Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеМного добре си го казал!
Когато и в България с 25-30% (или колкото) оставащ ти чист доход, започнеш да си позволяваш да отидеш на почивка навсякъде по света с цялото си семейство, то и тук ще въведем норвежките данъци и ставки.
.......е ще трябва да открием и поне толкова нефт в "Хан Аспарух", колкото в Северно море, но това са дребни подробности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИзглежда не разбирате накъде отива света- хората стават все повече, роботите все по умни и по разпространени. Няма да изземат всичката работа от хората, но голяма част от нея да ще я отнемат. И тук се появява въпроса- какво да се прави с останалите хора- ами трябва да им се дадат помощи за да преживеят. Дали ще го наречем помощи или базов доход е все едно, държавата ти дава пари че си жив и мърдаш. Откъде ще дойдат тези пари- от работещите естествено. Лека справка- попитайте колко са данъците в норвегия и колко струва лека кола там Донъците могат да отнемат до 70% от дохода и колата струва почти 2 пъти повече от бг или дойчлад. За сметка на това няма значение лкакво работиш- имаш право да отидеш където си поискаш в света на почивка с цялото си семейство Ах недей- леко сте изненадани нали?? Това е действителността- свиквайте. На мен ми отнемат под формата на данъци около 40 процента- и съм най-добрата данъчна група. Ако съм 6 група - най тежката откъм данъци ще получа около 25-30% от парите които съм изработил. Това е бъдещето- сега в германия скоро и в бг
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеБи ли разказал в Германия какви осигуровки има колко се плаща за тях и какви са данъците.Това 2000-1100 осигуровки с данъци ли са?
1092/3 е разполагаемия доход- паррите които е получила жена ми
Коментар
-
Много добре си го казал!
Когато и в България с 25-30% (или колкото) оставащ ти чист доход, започнеш да си позволяваш да отидеш на почивка навсякъде по света с цялото си семейство, то и тук ще въведем норвежките данъци и ставки.
.......е ще трябва да открием и поне толкова нефт в "Хан Аспарух", колкото в Северно море, но това са дребни подробности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАз не мога да разбера, какво го боли пешУ за ДоД и "прогресивните социалистически" ставки, при положение, че той си е на частно, натурално стопанство и ката ден ни убеждава, че не му пука за "софийските офис плъхове" и т.н.?
...или може би не е точно така?The strongest stand last.
Коментар
-
Изглежда не разбирате накъде отива света- хората стават все повече, роботите все по умни и по разпространени. Няма да изземат всичката работа от хората, но голяма част от нея да ще я отнемат. И тук се появява въпроса- какво да се прави с останалите хора- ами трябва да им се дадат помощи за да преживеят. Дали ще го наречем помощи или базов доход е все едно, държавата ти дава пари че си жив и мърдаш. Откъде ще дойдат тези пари- от работещите естествено. Лека справка- попитайте колко са данъците в норвегия и колко струва лека кола там Донъците могат да отнемат до 70% от дохода и колата струва почти 2 пъти повече от бг или дойчлад. За сметка на това няма значение лкакво работиш- имаш право да отидеш където си поискаш в света на почивка с цялото си семейство Ах недей- леко сте изненадани нали?? Това е действителността- свиквайте. На мен ми отнемат под формата на данъци около 40 процента- и съм най-добрата данъчна група. Ако съм 6 група - най тежката откъм данъци ще получа около 25-30% от парите които съм изработил. Това е бъдещето- сега в германия скоро и в бг
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеСтига клевети.
Ясен си ми, на село е пълно с такива като теб, махленки.
...или може би не е точно така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеСтига лъга.
Ясен си ми, на село е пълно с такива като теб, махленки.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеБи ли разказал в Германия какви осигуровки има колко се плаща за тях и какви са данъците.Това 2000-1100 осигуровки с данъци ли са?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИ овце съм гледал, но някои растем, а други си оставате при тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеПазя си ги щото ако те пратя с тях мое да береш голем срамThe strongest stand last.
Коментар
-
Дотук бе "Всички срещу ГЕРБ", но следва "Всеки срещу всеки"!
