IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнение
    Хора, Бат ни Бойко верно ли ще жертва Фандъкова за президент?!! Все по-напористо се насажда тази теория...
    ..което все повече прилича на безсилие! Другарите вече нямат личности.

отделно от това - как звучи само:

Йорданка Фандъкова на инглиш си го представете..

Иван Иванов е къде къде по произнасяемо.
    The strongest stand last.

Коментар

• Хора, Бат ни Бойко верно ли ще жертва Фандъкова за президент?!! Все по-напористо се насажда тази теория...

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
        Веднъж го писах, ама пак ще го напиша. Русия е комунистическа страна не защото обществено-политическият строй там е такъв, а защото подковаваното и промиваното с десетилетия население е с болшевишко-комунистическо мислене. В този продължаващ съществуването си СССР паралелно с тези душевни нагласи и мислене, съществува олигархично-мафиотско управление. Там живеят с манията за минало величие и не могат по никакъв начин да признаят поне малко от многобройните си престъпления срещу човечеството и собствения си народ. Управляващите умело дрънкат на патриотарската струнка. Нима е нормално да се правят грандомански паради всяка година, след като се знае например, че Хитлер и Сталин (СССР и Германия) са били съюзници през Втората световна война? С това ли ще се обединява нацията? Промитите мозъци там са много, защото там управлението на болшевиките е продължило по-дълго, отколкото у нас. У нас хората имаха собствени домове, че и земя за ползване. Там имаха хрушчовки (комунални квартири), в които живееха по няколко семейства. Оскотяването на нацията там придоби огромни размери. Малкото другомислещи бяха смазвани. И сега по форумите реват, колко хубаво е било някога, само дето не се замислят, защо всичко това свърши. Пак им се привиждат предатели с партиен билет. То Елцин, то Горбачов...Пак песента от тридесетте години.
        Да де, ама как потребители с болшевишко-комунистическо мислене ще те разберат?

Коментар

• Веднъж го писах, ама пак ще го напиша. Русия е комунистическа страна не защото обществено-политическият строй там е такъв, а защото подковаваното и промиваното с десетилетия население е с болшевишко-комунистическо мислене. В този продължаващ съществуването си СССР паралелно с тези душевни нагласи и мислене, съществува олигархично-мафиотско управление. Там живеят с манията за минало величие и не могат по никакъв начин да признаят поне малко от многобройните си престъпления срещу човечеството и собствения си народ. Управляващите умело дрънкат на патриотарската струнка. Нима е нормално да се правят грандомански паради всяка година, след като се знае например, че Хитлер и Сталин (СССР и Германия) са били съюзници през Втората световна война? С това ли ще се обединява нацията? Промитите мозъци там са много, защото там управлението на болшевиките е продължило по-дълго, отколкото у нас. У нас хората имаха собствени домове, че и земя за ползване. Там имаха хрушчовки (комунални квартири), в които живееха по няколко семейства. Оскотяването на нацията там придоби огромни размери. Малкото другомислещи бяха смазвани. И сега по форумите реват, колко хубаво е било някога, само дето не се замислят, защо всичко това свърши. Пак им се привиждат предатели с партиен билет. То Елцин, то Горбачов...Пак песента от тридесетте години.
          Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Коле, видиш ли го това подчертаното?
            вИдя го...
            нале ас съм га писал..
            Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Точно за това сте диваци, за това цивилизования свят се огражда от вас.
            Точно за кое ?
            И що ВИЕ (в смисъл, аз ко общо имам ?... освен, че съм комунист и агент на Путин де.. )
            Доста още има да виете, и все повече ще виете,
            Кой вие ?
            Сега пак кажи за Чечня, Молдова, северна Осетия, Крим, Донбас че не са окупирани.
            Чечня е част от Руската Федерация
            Молдова е суверенна държава
            Северна Осетия е част от Руската Федерация
            Крим е част от Руската Федерация
            Донбасс е област, която до сравнително скоро, беше в границите на украйна. Благодарение на хунтата, която завзе със сила властта 2014, вече не е..
            Никой не ви вярва вече. Политиката ви е лъжи, конспирации измами. Зялата ви държава е такава.
            Освен неаргументирано голословие, със задължително присъствие на определени думички, някакъв аргумент имаш ли ?
            Пак питам, що държавата ВИ ?
            Аз съм Българин.
            Вас (целия ви колектив) честно, не мога да определя точно какви сте.. Ванкопетнайста, само подозирам че е некакво електронно творение - еднакви постове със сменени няколко знака...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Само какви "принципни" неща се леят тук !
              ЦИТИРАЙ И НАЧАЛОТО НА ПРИНЦИПНИТЕ НЕЩА ДЕ:
              Колчо Слепецо
              Най-учтиво и спокойно, моля, модито да ми обясни небанването на този "потребител"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                Каква е разликата между него и теб, за да ти се обяснява небанването му?
                Ти защо си небаннат според тибя?
                Само какви "принципни" неща се леят тук !

