If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен лично въобще не ме учудват тези резултати. Учудваше ме вярата на умните, красивите и богатите, че техният кандидат ще получи по-добър резултат, учудва ме нежеланието им или може би даже неспособността, да разберат, че не могат да си внесат народ, и че политиката е изкуство на възможното - т.е. трябваше да спечелят сърцата и умовете на по-простите, а те вместо това се отдадоха на снобски приказки и посочване с пръст - "ти си прост, щом не гласуваш за Трайчо". Всъщност, да учуден съм - очаквах не повече от 5% за Трайчо, а той май гони 7%
Па и от политика разбираш бре,не само от атомна физика!!!А да.И малко от футбол!Без него не може!!!
Сега "умните и красивите" се опитват да прехвърлят дебата само и единствено на платформата комунизъм-антикомунизъм. Пък то изобщо не става въпрос за "комунизъм". Ако за Радев се гласуваше за комунизъм, аз щях да гласувам за Цецка.
Бъркаш!
Хората не се делят по религия, партия, пол, работно място, националност и любов към Русия.
Хората се делят на умни и глупави.
А, виж, глупавите, вече, се делят по религия, партия, пол, работно място, националност и любов към Русия.
По-рано през деня Каролев оповести спечеления бас и в социалната мрежа. Ето какво точно написа той:
"Бах мааму, ша отварям магазин за скъпо уиски Равносметката е 17 бутилки спечелени на бас: 1. 11 бутилки от спечелени басове с ГЕРБери, че Цачева ще е зад Радев. 2. 2 бутилки от фенове на Калфин, че той ще е след 5то място. 3. 4 бутилки от приятели от РБ че "продаващият бензин и лекарства" Марешки ще е пред Трайчо Трайков (за който гласувах и който според мен беше най-смисленият кандидат). Още не съм си изпил трите бутилки уиски, които спечелих от Гербери на бас, че Бокова ще е пред Георгиева при гласуването в ООН. Сега и бай Тръмп ако бие леля Хилари вторник ще имам уиски и за внуците ) Хайде наздраве, ве"
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Всъщност, да учуден съм - очаквах не повече от 5% за Трайчо, а той май гони 7%
Аз очаквах максимум 6% за Трайчо, но и по-добър резултат за ГЕРБ. Тоест лек превес за Цецка и ГЕРБ. Лек, лек, около 3-5%. Не съм очаквал Радев да е с по-добър резултат.
Явно издънката на Боко с криСталина е доста по-голяма от нормалните издънки.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Мен лично въобще не ме учудват тези резултати. Учудваше ме вярата на умните, красивите и богатите, че техният кандидат ще получи по-добър резултат, учудва ме нежеланието им или може би даже неспособността, да разберат, че не могат да си внесат народ, и че политиката е изкуство на възможното - т.е. трябваше да спечелят сърцата и умовете на по-простите, а те вместо това се отдадоха на снобски приказки и посочване с пръст - "ти си прост, щом не гласуваш за Трайчо". Всъщност, да учуден съм - очаквах не повече от 5% за Трайчо, а той май гони 7%
Вярно че ги мина 7% , но марешки го отвя като бърз влак, малка гара
Марешки- човека е бизнесмен, няма нищо друго освен пари
Това, за което говориш не е политика, а популизъм.
Няма как хем вълка сит, хем агнето цяло.
Аз не твърдя, че Трайчо е някакъв обединител на народа, който ще поведе масите към благоденствие. С тази визия е ясно, че няма шанс. Боьо показа как се прави със снимките си по анцунг и биене по масата с юмрук.
Това, което твърдя, е че Трайчо беше единственият интелигентен кандидат и като такъв привлече умните хора. Толкоз.
Сега "умните и красивите" се опитват да прехвърлят дебата само и единствено на платформата комунизъм-антикомунизъм. Пък то изобщо не става въпрос за "комунизъм". Ако за Радев се гласуваше за комунизъм, аз щях да гласувам за Цецка.
Ама дай да видим! Цецка е била член на Партията. При това тя доброволно и целенасочено, от кариеристични подбуди САМА е подала молба за членство в БКП.
Радев също е бил член на Партията, сигурен съм, защото нямаше НИКАКЪВ начин на курсант във военно училище да му бъде наредено да подаде молба за членство и той да откаже. Все едно да откаже по-нататъшно следване във военно училище. Да откаже да стане офицер. Немислимо е. Освен ако се откажеш от бъдещето на офицер, на летец.
Ами ако това е твоят блян? Да летиш на изтребител?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Да попитам - къде точно виждаш противоречие? Ако погледнеш дистрибуцията коефицентът на интелигентност, примерно https://opentextbc.ca/introductionto...bfac443d77.jpg
ще видиш, че само 2% надхвърлят IQ130, а само 14% надхвърлят IQ115.
Ta, какви точно са ти очакванията към резултатите на "умните и красивите"?
Може би ще е изненада за теб, но хората, в по-голямата си част са глупави. Резултатът от този факт виждаме на тези избори. Всъщност, би било отчайващо ако масовката гласува за Трайчо. Това ще го неглижира като кандидат пред хората, които знаят какво означава "неглижира".
Всъщност, умните хора са отишли да пуснат гласа си за Трайчо с ясното съзнание, че той няма да стане Президент. Все едно да пуснеш кристална чаша от 3-тия етаж на плочника и докато пада, да си задаваш въпроса: какво ли ще стане...?
Само да се отбележи, че въпросните реформатори имат вицепремиер и четирима министри ...
И ако те бяха умни и си вършеха работата като хората, сега резултата на Трайчо Трайков щеше да бъде друг.
Но когато не си вършат работата - това е резултата.
А, негласувалите какви са - тъпи, умни, грозни? Смешен си, меко казано!
Какво ще рече "високопарно"? Ето, приложил съм графика. Съжалявам, ако не можеш да я проумееш. Търсих по-простичка...
Та, какво точно те очудва? Че хора с IQ под 100 са половината с право на глас? Че хора с такова IQ могат да вземат смислени решения с хоризонт поне година напред?
И какво общо имат негласувалите? Те изобщо не участват.
Разбира се, че съм смешен. Друго и не съм очаквал.
Да попитам - къде точно виждаш противоречие? Ако погледнеш дистрибуцията коефицентът на интелигентност, примерно https://opentextbc.ca/introductionto...bfac443d77.jpg
Може би ще е изненада за теб, но хората, в по-голямата си част са глупави. Резултатът от този факт виждаме на тези избори. Всъщност, би било отчайващо ако масовката гласува за Трайчо. Това ще го неглижира като кандидат пред хората, които знаят какво означава "неглижира".
Всъщност, умните хора са отишли да пуснат гласа си за Трайчо с ясното съзнание, че той няма да стане Президент. Все едно да пуснеш кристална чаша от 3-тия етаж на плочника и докато пада, да си задаваш въпроса: какво ли ще стане...?
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Те умните и красивите вместо да си отчетат колко са далеч от проблемите , житието и мислите на средния българин сега се правят на изненадани......
Умните, красивите и богатите ще бягат от ГЕРБ, като дявол от тамян, но техните министри, областни и т.н. ще продължават да облизват пръсти, топнати в медеца на властта....
пп Патриотите направо ме разбиха.....Дано се ориентират към предсрочни избори и турците окончателно да гризнат дървото ...
Доста високопарно изказване.
А, негласувалите какви са - тъпи, умни, грозни? Смешен си, меко казано!
Коментар