Може ли някой да се досети кой ще управлява България от пролетта нататък? Разбира се, че ГЕРБ! Пак ГЕРБ и пак Бойко Борисов. Въпреки червения натовски (оксиморон!) генерал-президент; въпреки Нинова и Доган; въпреки Раданчо Капитулантчо; въпреки псевдопатриотите Каракачанов, Сидеров и Симеонов; въпреки двуликия Янус - Гоце! А ще ги има ли в новия български парламент - от пролетта нататък - същите тези Каракачанов, Симеонов, Сидеров, Радан и Гоце? Не, няма да ги има! Защо ли? Защото сами си изкопаха гроба (политическия, разбира се, да са живи и здрави сто години!) и сами се сурнаха в него! Ето как.
Ако на пировите (за гореспоменатите) избори всичките български политически пигмеи обединиха силите си срещу доминиращата партия на Борисов на принципа "Всички срещу ГЕРБ!" и така провъзгласиха никому неизвестния, кървавочервен генерал Радев за президент на Република България, на неизбежните парламентарни избори през следващата пролет споменатите политически пигмеи щат не щат ще се явят разединени - както си е и редно, както се и полага, на принципа "Всеки срещу всеки!" Което пука надутия с въздух под налягане балон - и така резултата от балотажа на генерала от 58 процента и нещо издиша на... истинските и реални проценти на БСП - 14-16 на сто! Надувачите (духачите) на въздуха под налагане от малките партии, донори на генерала на втория тур, напролет, на парламентарните избори, също ще получат реалните си проценти, както следва:
- ДПС остава с дежурните си 7-8 на сто;
- ВМРО - 2-3 на сто;
- партията на Валери Симеонов - 2-3 на сто;
- на Сидеров - 1-2 на сто;
- на Първанов - също 1-2 на сто;
- Реформаторите - пак като "Реформатори", но вече поединично, съответно:
- ДСБ на Кънев - 1-2 на сто;
- Куневите - 3-4 на сто;
- СДС с Лукарски (за срам и позор!) - 2-3%; а останалите "реформисти"- БЗНС на Ненчев и турската партия на Корман Исмаилов - въобще няма да бъдат хванати от "брояча"! Халал да са им, така им се пада; малки, но велики! Както се казва, Господ забавя, но не забравя!
Имайте търпение до пролетта! И какво излиза, дами и вие, господа офицери, генерали, адмирали и тям подобни!? Излиза че ГЕРБ ще повтори резултата на Цачева от 13 ноември - а той е 32 на сто, от който, разбира се, трябва да се свали приносът на подкрепилите я на втория тур, според социолозите 6 до 8 процента гласове, дошли от другите партии, вследствие на което отсега може да се каже, че в следващия парламент ще се ширят само три партии - ГЕРБ, БСП и ДПС! От дребосъците и помен няма да остане!
- Въпреки кървавочервения генерал, безусловен победител на току-що преминалите избори;
- въпреки палавницата Нинова и кариеристите около нея;
- въпреки гадните номера на (Кара)Доган Душманина от Сараите в Бояна;
- въпреки услужливия патриот-доносник на ДС Кр. Каракачанов;
- въпреки неврастенията на Радан(чо);
- въпреки Путин, Гоце и Големия им шлем; и т. н., и т. н.
Който не го вярва, да си трае, за да не се излага, когато в нощта на изборите напролет обявят резултатите!
https://www.actualno.com/viewpoint/d...ws_575225.htmlYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНе говори от чуждо име.
Паси си овците, някак не се вписваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЕ и?? Какво от това? Като се приеме ще се разпределят повече през бюджета пари, ще има за детски и пенсии и здравеопазване- колко мислиш че е здравеопазването в германия- чети хубаво- около 19- 19,5 % . Да хубаво го прочете деветнадесет процента. По легенда ти си във франция, защо не ни кажеш там колко % ОТИВАТ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. На 2000евро заплата жена ми получава чисти 1100 евро- останалите са данъци. Да така е-като искаш като останеш безработен да получаваш пари непрекъснато трябва да плащаш когато работиш
Коментар
Коментар