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                  Най-учтиво и спокойно, моля, модито да ми обясни небанването на този "потребител"...
                  Каква е разликата между него и теб, за да ти се обяснява небанването му?
                  Ти защо си небаннат според тибя?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Казва се Сепуко...
                    А аз съм в този форум от близо 12 години и мога да преценявам кой какъв е....
                    Ти например ни заливаш с информация която е трудно проверима например и можеш да ни пускаш по лайсната както си искаш... а това поражда съмнения...
                    Едното е сепуко- това което казваш ти- другото е непуко- не ми пука.
                    Относно информацията- ами не е повече от всеки друг, отделно че и линкове давам. Колко е достоверна не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                      Пука му на Китай за България...
                      Ако това тяхното е комунизъм, как ще наречем това в Северна Корея?

Важни са методите на управление, качеството на живота и степента на интелигентност и образованост на населението. По тези параметри Русия си е комунистическа.
                      ...А Китай?

Питам ето защо:
                      В Русия управлява дясна партия, КПРФ е "някъде там", из кулоарите, за имитация на демокрация /щото нали Путин и Ко са сатрапи, злодеи и т.н./
                      В Китай, обаче, ККП на власт, поне три пъти годишно правят публични разстрели на корумпирани партийци...

А комунистическа - Русия. Аз ли съм, не съм ли, или 'ноголикото пак се е оплело?
                      Last edited by Pyramid; 25.08.2016, 13:33.

Коментар

• E как? Ти не вярваш ли на човек с такава снимка на профила?

Коментар

Казва се Сепуко...
                          Ти например ни заливаш с информация която е трудно проверима например и можеш да ни пускаш по лайсната както си искаш... а това поражда съмнения...
                          А, изведнъж започна да разбираш от примери.

Например: търгуваш на пазарите от 10 години и пишеш тук и на осмата година по време на пребиваването си във форума, при разпалването на войната в Украйна се появяват нови хора и ти казват, че си платен писач, щото видиш ли ти, осмелил си се, да имаш мнение по въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Ха добро утро, ти ако вярваш на 50% от глупостите които пускат тук, по добре се самоубии. Другият вариант е да си направиш непуко
                            Казва се Сепуко...

Коментар

Ти си странна птица ,като соколов...
                              Пилот и да не го подкрепиш ако си бил от армията пилот ,означава едно , че ни лъжеш....
                              Човека учил в Щатите , верно си платен.... а аз се съмнявах ....
                              Ха добро утро, ти ако вярваш на 50% от глупостите които пускат тук, по добре се самоубии. Другият вариант е да си направиш непуко

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                                Това не вярно.
                                Северна Корея е идеята "чухче" .
                                Венецуела - чавизъм
                                Русия - нищо общо с комунизма.

Единствените държави, в които на власт са комунистически партии са Китай, Виетнам и Лаос, но докато в Китай комунизма е държавна политика, в Виетнам комунистическата партия стои настрана, въпреки че управлява страната.

Комунистически Китай е първи приятел на България, особено е модно да се пътува до там. И всички, които се правят на антикомунисти в България - Плевнелиев, Борисов, Лукарски, Цачева и сие се снимат на фона на петолъчката ... Сега се чува, че щели да строят Белене. Кой знае, може и да го построят - българските комунисти не успяха, току виж - китайските успели ...

На снимката - плакат на Китайската комунистическа партия

Пука му на Китай за България...
                                Ако това тяхното е комунизъм, как ще наречем това в Северна Корея?

Важни са методите на управление, качеството на живота и степента на интелигентност и образованост на населението. По тези параметри Русия си е комунистическа.

Коментар

Working...
                                X