IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дали Бойко Борисов ще си удържи думата или ще трябва по трудния начин, предстои да видим ..

Да напомня ...

Цецка Цачева: Ако загубя на първи тур, Борисов ще подаде оставка

Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева потвърди, че ако загуби на първия тур, премиерът Бойко Борисов ще понесе политическата отговорност и ще подаде оставка.

тук

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Ма верно и е казал така? Е това само умен и красив може да го каже ..... А телевизия нема как да гледам - на 5000 км от София съм в момента, в Душанбе.
      По пътя натам, карах за малко след теб. После пътищата ни се разделиха.
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ма верно и е казал така? Е това само умен и красив може да го каже ..... А телевизия нема как да гледам - на 5000 км от София съм в момента, в Душанбе.
        Ей внимавай там има много готини мацки

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
          Ма ти май не гледаш телевизия той каза че изборите не са свършили и призова българите в САЩ да променят резултата.Според мен е редно кандидатите да минават някакъв преглед преди да ги регистрират
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Ох кеф и Славчо гледа като пребозало теле.

Коментар

Абе я зарежете Радев и Цачева. Я да поговорим за кандидата на умните, красивите и богатите - как стана така, че диша праха на Марешки и Каракачанов? Умрем си от кеф като гледам форумните умни, красиви и богати как се гърчат и се чудят какво да измислят.
              Ма ти май не гледаш телевизия той каза че изборите не са свършили и призова българите в САЩ да променят резултата.Според мен е редно кандидатите да минават някакъв преглед преди да ги регистрират

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Вчера в 18,39ч исках да се хвана на бас с френската , че бобът по аптекарски ще е по-скъп от тюрлю гювечът по реформаторски, ама модераторката ме изтри. Айде да вида сега как ще изтрие резултатите от изборите.
                Аз още преди 33 години съм спечелил баса
                "Къде е по-добре да се живее - в Европейска Демокрация или под Руско робство"
                Ти да му мислиш
                Last edited by X_Y; 06.11.2016, 20:54.

Коментар

• Абе я зарежете Радев и Цачева. Я да поговорим за кандидата на умните, красивите и богатите - как стана така, че диша праха на Марешки и Каракачанов? Умрем си от кеф като гледам форумните умни, красиви и богати как се гърчат и се чудят какво да измислят.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                    На предстоящите президентски избори в България аз ще гласувам за кандидатите за президент и вицепрезидент на Реформаторския блок. Около половината от моите познати възнамеряват да гласуват на тези избори за кандидатите за президент и вицепрезидент на Реформаторския блок, а останалите мои познати възнамеряват да гласуват за кандидатите за президент и вицепрезидент на Герб.
                    Най-важното е никой да не гласува за Радев.
                    Явно малко познати имаш.щом Марешки го овърша ...

Коментар

• Вчера в 18,39ч исках да се хвана на бас с френската, че бобът по аптекарски ще е по-скъп от тюрлю гювечът по реформаторски, ама модераторката ме изтри. Айде да вида сега как ще изтрие резултатите от изборите.

Не е фасулско бе! Бобът е по аптекарски, а тюрлю гювечът е по реформаторски. Ама аз се басирам, че утре бобът по аптекарски ще е по-скъп от тюрлю гювечът по реформаторски.
                      Last edited by X_Y; 06.11.2016, 20:53.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                        На тях аз не вярвам дреме ми какво ми казват предварително. Все едно да четеш Блиц и да вярваш на статиите там.
                        Че то кой нормален им вярва

Коментар

• Пернишкия министър и той гледа като бит ....дето баба му чистела министерството и той бил ходел там

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                            И Дъбнишкия финансов хакер и той не ще да се маха.Но да поздравим социолозите за пореден път се оказаха пълни ливади
                            На тях аз не вярвам дреме ми какво ми казват предварително. Все едно да четеш Блиц и да вярваш на статиите там.
                            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Една машина за да се замени с нова трябва напълно да се скапе.
                              Та така и с България - новият ви президент ще я вкара в ЕврАзия, побратимите му ще разграбят и последните трохи от България, Европа ще ви изрита, от некадърност и глад ще измрат и последните агенти на ДС/КГБ, и като спрат европейските пари икономиката ви ще се скапе окончателно.
                              След това ще се завърнат Българчета, учили и работили в цивилизования свят поне 10 години, и ще поставят началото на нов златен век
                              Аз съм си приготвил един тон пуканки
                              По скоро ние ще изритаме Европа.Европа е мъртвец.С такива като Оланд и Меркел са у гробищата

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Една машина за да се замени с нова трябва напълно да се скапе.
                                Та така и с България - новият ви президент ще я вкара в ЕврАзия, побратимите му ще разграбят и последните трохи от България, Европа ще ви изрита, от некадърност и глад ще измрат и последните агенти на ДС/КГБ, и като спрат европейските пари икономиката ви ще се скапе окончателно.
                                След това ще се завърнат Българчета, учили и работили в цивилизования свят поне 10 години, и ще поставят началото на нов златен век
                                Аз съм си приготвил един тон пуканки
                                Това звездите ли ти го говорят?

Коментар

Working...
                                X