IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Провали ли се мутикултурализмът в Европа? Факти и предрасъдъци

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Начев - ако бях един световен Дуче - щях да им наложа на арапите едно тотално ембарго, пък да видим колко им е "моженето" - какво ще правят без нашите лекарства, нашите машини, нашите стоки, нашата наука и медицина - въобще всичко, което е дал на света европейският човек. Въобще тия средновековни примитиви нещо произвеждат ли, освен нови примитиви? Ако спрем да им даваме нашите работи, ако спрем да им купуваме черната слуз и да им ходим по курортите - арапите ще мрат като мухи от глад и болести - също както това би се случило с * тука !!!

Паяков - Европа НЕ Е в демографска криза. Европа НЕ се нуждае от 700 000 000 население. 400 000 000 например са съвсем достатъчни. Ако стане война с варварските народи... прочети какво написах по-горе. С какво ще се бият варварите - щом дори шмайзерите им са Български? С прашки и ятагани ли - или все пак ще си спомнят как се прави лък? В същото време един руски веселяк на 200 грама водушка натиска едно малко алено копченце и 3 милиона талибанина отиват мигновено при Аллахът във вид на смрадлива пара и няма да има с какво да онождат девиците.

Най-силното оръжие на примитивите не са самолетите им и хангарите на жените им - а европейската идиотия и толерастия.
    Last edited by X_Y; 31.03.2016, 21:15.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• German Mother Cries Out on Social Media After Her Young Son is Choked and Beaten by Migrants (VIDEO)

http://www.infowars.com/german-mothe...igrants-video/

This German mom posted video after her son was jumped by older migrants. The woman then explains how border security officials came over and jumped her husband after they made a complaint. Her son was taken to the hospital after they choked and beat him in the face.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
        Останаха няколко минути и мога да отделя малко време по тази важна тема.
        Без съмнение един много любопитен и стойностен материал.
        Само един аспект.
        Помня онова изказване на Арафат.
        Заради едната коректност, той каза смислово (че и почти дословно) следното:
        оръжието на нашата победа е матката на нашите жени и МОЖЕНЕТО НА НАШИТЕ МЪЖЕ.
        Авторът на статията срамежливо, благоприлично и политкоректно е отрязал половината от изказването на Арафат. Хубаво, че форумът не е толкова дребнаво място, пък модераторките ни са доста отворени.

Някъде генетично заложено във вида ни, почти архитипно, е страхът от сексуалната мощ на врага.
        Днес обаче на подобно изказване е по-подходящо да гледаме като на поредната проява на варварщина. Не за първи път използвам тази дума и е редно да внеса яснота. Употребявам "варварин" не воден от високомерие и в желанието си да уязвя онези хора, като им кажа нещо обидно.
        Искам и ползвам това понятие единственот като събирателен символ на хора, които живеят в друго историческо време и прииждат от друго място. Така е исторически, отколе.

Какво да се прави, ние мъжете сме малко докачливи на тази тема, а подходящо отправени внушения могат да разколебаят, да подронят увереността и мотивацията ни. Затова трябва да се обяснява и да се говори открито.

Е, не се бойте
        Това си е жива пропаганда, която не подбира ни средства, ни има мярка.
        Нито им е различно моженето, ни им е по-гол.м, нито матките на жените им са по-плодородни.
        Между нас казано, това изказване в днешния контекст си е едната голяма простотия.

Всичко е в главите на хората и има съответните предимно социално-културни основания.
        Гледайте на това като на поредното доказателство, че не можем и не трабва да правим ялови опити да сме заедно с хора от друго време и място.
        Ми европейците също имат полова мощ само че на задниците

Коментар

• Сирийски бежанец замесен в атентатите в Брюксел

Сириец на 28 години, пристигнал в ЕС като "бежанец", е сред замесените в атентатите от 22 март в Брюксел, съобщиха местни медии.
          Мъжът е пристигнал през септември миналата година на гръцки остров в същата лодка, в която са били и някои от атентаторите, ударили Париж през ноември.

Неговата действителна самоличност не се съобщава, известно е само фалшивото име, с което се е представял. Негови отпечатъци са открити в апартамента, където са били подготвени бомбите, взривени в Брюксел, съобщи БТА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
            Много добра тази статия в а-specto.bg!
            Останаха няколко минути и мога да отделя малко време по тази важна тема.
            Без съмнение един много любопитен и стойностен материал.
            Само един аспект.
            Помня онова изказване на Арафат.
            Заради едната коректност, той каза смислово (че и почти дословно) следното:
            оръжието на нашата победа е матката на нашите жени и МОЖЕНЕТО НА НАШИТЕ МЪЖЕ.
            Авторът на статията срамежливо, благоприлично и политкоректно е отрязал половината от изказването на Арафат. Хубаво, че форумът не е толкова дребнаво място, пък модераторките ни са доста отворени.

