IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Референдум

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да припомня едно съобщение от ЦИК

До края на изборния ден, ако вече сте гласували само за Президент, можете да се върнете повторно в избирателната секция и да участвате и в Референдума.
    Също и обратното, гласувалите само в Референдума,могат да се върнат и да гласуват за президент.

Листовете за гласуване/участие са различни и затова е възможно.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
      Съни Съни ти си много наивна.Нима вярваш че крадците по мирен път ще върнат краденото.Аз съм привърженик на Белене и тоягата.Откраднал кокошка 20 тояги на центъра през главата.Тоягата дава много добри резултати.Няма как на примитивен човек да му говориш трябва рутник в дзурлата.В кеча старшините мааха циганите със сапа по главите.И знаеш ли след няколко удара по главата и със спукано тъпанче на едното ухо започваха да чуват
      Да, вярвам че единствено чрез силен Граждански натиск и включително чрез най-естествената му форма - РЕФЕРЕНДУМа могат да се променят законите и Контрола и Съдебната система.

Не мисля, че ще стане рай, няма идеална система, но мисля че ще влезем в релсите на нормалните обществени отношения, където има закони и ред.
      Няма как да очаквам това да се случи през листи на Партийни централи или от депутати подчинени на Вожда на някоя партия!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Бате Пешо, с този ми пост ти отговарям отново - Защо трябва ДА се гласува ЗА РЕФЕРЕНДУМА.

И още нещо, аз съм привърженик на мирните дела, вярвам в силата на духа и разума. Не вярвам в революциите, обикновено те носят нечии интереси, но облети в кръв. Но дори и това ти желание не обяснява....докато си чакаш революцията и измитането на всички...Какво правиш Ти за Промяна?
        Съни Съни ти си много наивна.Нима вярваш че крадците по мирен път ще върнат краденото.Аз съм привърженик на Белене и тоягата.Откраднал кокошка 20 тояги на центъра през главата.Тоягата дава много добри резултати.Няма как на примитивен човек да му говориш трябва рутник в дзурлата.В кеча старшините мааха циганите със сапа по главите.И знаеш ли след няколко удара по главата и със спукано тъпанче на едното ухо започваха да чуват

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
          Нова БТВ CNN BBS това са обикновени парцали и средства за манипулации
          Светът се движи чрез манипулации, но всичко си има граници!!!
          Дори не става въпрос за уважение, а за елементарния подход да задържиш интереса на публиката - многостранна, не само най-податливата, без липса на мнение...
          Да, долните медии си заслужават квалификацията - парцали

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
            Напоследък родната ни политическа олигархия изпада в панически ужас като чуе думите "мажоритарни избори". Истерично ръмжат и се зъбят срещу референдума с пяна на уста.
            Защо ли?
            Да бе да колкото БСП навремето се уплаши от СДС.....Поредната манипулация

Коментар

И още, не мога да се стърпя след разговор и с приятели в чужбина ...
              Дневник и Капитал са станали по-противни и от най-комунистическите вестници, които някога сме имали.
              Няма другаде такова жестоко облъчване на масите и директен бойкот на най-демократичната форма на гласуване.
              Няма друга медия с толкова едностранно и крайно представяне на Национално събитие.
              С усилие спестявам ...по-силни думи..
              Реформаторите загубиха тотално уважението ми и надеждата за някаква промяна и чрез тях
              Те са едни жалки лицемери и кариеристи за власт и субсидии, нищо повече!!!
              Бе ше стигнете до дядо си Тодор ама по трудният път.Ако зависеше от мен щеше да има една партия с най много два мандата начело и една телевизия с програма от 17 до 23ч а в събота и неделя от 8 до 24ч.Няма смисъл толкова народ да не се занимава с нищо.А гювендиите от от битивиту и нова ше ги направя доячки в текезесето

Коментар

Към продажните антидемократични медии Капитал и Дневник, заслужено място заемат и националните медии НОВАтв и бТВ.
                Вероятно, заради задължението й по закон само в БНТ имаше една дискусия, в която бяха представени различните гледни точки и по 3те въпроса на Референдума.

http://imedia.bnt.bg/predavanyia/ref...iya-referendum
                Нова БТВ CNN BBS това са обикновени парцали и средства за манипулации

Коментар

• Към продажните антидемократични медии Капитал и Дневник, заслужено място заемат и националните медии НОВАтв и бТВ.
                  Вероятно, заради задължението й по закон само в БНТ имаше една дискусия, в която бяха представени различните гледни точки и по 3те въпроса на Референдума.

