IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Референдум

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
    До тук 3 230 хил., има още близо 5% необработени, при спазване на досегашната пропорция, към то 3 400хил отива.
    Боряна Димитрова - "Алфа рисърч" около 7 тази сутрин в НоваТВ, съобщава че към момента недостигащите гласове за задължителност на Референдума са малко под 100хил. и се очаква преброяването в чужбина
    А в чужбина "лудият" натиск да гласуват при екстремните условия, които им приготвиха, беше главно заради Референдума

Галъп, след Маркет линкс в малките часове също беше обявила 50,3%

Коментар

• До тук 3 230 хил., има още близо 5% необработени, при спазване на досегашната пропорция, към то 3 400хил отива.
      Last edited by Каммен; 07.11.2016, 17:27.

Коментар

• Що не черпите информация от извора:

http://results.cik.bg/pvrnr2016/tur1...dum/index.html

Като гледам финално ще са някъде към 3 милиона и 300-350 хиляди. Няма да стигнат 3.5 милиона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
          Никоя официална медия не дава никакви резултати към тоя час.
          Чудят се в коя посока да нагласят резултата. Нещата са на кантар, а манипулаторите винаги имат по някоя резервна карта в ръкава. Всъщност може и пазарлък да върви в момента.

Коментар

• Никоя официална медия не дава никакви резултати към тоя час.

Коментар

• Референдум 50,37%
              Последна извадка Маркет линкс

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Референдума май ще обърка доста сметките на политиците
                Е то затова е и паниката, и истеричното стягане на редиците- "социолози" и "интелектуалци" загрижено обясняват как се справяме чудесно и няма нужда да се хабим с референдуми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Коя бюлетина - за президентина ли? Щото моята ми я дадоха сгъната и странно, баш по средата на един генерал се падна сгъвката - явно има някаква мъдра мисъл, знам ли
                  Не, за референдума. Другата си беше с "фабрична" сгъвка.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Имаш граматична грешка - пише се "уфтсъ" - дума от четири букви с пет граматични грешки.

П.П. По-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието ходи да гласува за първи път. Цялата Комисия му се зарадвала и от председател до редови член и застъпник , скокнали да му обясняват как да драска, къде да драска, че и като как да си сгъне бюлетината.Нещо като малък празник за всички участници у събитието
                    Коя бюлетина - за президентина ли? Щото моята ми я дадоха сгъната и странно, баш по средата на един генерал се падна сгъвката - явно има някаква мъдра мисъл, знам ли
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Май има надежда.
                      Избирателната активност на последните парламентарни избори е била 51,33%.
                      До 17 часа е 40,3% спроред една соц. агенция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Една уфсъ председателка на СИК ме попита искам ли да гласувам за референдум. Аз и обясних, че това не е нейна работа.
                        Тя ми каза, че питала защото гласуването било задължително, референдума - НЕ.
                        Аз и казах да не ме занимава с глупости и да ми даде от двете бюлетини, а аз сам ще си реша да гласувам или - НЕ.
                        Казах и и че лъже с гъза си, че гласуването е задължително.
                        Тя ми каза да си прочета законите.
                        Аз и казах да прочете Конституцията.
                        Толкова от мен.
                        Имаш граматична грешка - пише се "уфтсъ" - дума от четири букви с пет граматични грешки.

П.П. По-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието ходи да гласува за първи път. Цялата Комисия му се зарадвала и от председател до редови член и застъпник , скокнали да му обясняват как да драска, къде да драска, че и като как да си сгъне бюлетината.Нещо като малък празник за всички участници у събитието
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Референдума май ще обърка доста сметките на политиците

Коментар

• Една уфсъ председателка на СИК ме попита искам ли да гласувам за референдум. Аз и обясних, че това не е нейна работа.
                            Тя ми каза, че питала защото гласуването било задължително, референдума - НЕ.
                            Аз и казах да не ме занимава с глупости и да ми даде от двете бюлетини, а аз сам ще си реша да гласувам или - НЕ.
                            Казах и и че лъже с гъза си, че гласуването е задължително.
                            Тя ми каза да си прочета законите.
                            Аз и казах да прочете Конституцията.
                            Толкова от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Да, вярвам че единствено чрез силен Граждански натиск и включително чрез най-естествената му форма - РЕФЕРЕНДУМа могат да се променят законите и Контрола и Съдебната система.

Не мисля, че ще стане рай, няма идеална система, но мисля че ще влезем в релсите на нормалните обществени отношения, където има закони и ред.
                              Няма как да очаквам това да се случи през листи на Партийни централи или от депутати подчинени на Вожда на някоя партия!
                              Тоягата дава по добри резултати и по бързи.

Коментар

• 06.11.2016
                                Съобщение

Във връзка с множество постъпили сигнали, Централната избирателна комисия уведомява, че секционната избирателна комисия информира избирателя, че се гласува за избори за президент и вицепрезидент на републиката и за национален РЕФЕРЕНДУМ. Избирателите първо се проверяват и в двата списъка за гласуване и им се предоставят и двете бюлетини (с плик за бюлетината за националния референдум)...
                                https://www.cik.bg/bg/messages

Коментар

Working...
                                X