IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
    Ми резултата след тези 45 години самоорганизиране е видим. Пълен разпад след като комунизма си отиде.
    Човече, айде стига, а? Комунизмът си отиде преди 27 години. Ако ТИ не можеш на тези години да се самоорганизираш...

Коментар

Интересно. Взе да говори за електронно правителство и съдебна реформа.

Брей, че вземе ми хареса на приказки.

Остава да видим на действие ако дойде кво ще прави.
      Викаш, не е като Плевнелиев и Цецка Цачева !

Коментар

Леко по-тъпи сме от западняците, ама много леко.

Обаче освен интелигентност има и други фактори.

Факт е, че след 45 години комунизъм трудно успяваме да се самоорганизираме.
        Въобще не сме по тъпи, но
        Да имам акъла на българина, който му идва после
        Това е проблема, че много бързаме и не си изпипваме нещата

Коментар

• Пак почна с клишетата.

Тез кретени политиците не разбраха ли, че различните граждане имат различни интереси. Въпреки че всички граждане са българи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            А, ако сам не успяваш да се организираш и едни 45 години "комунизъм" /който, прочее, така и не е станал факт у нас/ ти пречат, явно, сам си от такова - или много близко - котило.
            Инак как да си обясним толкова дълбокото ти повлияване от лошите?
            Ми резултата след тези 45 години самоорганизиране е видим. Пълен разпад след като комунизма си отиде.

Коментар

Интересно. Взе да говори за електронно правителство и съдебна реформа.

Мани, без малко да викна: Бийе Сийе Пе

Хлъц!

Коментар

А, ако сам не успяваш да се организираш и едни 45 години "комунизъм" /който, прочее, така и не е станал факт у нас/ ти пречат, явно, сам си от такова - или много близко - котило.
                Инак как да си обясним толкова дълбокото ти повлияване от лошите?

Коментар

• Интересно. Взе да говори за електронно правителство и съдебна реформа.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Слушайте БНТ. Говори следващият български Президент!
                    Пълни клишета. До сега не го бях слушал. Щях да си повърна бирата от възмущение.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Гледай сега, ние българите нито сме по-тъпи, нито по-умни от другите народи. Кривата на разпределение на интелигентността у нас надали се различава от тази в другите държави. Но не известно защо в другите държави представителите на по-умните, успяват да увлекат и по-простите след себе си. В резултат ги управляват умни хора. А у нас на представителя на умните, народът му би крив, щото не гласувал за него. Ами накарай го бе! Спечели го! Ай сиктир - не ни е виновен народа, политиците са ни тъпи и то уж най-умните се оказват най-тъпи.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                        ... Още не съм си изпил трите бутилки уиски, които спечелих от Гербери на бас, че Бокова ще е пред Георгиева при гласуването в ООН.
                        Ами малко пие....
                        Да ми се обади , ще го освободя от тез тежки бутилки. Каролев е член на нашия форум, може да ме намери.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                          Това, за което говориш не е политика, а популизъм.
                          Няма как хем вълка сит, хем агнето цяло.
                          Аз не твърдя, че Трайчо е някакъв обединител на народа, който ще поведе масите към благоденствие. С тази визия е ясно, че няма шанс. Боьо показа как се прави със снимките си по анцунг и биене по масата с юмрук.

Това, което твърдя, е че Трайчо беше единственият интелигентен кандидат и като такъв привлече умните хора. Толкоз.
                          Гледай сега, ние българите нито сме по-тъпи, нито по-умни от другите народи. Кривата на разпределение на интелигентността у нас надали се различава от тази в другите държави. Но не известно защо в другите държави представителите на по-умните, успяват да увлекат и по-простите след себе си. В резултат ги управляват умни хора. А у нас на представителя на умните, народът му би крив, щото не гласувал за него. Ами накарай го бе! Спечели го! Ай сиктир - не ни е виновен народа, политиците са ни тъпи и то уж най-умните се оказват най-тъпи.
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                            п.с - Путин е виновен !
                            Винаги и за всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                              Това, за което говориш не е политика, а популизъм.
                              Това, което твърдя, е че Трайчо беше единственият интелигентен кандидат и като такъв привлече умните хора. Толкоз.
                              Ами това си е нормално да е популизъм, все пак са избори

Коментар

• Слушайте БНТ. Говори следващият български Президент!
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X