http://imedia.bnt.bg/predavanyia/ref...iya-referendum

Коментар

• И още, не мога да се стърпя след разговор и с приятели в чужбина ...
                    Дневник и Капитал са станали по-противни и от най-комунистическите вестници, които някога сме имали.
                    Няма другаде такова жестоко облъчване на масите и директен бойкот на най-демократичната форма на гласуване.
                    Няма друга медия с толкова едностранно и крайно представяне на Национално събитие.
                    С усилие спестявам ...по-силни думи..
                    Реформаторите загубиха тотално уважението ми и надеждата за някаква промяна и чрез тях
                    Те са едни жалки лицемери и кариеристи за власт и субсидии, нищо повече!!!

Коментар

• Сънародници по света, ИМАТЕ право да гласувате в РЕФЕРЕНДУМА, най-честният начин за решаване на въпроси, без лобизма на партийни повели!
                      Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      За сънародниците ни по света!!!

Съобщение

Централната избирателна комисия информира всички български граждани с избирателни права, които в деня на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и Национален РЕФЕРЕНДУМ – 6 ноември 2016 г. се намират извън страната, че имат право да гласуват, независимо дали са подали заявление за гласуване извън страната.

Местата и броят на избирателните секции, които ще бъдат открити извън страната, ще бъдат определени с решение на ЦИК на 15 октомври 2016 г., което ще бъде обявено публично.
                      https://www.cik.bg/bg/messages

Ето го и Закона за Референдумите http://www.lex.bg/laws/ldoc/2135636485

Най-обективната дискусия, осъществена в нашите медии по 3-те въпроса за РЕФЕРЕНДУМА ->
                      Линкът - в сайта на БНТ, предаване "Референдум" и видео от 18.10

Помогнете това съобщение да стигне до повече хора
                      Ползвайте фейсбуците си и за неща, различни от обедното меню и снимки от ...Малдивите )

Коментар

• Бате Пешо, с този ми пост ти отговарям отново - Защо трябва ДА се гласува ЗА РЕФЕРЕНДУМА.

И още нещо, аз съм привърженик на мирните дела, вярвам в силата на духа и разума. Не вярвам в революциите, обикновено те носят нечии интереси, но облети в кръв. Но дори и това ти желание не обяснява....докато си чакаш революцията и измитането на всички...Какво правиш Ти за Промяна?

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Мисля, че колкото по-често ...народът гласува на Референдуми, толкова повече би си възвърнал вярата, че нещо може да се случва и извън парламента и политиците.
                        Би проумял силата си!
                        Не тази революционната, а силата на духа и най-вече влагане на смисъл в думите "Съединението прави силата".

Политиците са направили всичко възможно един Референдум да е организационно изключително труден за иницииране и признаване.

1. С кворума, който се прилага само за Референдуми, не и за политически избори!
                        Колко референдума биха се преборили с %-те на парламентарни избори ...Защо не на броя гласували на последните президентски?

2. Със събиране на 500 000+ подписа с пълни лични данни, за да може да мине след проверката

Изобщо не ме интересува Кой е инициирал даден референдум, изобщо!!!
                        Интересуват ме въпросите и възможността за промяна!

Да очакваш скоро друг референдум е наивно, освен, ако не го предложат от някоя от големите партии ... но няма как да очаквам, партиите да предложат промяна на статуквото.

Коментар

• Напоследък родната ни политическа олигархия изпада в панически ужас като чуе думите "мажоритарни избори". Истерично ръмжат и се зъбят срещу референдума с пяна на уста.
                          Защо ли?

Коментар

Ако хората искат промяна, трябва да гласуват за промяната!
                            Съни колко пъти да обяснявам че промяна с гласуване е невъзможна.Промяна в България се случва само след влизане на чужда армия.Ако трябва да избирам измежду турската и руската предпочитам руската

Коментар

Обещах да пиша по-подробно по 1я въпрос - за Мажоритарна система в 2 тура и абсолютно мнозинство
                              Най-добрата идея: мажоритарни избори
                              Валери Найденов, позиция "За"
                              ...
                              "Найденов, върни костюмите!
                              ...
                              По времето, когато сте бил кореспондент на БТА в Москва, вече сте бил вербуван като сътрудник на II главно управление, 4 отдел, 1 отделение на Държавна сигурност ..."
                              http://www.faktor.bg/politika/hlyab-...-tatko-si.html

Коментар

• съни(тя)

Не се пали не се ядосвай и най важното не се пропивай.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X