IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цял живот е била на държавна издръжка и хранилка. член на БКП, завършила рабфак и партиен секретар преди 1989 и "демократ" след това. Говори руски, но не й английски, говори за бизнес и икономика, а реално не е изкарала и 1 лев без помощ от другарчетата , за визия и пр. да не говорим. Наистина тя е олицетворение на кочината, в която такива като нея превърнаха България!

Коментар

• Христо Комарницки: Цецка Цачева - бивш член на БКП, ме плаши с Тоталитаризма!
      Това е ОТВРАТИТЕЛНО!
      Няма ли дъно?!!..

Коментар

• Понеже някои десни хора се тревожат, че на балотажа нямало защо да гласуват, било все тая. Кремъл харесва това После Радев прави тройната коалиция, по примера на Първанов, само не знам първо патриотите ли ще поканят, или костовистите. Дето се вика, тоя мач сме го гледали.
        Сидеров ще седне до ДПС, както преди с Орешарски, Радан Кънев ще направи втори исторически компромис, няма страшно, в името на България ще е, Нинова ще отстъпи малко от квотите, вместо 3:5:8 ще са по-изравнени, Радев ще установи, че е летял и с натовски, и с руски самолети, но за нас са по-подходящи руските, а Русия е важен партньор и исторически приятел на България, на Трайков ще му обещаят еврокомисар, няма проблем, той е технократ и надпартиен, генерал Наско ще го направят зам-министър, да е балансирано МВР-то, то и Орешарски беше десен, пък и него взеха...
        Правено е вече. ГЕРБ се издъниха с Цачева, но тези ще ни издънят далеч повече. ГЕРБ може и да не са в управлението на другите избори, но Кремъл ще има президент пет години.
        Те не го и крият, вижте заглавието.

На выборах в Болгарии лидирует пророссийский кандидат
        В первом туре Румен Радев набрал 26,45% голосов
        The strongest stand last.

Коментар

• Попитали радио Ереван какво ще стане ако Цецка Цачева стане президент? От радиото отговорили: Вече от България няма да е емиграция, а евакуация…

Коментар

• Eva Kikerezova: Събуждам се и си пускам сутрешните блокове. Посреща ме наглеещата Цецка Цачева, сменям канала - Меглена Кунева - безочлива до безобразие, трети опит - попадам на "аграрния" военен министър под чехъл Ненчев. Иде ми да си накича телевизора с чесън и да го поръся със светена вода за всеки случай...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
              Според мен, Ердоганя е ударил един Х.. на бат Боко.
              И на Бай Потка му е харесало иска още

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Не знам, ама как от целият СИВ ( бивш ) = Централна и Източна Европа, при всичките им избори, които минават при тях, нито един не си позволи да повдига въпроси от типа:

1. Ние в Европа ли се намираме?
                2. В Европа ли трябва да стоим или да ходим на майната си ( в Антарктика ).
                3. На всички избори през 2 години да изпълзяват стадо хлебарки и да започват тъпотиите, че България не се намира в Европа ( а в Азия ). Да се махнем от НАТО и да го нападнем.

........... и още и още .....

П.П. Затова съм казал, че: БГ матрьошката е най-тъпата матрьошка на света. При тях процесът на оглупяване е бърз, но за сметка на това - необратим.

Сигурен съм, че след 2 години на следващите избори, ще са изписали хиляди чаршафи с подобни тъпотии: БГ в Европа ли е?
                България се намира географски в Европа.Ние българите сме древен библейски народ дали много на света.Предстои отново да дадем.Словото на Учителя ще бъде новата библия.Неговото слово ще завладее целият свят.Не случайно Бог избра българите и българският език за да даде новото учение.България е душата а Русия тялото.....Ние нямаме място в НАТО и ЕС ние трябва да сме неутрални

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Alexander Urumov: По времето на комунизма партийните секретари плашеха, че ако не са те ще дойде капитализма. И на никой не му пукаше от тези заплахи.
                  Сега партийните секретари плашат, че ако не са те ще дойде комунизма. И пак на никой не му пука...
                  Защото истината е, че и тогава, и сега хората мразеха наглостта на партийните секретари повече и от комунизма, и от капитализма.
                  И сега хората мразят натегачи кариеристи доносници и простаци

