If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много червена пяна се е разхвърчала от нискочелите
На хубаво е
Барбароне, разбирам че си избивате фрустрацията, ама се постига обратен ефект бе, мой човек
Като гледам какви ги вършат в момента Радев ще ги бие не с 54-55 а минимум със 70%.
Най-умната стратегия за Цеца в момента е психодесните спешно да се разкарат от екран. Може целокупно да ги пратят в командировка - я на Малдивите, я на Антилите - казват сега там било хубаво времето - слънце, коктейли, евтино бело ...).
И да измислят някакво медийно събитие, което да отвлече вниманието на електората.
Примерно Боко пак да вдигне кръвното и да се повъргаля малко в Правителствена болница, а на нас да ни пускат почасови сводки за здравословното Му състояние и трогателни снимки на посещения на Патриарха, Мюфтията, Равина, Гуруто от Харе Кришна и пр.
Изобщо колкото по-малко се говори за изборите и се тика Цеца, толкова по-добре ...
А междувременно да се разберат с ПФ, с Марешки, евентуално с Доган, да затегнат апарата на мах (всякакви там кметове, шефове, директори, местни мутри, "наши" фирмаджии, ... - да спрат да се ослушват, ами да изкарат квото могат в стройни редици)
И изобщо - тиха кампания по места, и тоя път не 36%, ами поне 96% от ромския вот
А дано, ама на дали!
бокича нема да подаде оставка, вервай ми.
Апропо, аз заплахи за нови беленета, "вадене на зъбки", "имаме да връщаме за волги и лади" съм чувал все от "безпристрастни и непартийни" ...наблюдатели.
Хеххеххе, доктор николай михайлов пак размива границите между пациент и психиатър. Ама не ограничавай връзките си с психиатрите само до виртуално общение, по-смело ...
Коментар