IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Той двете най-рушки партии не може да обедини, България тръгнал да обединява!
    Не е и било планирано да обединява а, все си мисля, не е и бил в състояние. Времето ми създаде едно чувство за интегритет на човека отсреща и, да си кажа, го упражнявам наред. Е, не събужда такова усещане въпросният джентълмен. Нямам вяра в столетницата а, понеже тя го посочи а той побърза да се изтъпАни - завалията - някак и на него. Много по-добре за България е когато на власт не са политикани и техните пионки.
    Моят вариант е двойката доц. Иво Христов-Тома Томов но, подобни качествени мъже явно не дават покой на властолюбивите тарикати: Прекалено са читави и на тази база, няма да са лесно управляеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Ами зная ги....
      това че ти не ги знаеш ,не значи че и аз не ги зная...
      Има само една въпросителна ,дали борисоф ще влезе сам в месомелачката или ще остави на друг ..
      Сега с този ход на Гоце му играят капанчето и то и друг от Гроб ,може да победи ..... го тикат да е друг ...та да загуби по сигурно...
      На мен ми се струва, че баце има по-печеливша тактика и без да се кандидатира. От месеци изпускаше по някоя реплика за жена-президент, после за президент-обединител, за себе си, за някой, който ходел с него да тренира ... и понеже често си променяше приоритетите за качествата на бъдещия президент, се усети, че всичките му приказки по въпроса са политическо бърборене и димни завеси

Докато той сякаш се забавляваше с това, левите се подведоха, амбициозно се заеха да извадят "тежкия" коз /радев/ и вместо да се обединят, се изпокараха и подгониха опашките си. Нещо подобно май се случва и по етажите на реформаторския блок. А когато политически сили със сходни позиции се занимават с интриги, пазарлъци и очерняне на вътрешнопартийните си кандидати, те олекват пред избирателите и не могат да очакват добри резултати.

В тази ситуация, герберите държат печелившата карта. Няма съмнение, че са сериозно подготвени да я изиграят в полза на кандидата си и пак ще спечелят.
      Yeah

Коментар

Правилното е че всички седерасти са виновни за това начело с лудия Фил...
        Който е едиствения конституционен съдия който не е подписал конституцията....
        Интересно дали не се е заклел да служи на конституцията на чиччччо Сам...
        Не е така. Георги Марков е конституционен съдия, който като депутат във Великото народно събрание не се подписа под Конституцията. Мръсникът си е мръсник. Не случайно е бил доносник на Шесто управление на Държавна сигурност.

А Филип Димитров не беше депутат във ВНС, така че нямаше как да подпише Конституцията. Ама за година успя да разгроми селското стопанство. Седерастка им работа, мръсник до мръсника.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Е ти си от тези който обичат и целуват слугите на чичо сам....разбрах!

Не, не обичам чичо Сам. Но не мога да приема и разбера апологетите на една фалирала идеология. Съобразявай се все пак, че повечето тук не сме чичовци от село, за които железен аргумент е"е, кво, не беше ли по-хубаво?".
          Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            Пак ти казвам, радев е компрометирана кандидатура, всеки /от пингвин нагоре/ може да му се опре.
            Ти как решаваш, че радев ще го бъде, без да знаеш останалите кандидати?
            Ами зная ги....
            това че ти не ги знаеш ,не значи че и аз не ги зная...
            Има само една въпросителна ,дали борисоф ще влезе сам в месомелачката или ще остави на друг ..
            Сега с този ход на Гоце му играят капанчето и то и друг от Гроб ,може да победи ..... го тикат да е друг ...та да загуби по сигурно...

Коментар

Кажи ми кой може да се опре на Радев....
              Пак ти казвам, радев е компрометирана кандидатура, всеки /от пингвин нагоре/ може да му се опре.
              Ти как решаваш, че радев ще го бъде, без да знаеш останалите кандидати?
              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                Абе ти накъде се засили? Тази тема е всеки да се упражнява в гърч над комунистите, не го ли разбра това? Е, и над СССР.
                Е ти си от тези който обичат и целуват слугите на чичо сам....разбрах!

Коментар

Абе ти накъде се засили? Тази тема е всеки да се упражнява в гърч над комунистите, не го ли разбра това? Е, и над СССР.

Коментар

Е, той, Андрей Луканов отдавна не е между живите.

Правилното е "поддържате".

Коментар

Ами потдържате този който унищожи армия ,полиция ,икономика и държава ....

Е, той, Андрей Луканов отдавна не е между живите.

Правилното е "поддържате".

Коментар

Хвърля камъни в моята градина, но се старае да не ме удари
                        Кажи ми кой може да се опре на Радев....

Коментар

Нещо не ми е ясно, какво искаш да кажеш.
                          Хвърля камъни в моята градина, но се старае да не ме удари
                          Yeah

Коментар

Ами потдържате този който унищожи армия ,полиция ,икономика и държава ....

Коментар

СТРАХ ГОНИ ВСИЧКИ РОДООСТЪПНИЦИ И ЧУЖДЕСТРАННИ МЕКЕРЕТА,....
                              Много нерви в ГРОБ , не знаят кой да издигнат.....

Коментар

"Кралски пингвин станал генерал от норвежката армия. А у нас генерал от българската армия стана политически пудел."
                                А мутра- генерал от българската полиция ........какъв е станал мутра- премиер ....

Коментар

Working...
                                X