If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гигов че тия са психопати и доказани идиоти го знаем.Ма сега заплашват.....Някой да се страхува?Щото аз се забавлявам като гледам едни крадливи типове с увиснали морди и с вид все едно са на погребение да обикалят всички медии и панически да заплашват...Ше заплашват днес утре в четвъртък и петък.В събота и неделя не могат а в понеделник си вземат гащата чантата шапката и оле .......
Естествено, че никой не се страхува от глупостите им- БСП, ДПС и ГЕРБ са еднотипни крадливи мижитурки, гледат влюбено на североизток, но докато Европа налива пари винаги ще ги предпочитат пред трепетитена сърцето
Е за тия глупости кадето ги дрънкате разните русофили отвръщавате хората и ги карате да подкрепят комунистите от ГЕРБ. ГЕРБ,БСП и ДПС са комунистическо-агентурски партии.
България не е с Русия и никога няма да бъдем с тези корумпирани олигарси. Нагледахме се на 45 години под техен диктат, още населението не може да се оправи от тази чума.
Искаме да сме в ЕС но с президент като генерал Радев , а не мръсната партиина секретарка - червената гнида цацева
Дали са глупости времето ще покаже.То е съвсем близо.А и не съм тука да убеждавам платени агитатори да гласуват за Радев....С глупости не се занимавам
Нещо спря да заплашваш да не те уволниха вече.Буци в понеделник си тръгва а с него и ти кандитко и компания щото ще сте безработни
А дано, ама на дали!
бокича нема да подаде оставка, вервай ми.
Апропо, аз заплахи за нови беленета, "вадене на зъбки", "имаме да връщаме за волги и лади" съм чувал все от "безпристрастни и непартийни" ...наблюдатели.
Да, предизборната битка за президент е оспорвана, въпреки че президентът няма кой знае какви пълномощия. Тя е оспорвана щото ГЕРБ и изобщо истеричното дясно не умее да губи.
Обаче никога не съм си представял, че истерията на дясното ще достигне до пълен идиотизъм.
Да се говори за Радев, че бил червен генерал е идиотизъм.
Да се говори че бил путинист е идиотизъм.
Да се говори, че щял да върне комунизма е идиотизъм на квадрат.
Да се приказва, че ако Радев стане президент, щели да ни спрат еврофондовете е кретенизъм.
Да се приказва, че Радев ще докара тук руски войски е идиотизъм на степен кретенизъм.
Спомням си думите на Ботев:
"А вий, вий сте ид...и"
Гигов че тия са психопати и доказани идиоти го знаем.Ма сега заплашват.....Някой да се страхува?Щото аз се забавлявам като гледам едни крадливи типове с увиснали морди и с вид все едно са на погребение да обикалят всички медии и панически да заплашват...Ше заплашват днес утре в четвъртък и петък.В събота и неделя не могат а в понеделник си вземат гащата чантата шапката и оле .......
Всеки който иска да има президент като Росен Плевнелиев- Чехлю нека да подкрепи Цецка Цачева, Нека още 5 години да берем срам пред света с тъпизми на различните калинки. Нека още 5 години имаме президент ОЛИГОФРЕН, Поръчков президент следващ някакви опорни точки.
Слушам от вчера разните гербаждйииски калинки говорещи как генерал Радев нямал опит - ами да не би оная лелка да има опит, Да не би Борисов фурнаджииската лопата да имал някакъв опит. Прост пожарникар.
Мразя БСП и ДПС, но няма да гласувам за калинката Цачева, а за достойният и мислещ кандидат РУМЕН РАДЕВ.
Бойко Борисов сам си вкара автогол с това негово самочувствие, сега да си носи последствята, а не неговите калинки от сутрин до вечер да ни плашат с комунизъм, излизане от ЕС и НАТО, защото Генерала никога не е казвал подобни неща + факта ,че той няма правомощя. Герберите са насрани.
И още нещо , ако референдума не мине, мился че ще се повторят февруарските протести. Време е за промяна, защото от КОМУНИСТИ се нагледахме и в БСП и в ГЕРБ
Цуца е проста некадърна типичен комсомолски и партиен нагаждач.Проста келепирджийка с визия на нещо между киликанзер и изсран бронтозавър.Найден Зеленогорски я изрита като бит ценител на евроатлантически ценности....от община Плевен заради неморални действия подплатени с пачки.Сега дали същият този Найден ше гласува за нея.
