Първоначално изпратено от Alee
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМи другата седмица имате да избирате между двама руски кандидати... Явно, нормалността в България е 7%...
Иначе, доволно - референдумът на Галош ефенди няма да е валиден...
Та така и с България - новият ви президент ще я вкара в ЕврАзия, побратимите му ще разграбят и последните трохи от България, Европа ще ви изрита, от некадърност и глад ще измрат и последните агенти на ДС/КГБ, и като спрат европейските пари икономиката ви ще се скапе окончателно.
След това ще се завърнат Българчета, учили и работили в цивилизования свят поне 10 години, и ще поставят началото на нов златен век
Аз съм си приготвил един тон пуканки
Коментар
-
Vasko Nachev
преди 12 мин. ·
Наглостта е безгранична!? Влади Горанов по Нова: "Заради десния избирател гласувал за Цачева, заради десния избирател, гласувал за Трайчо Трайков, правителството не бива да подава оставка..." Тези смятат, че могат да си присвояват гласовете на Т. Трайков ли, що ли? Неее, аз моят глас не им го давам!!!..
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЕ сега ша има ли оставка на Бай Х. или няма да има ?“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЛена Георгиева
преди 4 мин. ·
)) Голем мъж бил БХ. Прати Лилянка да коментира
Пък тя имала нагласа да се стопи разликата. И въпреки приказките на БХ, нямало основание да се подава оставка.
Ми да, другите са виновни бе. Обещавали, заигравали се със страховете на хората. А БХ хич не се намесил в кампанията....
Тези спирчака нямат. Лъжат, мажат...
Оставка бе..
Ей такъв човек управлява страната дребен шмекер при това страхливец.Утре го търсете из софийските болници да се прави на болен.Тоя каратист голема работа бил...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМи другата седмица имате да избирате между двама руски кандидати... Явно, нормалността в България е 7%...
Иначе, доволно - референдумът на Галош ефенди няма да е валиден...
Коментар
-
Лена Георгиева
преди 4 мин. ·
)) Голем мъж бил БХ. Прати Лилянка да коментира
Пък тя имала нагласа да се стопи разликата. И въпреки приказките на БХ, нямало основание да се подава оставка.
Ми да, другите са виновни бе. Обещавали, заигравали се със страховете на хората. А БХ хич не се намесил в кампанията....
Тези спирчака нямат. Лъжат, мажат...
Оставка бе..
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеИ на мен ми е кеф ама по кеф ще ми е другата седмица да наритат дебелогъзата герпаджийска ......Гледам дебелата Лиляна как само не се е разплакала.Нямало да подава оставка...Ха ха ха тия са узурпирали властта и само с бой ще я дадат
Другия тур Цецо ще брои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИх, къв мий КЕФ!
Таз вечер Боко Тиквата ша мълчи кат нас..., като наакан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЖената ми е наляла червено винце и лимонадка, нарязала ми е телешка луканка , пуснала ми е канал 1....... вече чакам да гледам шоуто как се гърчи Бай Х. тази вечер ..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЖената ми е наляла червено винце и лимонадка, нарязала ми е телешка луканка , пуснала ми е канал 1....... вече чакам да гледам шоуто как се гърчи Бай Х. тази вечер ..........
Ха, наздраве!Last edited by X_Y; 06.11.2016, 20:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИзбирателите си направиха гаргара с тиквата....
Искат за n-ти път да проверят дали си държи на думата .....
Според мен цецка ще победи с малко ( благодарение на цецко костинбродски ).....
Голям та.ак се очертава тази вечер пред ТВ - то...Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар