If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Извадка от всичките 35 секции в Турция при 100% въведени протоколи
Гласували за Пламен Орешарски - 14 993
Гласували за Румен Радев - 337
Гласували за Цецка Цачева - 12 525 "Гласувалите" за Цецка Цачева турци в Турция са 37 ПЪТИ повече от гласувалите за Румен Радев.
Не знам дали БСП се кани да управлява с ДПС, както тръбят наляво и надясно тиквите.
Знам само че турците и самият Ердоган (Местан) гласуват за Бойко Банкянската Тиква и управляват с него.
Кат добавим и 36 % от ромския вот за Цецка ....... стана много етническо
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Извадка от всичките 35 секции в Турция при 100% въведени протоколи
Гласували за Пламен Орешарски - 14 993
Гласували за Румен Радев - 337
Гласували за Цецка Цачева - 12 525 "Гласувалите" за Цецка Цачева турци в Турция са 37 ПЪТИ повече от гласувалите за Румен Радев.
Не знам дали БСП се кани да управлява с ДПС, както тръбят наляво и надясно тиквите.
Знам само че турците и самият Ердоган (Местан) гласуват за Бойко Банкянската Тиква и управляват с него.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Търпение, трябва да измрат просто. Другият вариант е да ги избием, но на никой не му се цапа с кръв, понеже границите са отворени.
Смееш им се на мизерията и толкова. Не забеляза ли, че най-устатите "богаташи" тук живеят по селата.
П.П. Единият не ходил на вчерашните избори, но не спира да ръси акъл, а другият хамстер смята, че като отиде веднъж в Търново е хванал Господ за шалтера. Лелей ... какво трябва да кажа аз тогава ... и репликата за Арбанаси, където имахме парцел
Общо взето двама трима селяка надуват гайдата, но като стане комунягата президент, за какво ли ще реват тогава?? То и сегашния Бай Хикс е от техните, но пак са недоволни.
Как не се падна един комунист да е грамотен, да може да чете и да пише правилно.
Търпение, трябва да измрат просто. Другият вариант е да ги избием, но на никой не му се цапа с кръв, понеже границите са отворени.
Смееш им се на мизерията и толкова. Не забеляза ли, че най-устатите "богаташи" тук живеят по селата.
П.П. Единият не ходил на вчерашните избори, но не спира да ръси акъл, а другият хамстер смята, че като отиде веднъж в Търново е хванал Господ за шалтера. Лелей ... какво трябва да кажа аз тогава ... и репликата за Арбанаси, където имахме парцел
Наздраве е пожелание = "на здраве" ( да ти върви на здраве ).
Това, че дрянуфските села от 10 години все още не могат да се научат как се пише на български език думата "предвид" и правят по 4 правописни грешки само в една дума, не е мой проблем
едни не пишели думата предвид правилно , други из Лясковец поркали от обед....човещинка ко да ги правиш
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ти гледа ли на кого позволиха монасите от Атон да седне на трона на Византиските
василевси?
Понятието "Византия" ми е много смешно, понеже за първи път се появява като термин през 16 век, написано от някакъв немски главоч.
Отдавна няма Източна Римска империя, та лафчето започва оттам. Напомня ми на сегашните ви пориви да припишете някаква турашка история с 500 години напред, като то още няма дума: турчин, турски език и турски етнос. Константинопол е прекръстен през 1923г., тогава се пръква понятието МЛАДОТУРСКА партия, а през 1932 година се прави реформа за въвеждането на нов език: турски.
Дерзайте! ( цял свят ви се хили колко сте обли ).
Раздавате по 500 години език, етнос и история на цульо и пульо наред ....
Това, че дрянуфските села от 10 години все още не могат да се научат как се пише на български език думата "предвид" и правят по 4 правописни грешки само в една дума, не е мой проблем
Как не се падна един комунист да е грамотен, да може да чете и да пише правилно.
Точно така социоложката. Добре ги обясняваш нещата впоследствие. Като всички социолози впрочем. Много сте добри да обясните защо не сте познали резултата.
Та Бъчварова, това е вот против калинките като теб. Които бъкел не разбират от материята, с която се захващат. В твоя случай с вътрешните работи и сигурност. Не че Румен Петков беше корифей. И той беше същия кавал. Само Цветлин Йовчев знаеше за какво става въпрос. Ама Главния простак на Републиката не му даде възможност да работи и събори правителството.
Много добър анализ!!!Много добър политик!Един от най-добрите в БългарияИзключвайки старшина Петров от ”цветната телевизия”!!!
Коментар