Коалицията е насрана и ГЕРБ и реформаторите са на път да загубят хранилката си. От вчера всички министри са в истерия и пълна мобилизация. Какъв Путин, какви комунисти щял да ни донесе Радев. Жалко,че българският народ е прост щом е позволил на такива олигофрени да са начело на държавата- пръмова, чачева, москов лукарски. горанов, лилянчето павлова.
Много ми хареса Томислав Дончев истински мъж на място готов за оставка. Жалко,че няма като него а безгръбначни като това чучело Владислав Горанов.
Коалицията е насрана и ГЕРБ и реформаторите са на път да загубят хранилката си. От вчера всички министри са в истерия и пълна мобилизация. Какъв Путин, какви комунисти щял да ни донесе Радев. Жалко,че българският народ е прост щом е позволил на такива олигофрени да са начело на държавата- пръмова, чачева, москов лукарски. горанов, лилянчето павлова.
Много ми хареса Томислав Дончев истински мъж на място готов за оставка. Жалко,че няма като него а безгръбначни като това чучело Владислав Горанов.
..нямам никакво съмнение, че Радев е заплаха за националната сигурност и за демокрацията у нас. ..... новия български путинизъм - радевизъм.
... приятеля на Путин Доналд Тръмп.... Радев е българския Тръмп ...
... Значи одобрявате, че неговите зелени човечета са блокирали моя блог - за да не могат хората да стигнат до моите анализи."
Да, предизборната битка за президент е оспорвана, въпреки че президентът няма кой знае какви пълномощия. Тя е оспорвана щото ГЕРБ и изобщо истеричното дясно не умее да губи.
Обаче никога не съм си представял, че истерията на дясното ще достигне до пълен идиотизъм.
Да се говори за Радев, че бил червен генерал е идиотизъм.
Да се говори че бил путинист е идиотизъм.
Да се говори, че щял да върне комунизма е идиотизъм на квадрат.
Да се приказва, че ако Радев стане президент, щели да ни спрат еврофондовете е кретенизъм.
Да се приказва, че Радев ще докара тук руски войски е идиотизъм на степен кретенизъм.
Спомням си думите на Ботев:
"А вий, вий сте ид...и"
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Всеки който иска да има президент като Росен Плевнелиев- Чехлю нека да подкрепи Цецка Цачева, Нека още 5 години да берем срам пред света с тъпизми на различните калинки. Нека още 5 години имаме президент ОЛИГОФРЕН, Поръчков президент следващ някакви опорни точки.
Слушам от вчера разните гербаждйииски калинки говорещи как генерал Радев нямал опит - ами да не би оная лелка да има опит, Да не би Борисов фурнаджииската лопата да имал някакъв опит. Прост пожарникар.
Мразя БСП и ДПС, но няма да гласувам за калинката Цачева, а за достойният и мислещ кандидат РУМЕН РАДЕВ.
Бойко Борисов сам си вкара автогол с това негово самочувствие, сега да си носи последствята, а не неговите калинки от сутрин до вечер да ни плашат с комунизъм, излизане от ЕС и НАТО, защото Генерала никога не е казвал подобни неща + факта ,че той няма правомощя. Герберите са насрани.
И още нещо , ако референдума не мине, мился че ще се повторят февруарските протести. Време е за промяна, защото от КОМУНИСТИ се нагледахме и в БСП и в ГЕРБ
Aбе не знам какви страхове има в Европа и колко сме дестабилизирани, ама "умните пари" почнаха да идват на БФБ и дъртата Софка тръгна нагоре. Та не знам доколко тезите на драгалевския мангал имат нещо общо с реалността
Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак
Нещо да си чувал за избори в САЩ и световните борси вчера?
"Резултатът е изненадващ. Има много комплексни причини. Това е пропагандна война. Там остана българското членство в ЕС и НАТО, нелегалните емигранти и прочее", заяви бившият премиер Иван Костов по Нова тв.
"Цецка Цачева е много близко до Брюксел, отколкото останалите. Там е и Татяна Дончева. Пламен Орешарски не се ангажира с нито една от трите теми. Румен Радев, Калфин, Каракачанов са много близо до тезите на Москва. Ключовите страхове в Европа са, че тръгваме към Русия. Целта бе да се дестабилизира политически страната. Има риск от предсрочни избори", допълни той.
"Моят избор е ясен. На българските възрожденци. Те са искали да са европейци", допълни още Костов.
Aбе не знам какви страхове има в Европа и колко сме дестабилизирани, ама "умните пари" почнаха да идват на БФБ и дъртата Софка тръгна нагоре. Та не знам доколко тезите на драгалевския мангал имат нещо общо с реалността
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар