IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
    Ми кат не ходиш на училище как да знаеш
    Хубава препоръка. Даже може да я приложиш и да се ограмотиш дали москвичите са славяни, преди да избълваш поредната порция тъпотии за твоите "братя"

Коментар

Не ми е дошло времето.По нататък!Като станеш сила!Ама не Пуркова или поркова!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        СТЕФАН БОНЕВ - Какво се оказва ? Никой не иска президент- комунист . Е аз пък искам - но явно няма да ме огрее ! Мама просто няма никакъв шанс ...
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Ето така се прави !!!

Янка Такева,СБУ: За пръв път от 1990 г. насам образованието е приоритет и е финансово обезпечено

http://www.focus-news.net/opinion/20...ezpecheno.html

Никакви Московци, Митовци, ГеоргиМарковци и пр. шизоиди - просто пълноводен водопад от "позитивни" новини, уж несвързани с изборите

Голям майтап ще е ако някой от щаба на Цеца се сети да използва новината за позитивния тренд на БФБ от понеделник насам

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Ай стига бе.Те това не го знаех!!!

Коментар

• СТЕФАН БОНЕВ - Какво се оказва ? Никой не иска президент- комунист . Е аз пък искам - но явно няма да ме огрее ! Мама просто няма никакъв шанс ...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Много червена пяна се е разхвърчала от нискочелите
                На хубаво е
                Барбароне, разбирам че си избивате фрустрацията, ама се постига обратен ефект бе, мой човек
                Като гледам какви ги вършат в момента Радев ще ги бие не с 54-55 а минимум със 70%.

Най-умната стратегия за Цеца в момента е психодесните спешно да се разкарат от екран. Може целокупно да ги пратят в командировка - я на Малдивите, я на Антилите - казват сега там било хубаво времето - слънце, коктейли, евтино бело ...).

И да измислят някакво медийно събитие, което да отвлече вниманието на електората.
                Примерно Боко пак да вдигне кръвното и да се повъргаля малко в Правителствена болница, а на нас да ни пускат почасови сводки за здравословното Му състояние и трогателни снимки на посещения на Патриарха, Мюфтията, Равина, Гуруто от Харе Кришна и пр.
                Изобщо колкото по-малко се говори за изборите и се тика Цеца, толкова по-добре ...

А междувременно да се разберат с ПФ, с Марешки, евентуално с Доган, да затегнат апарата на мах (всякакви там кметове, шефове, директори, местни мутри, "наши" фирмаджии, ... - да спрат да се ослушват, ами да изкарат квото могат в стройни редици)

И изобщо - тиха кампания по места, и тоя път не 36%, ами поне 96% от ромския вот
                Last edited by energetik; 08.11.2016, 11:55.

Коментар

• Dobrina Alexieva
                  преди 49 мин. · Sofia, Sofia City Province ·

13000 гласа не достигали, за да е референдумът задължителен. Нещо ръчно преброяване?..

Коментар

Дали са глупости времето ще покаже.То е съвсем близо.А и не съм тука да убеждавам платени агитатори да гласуват за Радев....С глупости не се занимавам
                    Ай стига бе.Те това не го знаех!!!

Коментар

Дали са глупости времето ще покаже.То е съвсем близо.А и не съм тука да убеждавам платени агитатори да гласуват за Радев....С глупости не се занимавам
                      Отиваш на Гюрлата,поръчваш една голяма боб чорба и след това цял ден празнуваш със салюти тип крайцера Аврора...
                      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                        Абе тия ще благоволят ли най-накрая да изкарат официалните резултати за изборите и избирателната активност ?

Вече 24 часа ги "обработват" тия митични 4,83 % от секционните протоколи !!! Егати обработването, егати чудото ...

Уж резултатите са ясни, референдумът не минава, защо е необходимо допълнително да дразнят хората и да нагнетяват напрежение ?
                        Гледай как ще ги "обработва" Цецо след 5 дни...
                        The strongest stand last.

Коментар

• Абе тия ще благоволят ли най-накрая да изкарат официалните резултати за изборите и избирателната активност ?

Вече 24 часа ги "обработват" тия митични 4,83 % от секционните протоколи !!! Егати обработването, егати чудото ...

Уж резултатите са ясни, референдумът не минава, защо е необходимо допълнително да дразнят хората и да нагнетяват напрежение ?

Коментар

• Много червена пяна се е разхвърчала от нискочелите
                            На хубаво е

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

А дано, ама на дали!
                              бокича нема да подаде оставка, вервай ми.

Апропо, аз заплахи за нови беленета, "вадене на зъбки", "имаме да връщаме за волги и лади" съм чувал все от "безпристрастни и непартийни" ...наблюдатели.
                              За пръв път ти вервам

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                                Хеххеххе, доктор николай михайлов пак размива границите между пациент и психиатър. Ама не ограничавай връзките си с психиатрите само до виртуално общение, по-смело ...
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X