Коментар

• Пущам тая сутрин телевизора и кво да видя
                    Канал едно глупаците ненчев трайко и мануш циганина
                    Битиви куневица
                    Нова леля Цуца
                    Европа спорт
                    България он еър двама от реформаторския блок не им знам имената и Великов царският шеф на парламента който вместо да лежи в затвора за убийство ръси акъл
                    Опоненти никъде няма директно масово облъчване.
                    Ужаст ужаст сипят шок и ужаст
                    Идват БСП и ДПС
                    Не мое се приеме бюджета
                    Икономиката фалира
                    Спират еврофондовете
                    Гонят ни от ЕС и НАТО
                    Влизаме в Евразия
                    Фалират банки

Уплахата на тия крадци и смотаняци е огромна щото усещат че в неделя са на погребение,Ха ха ха ха ха С огтомно удовокствие ще ги изритаме ха ха ха

А на куневица и задават ценностни въпроси и тя дава ценностни отговоти.Кривата джука е много тъпо парче убеждава ме че Цуца била десен кандидат.
                    Тия хора нямат срам и достойнство болни са за власт и алчни за постове и пари
                    Хора осъзнайте се управляват ни непочтени прости и крадливи хора
                    Last edited by national power; 08.11.2016, 08:07.

Коментар

• Alexander Urumov: По времето на комунизма партийните секретари плашеха, че ако не са те ще дойде капитализма. И на никой не му пукаше от тези заплахи.
                      Сега партийните секретари плашат, че ако не са те ще дойде комунизма. И пак на никой не му пука...
                      Защото истината е, че и тогава, и сега хората мразеха наглостта на партийните секретари повече и от комунизма, и от капитализма.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Маранди, не харесвам издребняването, та стегни се
                        Родата е - и ....фамилията/семейството, и родината
                        Дребна облага - е интерес от различно естество, чиято стойност може да има финансов еквивалент или зависимост, обвързване ...

А е дребна ...защото влиза в сблъск с личното достойнство

Барби, днес пропусна да отговори - защо до вчера беше привърженик на Трайчо Трайков и против Цецка, а днес е с Лукарски и Борисов... и Цецка...
                        Може ли, според теб да е и някакво заболяване на душата или по друг начин казано, проблем от компетенцията на психиатрията ...не вярвам )
                        1. Съгласен съм като дефиниция, но правиш нон-сенс: В България отдавна нещата са:
                        - или семейството;
                        - или родината.

Двете някак си не виреят.

2. Барби, гледа отстрани и може да дрънка, каквото си иска, включително и пълни глупости, както за смешните му прогнози за цените на НИ в БГ, за които беше смъкнал някаква френска таблица от банка и вече "генерализираше" за България. Тогава много му се смях и той ме намрази, въпреки че уцелих имотния балон и размера му до тримесичие и като процент. Нищо общо с на Барби графиките - хихи

3. Ако бях политик, щях да се вслушвам в мнението на хората, които живеят навън. Дори щях да ги насърчавам да споделят какво виждат "оттам", за да се чисти всичко негативно. Лош имидж = липса инвестиции = последна дупка на кавала в Европа.

Но не съм политик. Просто имам познати, които се занимават с партиен бизнес и ми е смешно как по едно и също време си купуват коли, сменят къщи с по-големи, но се водят фиктивно като Морки на заплата за 1500 левас/месец, а харчат по 15 хиляди/месец. Та, сега им е жътвата и искрено се надявам да е за последно

За Боко и сие, когато и да влязат в пандиза или ги обесите на стълбовете, винаги ще е късно.

