IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Знам, че теб те влече сашка, но все пак бъди реалист.
    Глупостите ти за Сашка Васева няма да коментирам. Аз съм почитател на хард рока. Чалга в моя дом НЕ СЕ СЛУША.

А по отношение на изборите за президент нямам никакъв проблем. На първия тур за БСП, а на втория за всяко магаре, което е против кандидата на Тиквата.

А ти на първия ша фанеш 2-3% с твоя кандидат, а на втория ще си за Тиквата, макар сега да го плюеш.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Очевидно тук във форума е нужно едно възлово припомняне,
      към кои прослойки принадлежат русолюбците у нас...

Ето степента на интелигентност на русолюбците у нас, така е и навън в реалния живот.
      Всеки от нас познава по дестина такива отритнати от късмета хора, веднага ще асоциирате и цитираните по-долу характери и персонажи с тях..

Сряда сутрин. бТВ. Предстои Народното събрание да гласува проектозакон, който да задължи държавния бюджет да плати на НЕК почти милиард и половина лева, за да се издължи държавната компания на „Атомстройекспорт“ за поръчаните два реактора за АЕЦ „Белене“. Важната тема в национален ефир обаче е кандидатурата на Радослав Петров – Радо Шишарката, за вицепрезидент на Димитър Маринов – Митьо Пищова. Застъпник на Шишарката е поп-фолк легендата Сашка Васева.

„Каква е вашата позиция за анексирането на Крим?“, пита водещият Антон Хекимян.

„Аз, нашата партия по принцип е с проруско влияние. Аз съм бил в Москва 7 пъти. Имам едно положително мислене към руснаците, защото съм видял какво отношение имат към мен. Ние знаем дори, че нашите курорти без Русия не могат, значи ние без руснаци не можем“, отговаря Радослав Петров.

Коментар

• Докато се усетим, политиците ще ни добавят нов дълг ... този път за Белене.

628.9 милиона евра, че и с допълнителни лихви 324 хиляди лева на ден ... всичко това на нас го записаха.

И никой не протестира ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          С каква цел, ако ней тайна ... ?
          Със същия успех, мое да пуснеш и за Митко Пистоледа...
          (не че ти се меся де..)
          Ако приемаш съвети, Радо Шишарката е твоя човек.
          Има по-смислена концепция от Генерал Генералов.

Коментар

• „Хората са толкова отчаяни, че се опитват да поискат убежище в САЩ“

http://www.segabg.com/article.php?id=823345
            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Трайчо президент?

Объркал си темата. Това е "Политика", не е "Бисери и вицове".
              Знам, че теб те влече сашка, но все пак бъди реалист.

Коментар

С цел този човек да стане президент на Р. България.
                Т
                Трайчо президент?

Объркал си темата. Това е "Политика", не е "Бисери и вицове".
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Едва ли.
                  Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Ти с каква цел гласуваш коле?
                  Това е въпрос, който си задавам все по-често ...
                  Секи път, намирам някаква мотивация..
                  Но тя ВСЕКИ път намалява...
                  убеден съм, че ТРЯБВА да гласувам... НО..
                  Изборът.. ???
                  Ей на, ... ся,... тоа Румен Радев, ми допада ... Мъжкарче го показва. Принципен... (гледах го, кви чудесии праиши с МиГ-а на летището преди година-две..)
                  Ама с тоя мандат ??? Е как да стане.., кат зад него гледам К. Нинова..???

Да се преброите след копринка ли?
                  Копринка, е мноооо убаво место...
                  Ходил съм.. да ПИЯ..
                  Със същия успех може да видиш колко са фенките...и фенове на сашкавасева - пиратката.
                  Сашка казваш... ???
                  мина нейното време...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    (не че ти се меся де..)
                    Ти с каква цел гласуваш коле? Да се преброите след копринка ли?
                    Със същия успех може да видиш колко са фенките...и фенове на сашкавасева - пиратката.

Коментар

Аз ще гласувам за Трайчо Трайков, а ти за някой масковски тлъстой навярно. Непреодолими ценностни различия, какво да ви прави човек.
                      (не че ти се меся де..)
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        А теб Местан.... с евроатлантическите ценности...,
                        Аз ще гласувам за Трайчо Трайков, а ти за някой масковски тлъстой навярно. Непреодолими ценностни различия, какво да ви прави човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          Докат си хортуваме данас с един приател, му се обадиа от една соцагенция. въпросите бяха за беженците, избора му между радев и фандъкова, избора му между радев и буци и прочие... герп ги тресе яка треска
                          тиквата е в цайтнот или президент или нищо и ....а той иска и премиерство и партия и президент.... и като гледам отива към нищо....или затвора...

Коментар

Честито русороби! Ето КОЙ ще ви представлява на изборите:

Сашка Васева и Радо Шишарката: На изборите за президент ще представляваме русофилите в България
                            http://www.faktor.bg/smotanyatzi/822...balgariya.html

А теб Местан.... с евроатлантическите ценности...,

Коментар

• Стана ясно, що Барак може да говори толко глупости и лъжи пред много хора...
                              Негрите не се изчервяват ...

Коментар

• Честито русороби! Ето КОЙ ще ви представлява на изборите:

Сашка Васева и Радо Шишарката: На изборите за президент ще представляваме русофилите в България
                                http://www.faktor.bg/smotanyatzi/822...balgariya.html

Коментар

Working...
                                X