Някъде генетично заложено във вида ни, почти архитипно, е страхът от сексуалната мощ на врага.
            Днес обаче на подобно изказване е по-подходящо да гледаме като на поредната проява на варварщина. Не за първи път използвам тази дума и е редно да внеса яснота. Употребявам "варварин" не воден от високомерие и в желанието си да уязвя онези хора, като им кажа нещо обидно.
            Искам и ползвам това понятие единственот като събирателен символ на хора, които живеят в друго историческо време и прииждат от друго място. Така е исторически, отколе.

Какво да се прави, ние мъжете сме малко докачливи на тази тема, а подходящо отправени внушения могат да разколебаят, да подронят увереността и мотивацията ни. Затова трябва да се обяснява и да се говори открито.

Е, не се бойте
            Това си е жива пропаганда, която не подбира ни средства, ни има мярка.
            Нито им е различно моженето, ни им е по-гол.м, нито матките на жените им са по-плодородни.
            Между нас казано, това изказване в днешния контекст си е едната голяма простотия.

Всичко е в главите на хората и има съответните предимно социално-културни основания.
            Гледайте на това като на поредното доказателство, че не можем и не трабва да правим ялови опити да сме заедно с хора от друго време и място.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
              Днес не ми се отваряще посочената статия http://a-specto.bg/poredniyat-karvav...ozen-razmisal/, щото бях на мобилен нет, но тя се оказа твърде интересна и дори реалистично трагична. Всъщност, неправилно ориентираната пронаталистична политика на някои от западните държави им предизвиква ислямизация, както у нас ромеизация (Това понятие го слагам поради дебнещите админи, които като прочетат една думичка начеваща с ци, скачат на стола и почват да трият. Думичката не е с двойно "ци"). А положението им безнадеждно като нашето, щото ако не стимулират раждаемостта и не приемат имигранти, ще клекнат още по-бързо. Запада наистина запада и се заличава като християнски феномен, какъфто беше през Средновековието.
              Много добра тази статия в а-specto.bg!
              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Повечето породи .кучета са създадени от хората. Дори "улична благородна". В природата разделението е предимно между видовете. Но както се знае, те не могат да се омешват помежду си. Докато при хората от различни "раси" (що е раса още не е ясно и едва ли ще се изясни) и култури няма препятствия, освен културни. Съвременните "раси" са създадени от такова омешване, но не е ясно защо едни наследствени белези надмогват над други и се формират общности, наподобяващи на обособени раси. Ако се смятаме за най-добри приятели на човека (не говоря за по-палавата половина на човечеството) трябва да ударим по масата и да поискаме породистото ни диференциране. Аз си избирам да съм "овчарка" неква, че да похапвам овчици от време на време.
                За да има мултикултура трябва да има сходимост между културите. С такива образци е пълно в историята. Проблемът е, че европейците твърде много напреднаха през последното половин хилядолетие, а арабите бяха изолирани в рамките на Османската империя. Твърде много има да наваксват, но разширеното възпроизводство не им позволява това.

От няколко дни не ми излизат от главата тези ти приказки.
                Открих елементи на твърдения, които сам съм правил, дори тук.
                Имаше други, които ми напомнят на нещо, което някъде и някога съм докосвал, ама ... къде
                Приказката за "породистото диференциране" ме сварва напълно неподготвен! Усещам някакво драстично културно предизвикателство, с което не мога да се справя.

Всъщност върнах се към тези два поста, които така или иначи си претакам, поради това, че днес Михаелис спомена в темата с Доналд за Хънтингтън и в линка открих нещо, което също говори интересни истини:

Пришпорена от модернизацията, световната политика се преструктурира съобразно културни критерии. Сближават се народи и страни със сходни култури. Народите и страните с различни култури се разединяват. Съюзи, дефинирани от идеологията и от отношенията между свръхсилите, отстъпват място на съюзи, основаващи се на обща култура и цивилизация. Политическите граници се преначертават така, че да съвпаднат с културните граници: етнически, религиозни и цивилизационни. Културни общности заменят блоковете от периода на Студената война, а разломите между цивилизациите се превръщат във фронтови линии на глобалната политика.

