Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Референдум
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеТакъв референдум никой няма да допусне. Губите ценно място е сайта, мастилото е скъпо.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТочно това се мъча да ви убедя, че трябва да имаме много повече власт в определянето на следователите, прокурорите и съдиите, а не толкова за политиците. Вие обаче настоявате, че е по-важно дали ще ни управлява комуниста Станишев /приел плосък данък /, или Боко, или ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениеАз така само да попитам - в момента знаете ли кой е шефа на рпу-тата във вашите градове ???? Аз лично не знам , и не ме интересува. Ако трябва да избирам - по какъв критерий би трябвало да избирам след като аз по никакъв начин не мога да оценя професионалните способности. Сещате се - кмет от партия Х ,общински съвет от партия Х, прокурор градски от партия Х, шеф РПУ от партия Х и т.н. Ами НЕ, мерси. Идеята е тъпа отвсякаде - бай мангал да избира шеф на полицията.
И аз се чудя, на кого и за какво му е хрумнало да включи и такъв въпрос за ....шефове на РПУ...не за председател на съда, например ...
Явно, във всичко имаме склоността да си оставяме вратички за ...оплюване, отхвърляне, неглижиране....
Но, предпочитам да гледам на възможностите за положителна промяна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТочно това се мъча да ви убедя, че трябва да имаме много повече власт в определянето на следователите, прокурорите и съдиите, а не толкова за политиците. Вие обаче настоявате, че е по-важно дали ще ни управлява комуниста Станишев /приел плосък данък /, или Боко, или ...
Факт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЗа съжаление, тя е изцяло подчинена на политиците или по-точно, взаимнообвързани(ли) са. Като се погледнат висшите ограни на съда - първостепенно място заемат политическите "назначения"
Един успешно проведен референдум сега, може да доведе и до други за промяна на избора ...в съдаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Аз така само да попитам - в момента знаете ли кой е шефа на рпу-тата във вашите градове ???? Аз лично не знам , и не ме интересува. Ако трябва да избирам - по какъв критерий би трябвало да избирам след като аз по никакъв начин не мога да оценя професионалните способности. Сещате се - кмет от партия Х ,общински съвет от партия Х, прокурор градски от партия Х, шеф РПУ от партия Х и т.н. Ами НЕ, мерси. Идеята е тъпа отвсякаде - бай мангал да избира шеф на полицията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение...за нас е приоритет само сънародниците ни да са добре. Аз продължавам да твърдя, че с една добра съдебна система, това би било факт!
Един успешно проведен референдум сега, може да доведе и до други за промяна на избора ...в съда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение...Ние сме страна със страхотни природни дадености.
Това, че сме бедни се дължи единствено и само на крадливите ни политици.
Този референдум може да се окаже едно хубаво начало в опитът ни да се спре вече с това ограбване. Дано да се случи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеМного ме дразнят такива изказвания от рода на "а именно, че в малки и бедни държави /като България/", като твоето. И.., кой ти каза, че сме малка и бедна държава или от къде ти съдиш за това?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Форма на законен натиск е да НЕ избираме дупе-тати , ако не са подписали декларации за предварително сваляне на имунитета си с/у наказателно преследване за престъпления от общ характер и за самоотвод в случай на доказани факти на корупция.
Казваме им "Не подписвате-не ви избираме." И, не им ли видим документа, зачеркваме "не избирам никого от посочените".
Коментар
Коментар