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе знам с какъв цвят са костюмите на руските пилоти, но е нормално костюмите на морските летци да са оранжеви, в случай че катапултират и после ги търсят в океана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеСега се загледах в снимката, нещо не виждам едното крило, хайде едното го бутат, а другото къде е, има 2 опашко, но къде е крилото и защо пилота е с такъв оранжев костюм/ не че съм наясно де, но не трябва ли да е черен, или при руснаците е другоНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеИ армейския ренегат е помагал
Я кажи, американците колко ледоразбивача с ядрени двигатели имат?
Да ти кажа ли? НУЛА! Кръгла нула.
А Русия има ШЕСТ действащи атомни ледоразбивача и двайсетина дизелови. САЩ имат три дизелови, които са доста старички.
За сметка на това САЩ имат 11 атомни самолетоносача, а Русия няма.
Кой каквито приоритети има. САЩ е морска държава с претенцията да владее световния океан, а Русия е предимно континентална държава и няма претенции да владее света.Last edited by gigow; 24.10.2016, 20:06.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...Дали питаният знае, че така /без катапулта/ излитат само достатъчно енерговъоръжени самолети?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЖими, ще кажеш ли от кога е снимката на хората с крилото, защото аз я откривам в 2007г. До сега дали са го оправили. как смяташ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеПа нещо е заяло тва крило, дейб@
Коментар
Коментар