IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
    Ми малкото Лили вече се отрича, хвърлиха я нея на амразурата. А БХ пак се скри в Правителствена.
    И Дъбнишкия финансов хакер и той не ще да се маха.Но да поздравим социолозите за пореден път се оказаха пълни ливади

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Ми другата седмица имате да избирате между двама руски кандидати... Явно, нормалността в България е 7%...
      Иначе, доволно - референдумът на Галош ефенди няма да е валиден...
      Една машина за да се замени с нова трябва напълно да се скапе.
      Та така и с България - новият ви президент ще я вкара в ЕврАзия, побратимите му ще разграбят и последните трохи от България, Европа ще ви изрита, от некадърност и глад ще измрат и последните агенти на ДС/КГБ, и като спрат европейските пари икономиката ви ще се скапе окончателно.
      След това ще се завърнат Българчета, учили и работили в цивилизования свят поне 10 години, и ще поставят началото на нов златен век
      Аз съм си приготвил един тон пуканки

Коментар

• Vasko Nachev
        преди 12 мин. ·

Наглостта е безгранична!? Влади Горанов по Нова: "Заради десния избирател гласувал за Цачева, заради десния избирател, гласувал за Трайчо Трайков, правителството не бива да подава оставка..." Тези смятат, че могат да си присвояват гласовете на Т. Трайков ли, що ли? Неее, аз моят глас не им го давам!!!..

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
          Е сега ша има ли оставка на Бай Х. или няма да има ?
          Ми малкото Лили вече се отрича, хвърлиха я нея на амразурата. А БХ пак се скри в Правителствена.
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Лена Георгиева
            преди 4 мин. ·

)) Голем мъж бил БХ. Прати Лилянка да коментира
            Пък тя имала нагласа да се стопи разликата. И въпреки приказките на БХ, нямало основание да се подава оставка.
            Ми да, другите са виновни бе. Обещавали, заигравали се със страховете на хората. А БХ хич не се намесил в кампанията....

Тези спирчака нямат. Лъжат, мажат...
            Оставка бе..
            Ми то и Булгартабак го продала Агенцията за приватизация....
            Ей такъв човек управлява страната дребен шмекер при това страхливец.Утре го търсете из софийските болници да се прави на болен.Тоя каратист голема работа бил...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Ми другата седмица имате да избирате между двама руски кандидати... Явно, нормалността в България е 7%...

Не нормалността идиотите са толкова но за да знаем точно колко са трябва да знаем избирателната активност.Седем процента идиоти може да има само в София но не и във България.Кандитко ти другата седмица за кой ща гласуваш за генерала ли или за стругарката с червена книжка и рабфак

Коментар

• Ми другата седмица имате да избирате между двама руски кандидати... Явно, нормалността в България е 7%...

Коментар

• Е сега ша има ли оставка на Бай Х. или няма да има ?
                  Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Лена Георгиева
                    преди 4 мин. ·

)) Голем мъж бил БХ. Прати Лилянка да коментира
                    Пък тя имала нагласа да се стопи разликата. И въпреки приказките на БХ, нямало основание да се подава оставка.
                    Ми да, другите са виновни бе. Обещавали, заигравали се със страховете на хората. А БХ хич не се намесил в кампанията....

Тези спирчака нямат. Лъжат, мажат...
                    Оставка бе..

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                      И на мен ми е кеф ама по кеф ще ми е другата седмица да наритат дебелогъзата герпаджийска ......Гледам дебелата Лиляна как само не се е разплакала.Нямало да подава оставка...Ха ха ха тия са узурпирали властта и само с бой ще я дадат
                      Бий комуниста!
                      Другия тур Цецо ще брои.

Коментар

• Абе къде бай х симитлийски.Да не е вдигнал кръвното и да е у вип пациент на ВМА

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Их, къв мий КЕФ!
                          Таз вечер Боко Тиквата ша мълчи кат нас..., като наакан.
                          И на мен ми е кеф ама по кеф ще ми е другата седмица да наритат дебелогъзата герпаджийска ......Гледам дебелата Лиляна как само не се е разплакала.Нямало да подава оставка...Ха ха ха тия са узурпирали властта и само с бой ще я дадат

Коментар

Жената ми е наляла червено винце и лимонадка, нарязала ми е телешка луканка , пуснала ми е канал 1....... вече чакам да гледам шоуто как се гърчи Бай Х. тази вечер ..........
                            Не бързай няма лесно да се отървем от тая пасмина крадлива.Засега дават първото място на Радев ама Цвъко Костинбродски още не е казал последната си дума.Все пак искам да видя мордата на мутрафоня

Коментар

Жената ми е наляла червено винце и лимонадка, нарязала ми е телешка луканка , пуснала ми е канал 1....... вече чакам да гледам шоуто как се гърчи Бай Х. тази вечер ..........
                              Боко прати Лилито и Дончев, нема да се вясне.

Ха, наздраве!
                              Last edited by X_Y; 06.11.2016, 20:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Избирателите си направиха гаргара с тиквата....
                                Искат за n-ти път да проверят дали си държи на думата .....

Според мен цецка ще победи с малко ( благодарение на цецко костинбродски ).....

Голям та.ак се очертава тази вечер пред ТВ - то...
                                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X