IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
    Това, че бившият генерал Радев от натовец се префасонира в кандидат за президент на една комунистическа партия ми говори, че трябва да минат доста години, докато червената нишка в нашата армия се затрие окончателно.
    А за онези инвенции, че ексгенералът бил напуснал армията поради нежеланието нашето небе да бъде охранявано от други и разни такива бръм, бръм, бръм... Може и да е така, но се съмнявам, защото доста време мина, откакто започнаха разправиите по този въпрос, а и с липсата на аероплани и мотори и т.н. За себе си съм сигурен, че всичко е пропаганда, защото е прекалено съвпадението с решението Радев да бъде обявен за кандидат за президент от компартията. Стоял си е нашият, вземал си е заплатата и чак когато са му казали, че ако не стане президент, то поне депутатин ще го направят по нататък, а и на яслата ще го зачислят - даде си оставката. Изобщо не ме интересува дали комунягите ще си спазят обещанията, или ще изгори като бушон. За мен този човек нещо не е чист.
    Абе комунистическа работа. Болшевишка.
    Никога не гласувайте за комунягите.
    СТРАХ ГОНИ ВСИЧКИ РОДООСТЪПНИЦИ И ЧУЖДЕСТРАННИ МЕКЕРЕТА,....
    Много нерви в ГРОБ , не знаят кой да издигнат.....

Коментар

• Това, че бившият генерал Радев от натовец се префасонира в кандидат за президент на една комунистическа партия ми говори, че трябва да минат доста години, докато червената нишка в нашата армия се затрие окончателно.
      А за онези инвенции, че ексгенералът бил напуснал армията поради нежеланието нашето небе да бъде охранявано от други и разни такива бръм, бръм, бръм... Може и да е така, но се съмнявам, защото доста време мина, откакто започнаха разправиите по този въпрос, а и с липсата на аероплани и мотори и т.н. За себе си съм сигурен, че всичко е пропаганда, защото е прекалено съвпадението с решението Радев да бъде обявен за кандидат за президент от компартията. Стоял си е нашият, вземал си е заплатата и чак когато са му казали, че ако не стане президент, то поне депутатин ще го направят по нататък, а и на яслата ще го зачислят - даде си оставката. Изобщо не ме интересува дали комунягите ще си спазят обещанията, или ще изгори като бушон. За мен този човек нещо не е чист.
      Абе комунистическа работа. Болшевишка.
      Никога не гласувайте за комунягите.
      Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        А Радев ще стане
        "Кралски пингвин станал генерал от норвежката армия. А у нас генерал от българската армия стана политически пудел."
        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
          Точно в това му е бедата. Учил в Щатите, генерал от страна, член на НАТО се оказва скрита лимонка и масковска кандидатура, подкрепена от най-компрометираните текезесарки и архари. Кой нормален човек би го подкрепил ... айде, за теб разбирам, с дявола тандем ще станеш, само гербавите да ги няма
          те си отиват ама сега ли или догодина....
          А Радев ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Щом казваш.
            Аз, не сметам така.. Обединенията в ефропа свършиха...
            Освен, ако не говориш за Македония и Косово...

Ще видим.
            Мисля, че процеса ще е точно обратен.
            Следващата граница, ще е с Полша.
            Коле, видиш ли го това подчертаното?

Точно за това сте диваци, за това цивилизования свят се огражда от вас.
            Доста още има да виете, и все повече ще виете,

Сега пак кажи за Чечня, Молдова, северна Осетия, Крим, Донбас че не са окупирани.
            Никой не ви вярва вече. Политиката ви е лъжи, конспирации измами. Зялата ви държава е такава.
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ти си странна птица ,като соколов...
              Пилот и да не го подкрепиш ако си бил от армията пилот ,означава едно , че ни лъжеш....
              Човека учил в Щатите , верно си платен.... а аз се съмнявах ....
              Хе, какво като е летец...
              Знаеш ли още колко летци не подкрепям?
              Няма да ми стигне времето да правя списък.

Ахахахахаххаа ...
              Съмнявал се...
              Кажи ва? Нещо преводно нареждане да имаш, да публикуваш на мое име, как Сорос ми плаща? М?!

Ако нямаш, меси си там питката, да посрещаш Пут на Орлов мост.
              The strongest stand last.

Коментар

• Той двете най-рушки партии не може да обедини, България тръгнал да обединява!

Коментар

• Силно се съмнявам Радев да успее. Не за друго, ами или не се погодиха кръговете зад него, или нещо са им свършили парите.
                  Едва ли ще е кой-знае каква загуба, прочее: Като гледам какви и как го номинираха, очаквах същото, само че по-рано. Е, или почти същото. Корумпирани търсят да им изберем и назначим от същите.
                  Смях през сълзи.

Коментар

Пилот и да не го подкрепиш ако си бил от армията пилот ,означава едно , че ни лъжеш....
                    Точно в това му е бедата. Учил в Щатите, генерал от страна, член на НАТО се оказва скрита лимонка и масковска кандидатура, подкрепена от най-компрометираните текезесарки и архари. Кой нормален човек би го подкрепил ... айде, за теб разбирам, с дявола тандем ще станеш, само гербавите да ги няма
                    Yeah

Коментар

... , верно си платен.... а аз се съмнявах ....
                      Ахахахахаххаа ...
                      Съмнявал се...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        Българите не желаят вече комундета президенти.

Като изпукате комундетата дори и дразнители вече няма да има.

Коментар

В момента има три изследвания навсякъде е с между 28-33% от гласувалите а гробаря без борисоф е от 20 до 27 %......
                          Скоро ще сваляме Баце от власт.... ако е глупав и не пробва за президент...
                          Тия ваши изследвания са винаги такива,
                          А след избори винаги се скривате в дупките си за няколко дена и после пак почвате да лаете същото
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Президент,
                            на българите а не на предателите и безродниците в чужбина....
                            Българите не желаят вече комундета президенти.

Като изпукате комундетата дори и дразнители вече няма да има.
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                              Радев май си остана с гол в ръката ... самолет
                              Като го изплюе изборната надпревара, ще решава дали да стане зелено човече и да се влее в редиците на савецката армия, да се пробва за камикадзе при ислямистите или да кротува като нощна охрана на някой паркинг

В момента има три изследвания навсякъде е с между 28-33% от гласувалите а гробаря без борисоф е от 20 до 27 %......
                              Скоро ще сваляме Баце от власт.... ако е глупав и не пробва за президент...

Коментар

• Радев май си остана с гол в ръката ... самолет
                                Като го изплюе изборната надпревара, ще решава дали да стане зелено човече и да се влее в редиците на савецката армия, да се пробва за камикадзе при ислямистите или да кротува като нощна охрана на някой паркинг
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X