Самюъл Хънтингтън
                Тези толкова близки до ума и емоцията неща биват брутално наритани в ъгъла и вместо тях ни се предлагат някакви волунтаристични ерзаци с елементи на силов социален инженеринг, дори социален дарвинизъм.
                Откъде се взеха тези неща?!
                Най-стар исторически опит имат англичаните, техната маниакално-амбициозна, надменна, имперска, арогантна ... Ама те винаги са наопаки, винаги са били относително отделени. Защо да ни бутат къщичката?! Далеч са, възможностите им са ограничени. Не е оттам.
                Германия и Франция имат най-голям интерес за запазване на статуквото. И оттам не е.

Коментар

• Ци*анизацията у нас и арабизацията- на запад, се дължат на променения семеен модел в християнските страни. Ролята на майка е след тази- на професионалист в някаква област. Майчинството ограбва възможността за реализация.

п.п. Статията само потвърждава това, което си мисля отдавна.
                  Last edited by Amsterdamm; 29.03.2016, 11:06.

Коментар

Какво е това 1.7? Родени деца на жена ли. Щото може да е раждаемост 1.7 %, тоест 17 промила, което съвсем не е малко. А високата раждаемост при такива общности в чужбина е поради несигурността, нестабилността на социалния им статус. Така родителите се подсигуряват за старини. Затова приемът на такива имигранти трябва да бъде ограничен и в зависимост от репродуктивното им поведение, както и от склонността и способността им да се интегрират, разбирай асимилират. Но Европа е в тежка демографска криза от повече от 80 години насам.
                    Днес не ми се отваряще посочената статия http://a-specto.bg/poredniyat-karvav...ozen-razmisal/, щото бях на мобилен нет, но тя се оказа твърде интересна и дори реалистично трагична. Всъщност, неправилно ориентираната пронаталистична политика на някои от западните държави им предизвиква ислямизация, както у нас ромеизация (Това понятие го слагам поради дебнещите админи, които като прочетат една думичка начеваща с ци, скачат на стола и почват да трият. Думичката не е с двойно "ци"). А положението им безнадеждно като нашето, щото ако не стимулират раждаемостта и не приемат имигранти, ще клекнат още по-бързо. Запада наистина запада и се заличава като християнски феномен, какъфто беше през Средновековието.
                    Last edited by Trakatrak'; 28.03.2016, 23:01.

Коментар

• Какво е това 1.7? Родени деца на жена ли. Щото може да е раждаемост 1.7 %, тоест 17 промила, което съвсем не е малко. А високата раждаемост при такива общности в чужбина е поради несигурността, нестабилността на социалния им статус. Така родителите се подсигуряват за старини. Затова приемът на такива имигранти трябва да бъде ограничен и в зависимост от репродуктивното им поведение, както и от склонността и способността им да се интегрират, разбирай асимилират. Но Европа е в тежка демографска криза от повече от 80 години насам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                        Те могат да бъдат намалени за 15-20 години с 30%, просто като им се отреже хранителната среда!
                        Хранителната им среда сме ние и понеже в провинцията бързо намаляваме, та и те започнаха да бягат към София и чужбината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

За мен, решението е ценз за гласуване. Няма ли право да гласува, ромът няма да бъде необходим и няма да има причина, някой да ги размножава и отглежда...
                          Проблемът, е че вече са много...
                          Точно ТОВА Е.
                          - Който е неграмотен, да НЕ гласува;
                          - Който не е плащал данъци (поне 2 от последните 4 години), да НЕ гласува - изключение само за учащи и пенсионери;
                          - Който не живее в законно жилище - да НЕ гласува !!!

Недопустимо е лица, които нямат никакъв принос за държавата, не спазват законите и - и дори не могат да си напишат името, да избират управляващи и да определят държавната политика. Откъде-накъде - на базата на какво?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            вместо сирийци смени бг-роми и ще получиш ЯРЪК пример...какво се случва, когато се толерира едно малцинство, което не желае и не може да се интегрира.

спиране на социални, майчински и тн придобивки... който иска деца да работи, за да си ги гледа. Ако искам 3 деца ще си направя сметката да ги отгледам, изуча и дам старт в живота, а не да чакам на някой друг и да се бия в гърдите, че съм ги направил
                            + 6 318 294 !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                              Те могат да бъдат намалени за 15-20 години с 30%, просто като им се отреже хранителната среда!
                              точно това казвам и аз...
                              Липсата на "ценност"- равноправен с моя (двайс години здравно и соцялно осигурен, електорално активен пролетарий..) и твоя електорален глас, ще обезсмисли развъждането им от тоа дето после ги води да "гласуват"...
                              От там, положителните ефекти ще засегнат
                              Образование
                              Здравеопазване
                              Соц. осигуряване
                              Битова престъпност
                              ако щеЖ екология и туризъм...
                              и още кой знай како не се сещам...
                              ...
                              уф.....
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Проблемът, е че вече са много...

Коментар

Working...
                                X