Нямаш представа как се гони държава с 6 пъти по-голям БВП/човек от населението, която също расте. Ако тя мръдне с 1% нагоре, ти трябва да мръднеш с 10%, за да скъсиш съъъъъъъвсем леко разликата. И тук говорим за десетилетия

Пуснах ви графики да си гледате как живеят навън. На каплпак в монархиите не падат под 33 хил. ойрос/годишно средно. Това се води БВП по ППС = 100 ( база ) за ЕС ( или покупателна способност спрямо брутния вътрешен продукт по държави, като за основа е прието 33 хил. ойро средно от статистиката ). Затова съм ви опънал там чертата на графиката, за да гледате кое се пада средно за всички държави от ЕС.

Тук ми дрънкате глупости дали да направим минималната пенция 300 левас. Що не се застреляте, бре - хихи
                        Last edited by marandi; 08.11.2016, 02:42.

Коментар

Ти пак неподготвена сякаш?

Не съм адвокат на Барби-ту ( даже той ме мрази ), но по принцип живее в собствено жилище + още 2 хапартамента е купил за децата му в читавите райони на Париж, където кв.м. върви по 10 хил. ойро.
                          -------------------------------------------------------------

П.П. Не ставай смешна като Пацо Фалца, който с 40 хил. левас депозит преди 3 години дуднеше, че щял да изкупи цял Манхатън.

За сравнение: Неговият депозит може и да стигне за 2 кв.м. в Манхатън.

П.П.П. Дефинирай какво разбираш под "дребни" облаги срещу родата си като им е купил жилища и той не го крие, че получава заедно с жена си малко над 8 хил. евро пенсия/месец.

С 15 хил. левас на месец е тръгнал да клати родата? Ти си уникум, бе Слънчевичко - дано си ги виждала накуп някога за месец и да ги подържиш ( смигам )
                          Маранди, не харесвам издребняването, та стегни се
                          Родата е - и ....фамилията/семейството, и родината
                          Дребна облага - е интерес от различно естество, чиято стойност може да има финансов еквивалент или зависимост, обвързване ...

А е дребна ...защото влиза в сблъск с личното достойнство

Барби, днес пропусна да отговори - защо до вчера беше привърженик на Трайчо Трайков и против Цецка, а днес е с Лукарски и Борисов... и Цецка...
                          Може ли, според теб да е и някакво заболяване на душата или по друг начин казано, проблем от компетенцията на психиатрията ...не вярвам )

Коментар

• Сещам се за един манголски тъпак, който наскоро стана депутат в манголския парламент и че се бил пошегувал: Понеже изкупили половин БГ и скоро щели да изкупят цялата.

Идете и се прегледайте някъде ( специализирано ), понеже звучите меко казано ... нелепо!

П.П. Кажи пак за Барби и как е завлякъл родата си, дарлинг. Звъня ти на вратата да проси 20 левас пари, нали? Знаех си ...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Не е деменция, а тролщина все болестни състояния ...във втория случай - за дребни облаги плюеш и на родата си
                              Ти пак неподготвена сякаш?

Не съм адвокат на Барби-ту ( даже той ме мрази ), но по принцип живее в собствено жилище + още 2 хапартамента е купил за децата му в читавите райони на Париж, където кв.м. върви по 10 хил. ойро.
                              -------------------------------------------------------------

П.П. Не ставай смешна като Пацо Фалца, който с 40 хил. левас депозит преди 3 години дуднеше, че щял да изкупи цял Манхатън.

За сравнение: Неговият депозит може и да стигне за 2 кв.м. в Манхатън.

П.П.П. Дефинирай какво разбираш под "дребни" облаги срещу родата си като им е купил жилища и той не го крие, че получава заедно с жена си малко над 8 хил. евро пенсия/месец.

С 15 хил. левас на месец е тръгнал да клати родата? Ти си уникум, бе Слънчевичко - дано си ги виждала накуп някога за месец и да ги подържиш ( смигам )

Коментар

...........
                                3. Връщане на монархията, понеже имате титла Император, което е повече от Кинг, а за Граф или Херцог да не говорим.
                                ......
                                В тази ни ситуация, дето Борисов всичко е обсебил .... освен него да си изберете за монарх

Коментар

Working...
                                X