Първоначално изпратено от Ivan2015
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Помните ли как ко мо не та та от ГЕРБ се опитаха да ви излъжат, че сега уж сме много добре.
15,8 млн. лева за заплати са забавени от работодатели началото на годината досега. След намесата на Инспекцията по труда обаче са изплатени 10,4 милиона. Това съобщи Теодора Дичева от Главната инспекция по труда, която представи най-честите сигнали и нарушения в трудовото законодателство в ефира на БТВ.
http://www.novini.bg/news/378524-%D0...%82%D0%B0.html
Това ли са “Видими резултати за България“ на милиционеркомунистите от ГЕРБ..
Коментар
-
Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че сега уж средната заплата на месец на учителите в България била 470 лева? Това твърдение на ко мо не та та изобщо не е вярно. Според медии сега брутната средна месечна заплата на учителите в България е около 890 лева. Според някои анализатори през 2016г. средната брутна годишна заплата на учителите в България ще бъде около 5650-5660 евро, а средната месечна чиста заплата (след удържане на данъци и осигуровки) на учителите в България ще бъде около 790 лева на месец, тъй като учителите получават и премии.
https://www.kik-info.com/spravochnik...ci-za-2016.php
Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз съм бил в сивата икономика? Аз не съм в сивата икономика, а просто ко мо не та та за пореден път се опитаха да ви излъжат.Last edited by Ivan2015; 18.09.2016, 09:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеТова не се нуждае от коментар:
Обонговците пряко се бият на страната на ИДИЛ срещу правителството на Сирия.
Над 60 сирийски войници са били убити и стотина ранени при удари на международната коалиция, ръководена от САЩ, срещу позиция на сирийската армия в източната част на страната днес.
"Самолети на международната антиджихадистка коалиция днес са извършили четири въздушни удара срещу сирийските сили, обградени от "Ислямска държава" близо до летището на Дейр аз Зур", съобщи говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков, цитиран от АФП.
Според руската армия два самолета Еф-16 и два самолета А-10 са навлезли в сирийското пространство откъм границата между Сирия и Ирак.
"Веднага след ударите, извършени от самолетите на коалицията, бойците на ИД предприеха офанзива", допълни Конашенков в комюникето. В него се посочва още, че са се водили ожесточени боеве с терористите в зоната близо до летището.
"Ако тези удари се обясняват с погрешни координати на целите, то това е пряка последица от отказа на американската страна да координира с Русия действията си срещу терористичните групи в Сирия", подчертава руската армия.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Това не се нуждае от коментар:
Обонговците пряко се бият на страната на ИДИЛ срещу правителството на Сирия.
Над 60 сирийски войници са били убити и стотина ранени при удари на международната коалиция, ръководена от САЩ, срещу позиция на сирийската армия в източната част на страната днес.
"Самолети на международната антиджихадистка коалиция днес са извършили четири въздушни удара срещу сирийските сили, обградени от "Ислямска държава" близо до летището на Дейр аз Зур", съобщи говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков, цитиран от АФП.
Според руската армия два самолета Еф-16 и два самолета А-10 са навлезли в сирийското пространство откъм границата между Сирия и Ирак.
"Веднага след ударите, извършени от самолетите на коалицията, бойците на ИД предприеха офанзива", допълни Конашенков в комюникето. В него се посочва още, че са се водили ожесточени боеве с терористите в зоната близо до летището.
"Ако тези удари се обясняват с погрешни координати на целите, то това е пряка последица от отказа на американската страна да координира с Русия действията си срещу терористичните групи в Сирия", подчертава руската армия.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ каква точно е разликата спрямо Русия. И тук и там обезценката на валутата се прави от централната банка - преди да кажеш нещо РЦБ изгони спекуланти от валутата си още преди края на 2014. И тук и там целта е да се сринат заплатите на хората, за да може да се закрепи властта въпреки намалените рпиходи. И тук и там гърмят яко банки. И тук и там това се прави че да печелят правилните хора - тук кредитните милионери - там кредитните милионери, тук тези които изнасяха за чужбина, там тези които изнасят за чужбина. И тук и там се пресушават държавни фондове за да се помага на наши хора.
И тук и там негативите бяха за всички честно работещи, позитивите за шепа избрани.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЧетох кви глупости е надрънкал за Син поток , как не можел да работи щото било технологично невъзможно и т.н.
Ма Син поток си работи , както работи и северен поток , и всички участници в първите проекти искат да направят и по още едно трасе .....явно всички са на плюс от тези начинания.
Само тоя нахален индивит и сродните му соросоиди не схванаха че за пореден път прецакаха интереса на България под натиска на САщ и в полза на комшулъка.......
Ще ни хранят не само с техното гнусно ГМО, ами и ще ни настройват срещу Россия. Пълни боклуци! Всеки здравомислещ би пратил Америка в боклука на историята!!!!Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
2014г. пак под влиянието на американските мекерета ново 20
http://glasove.com/categories/interv...e-okonchatelno
Този не е ли за разстрел на ст. Васил Левски?????
Ма Син поток си работи , както работи и северен поток , и всички участници в първите проекти искат да направят и по още едно трасе .....явно всички са на плюс от тези начинания.
Само тоя нахален индивит и сродните му соросоиди не схванаха че за пореден път прецакаха интереса на България под натиска на САщ и в полза на комшулъка.......Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Виж полуидиота какво твърди през 2009-та!!!
http://e-vestnik.bg/5374
2014г. пак под влиянието на американските мекерета ново 20
http://glasove.com/categories/interv...e-okonchatelno
Този не е ли за разстрел на ст. Васил Левски?????Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеБа ли го Васил, той беше шеф на Булгаргаз по времето на Иван Костов. Сега има и такива дето си мислят, че всеки момент Россия ще нападне Литва или Латвия. Вярвате ли в тази теза?
Британците пък казаха йок на европейска отбранителна индустрия. ЗАЩОООООООООООООООООООООО, НИМА ЕВРОПА ТРЯБВА ДА НЯМА ВОЕННА ИНДУСТРИЯ??????????????
Пък за отбранителната индустрия какво да коментираме, като имаш парите може да си купиш всичко от всякъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение- Не знам едни 37 трилиона кубикадоказани запаси конвенционален за какво се брои-за имане или за нямане?
Британците пък казаха йок на европейска отбранителна индустрия. ЗАЩОООООООООООООООООООООО, НИМА ЕВРОПА ТРЯБВА ДА НЯМА ВОЕННА ИНДУСТРИЯ??????????????Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеИма ли газ Россия или няма. Тема от преди 15 години. Той беше добре платен от САЩ за да обяснява, че Россия е изчерпала запасите, какво става сега???????????The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
Коментар