IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Провали ли се мутикултурализмът в Европа? Факти и предрасъдъци

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На чия страна са Брюкселските власти ????

ВМЕСТО ДА СМАЖЕ ТЕРОРИСТИТЕ, ТАКА НАРЕЧЕНАТА "ПОЛИЦИЯ" АРЕСТУВА МИРНИ ДЕМОНСТРАНТИ, ПРОТЕСТИРАЩИ СРЕЩУ ИСЛЯМИСТКИЯТ ТЕРОР !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/403191

Властници, които не само отказват да защитят собственият си народ, но и вдигат ръка срещу него, заслужават само едно - да бъдат свалени с революция и избесени като кучета - до крак - от премиера, до последния ушев !!!! Как тия така наречени "полицаи" ще се приберат у дома, след като са арестували съгражданите си, чиято единствена вина е, че не искат да ги взривяват - и как ще погледнат собствените си деца? Колко ниско може да падне някой... за едната заплата?

Съмнявам се обаче, че на белгийците са им останали съпротивителни сили... промили са им мозъците, боя се - окончателно - и ще търпят безропотно собствените им талибански хрантутници да ги колят и бомбят и собствените им полицаи да ги арестуват и бият.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Сетих се какво четохме за швеците - какви безполови извратеняци и содомисти... и си помислих, че най-добре всъщност за тях е да станат правоверни, за да рестартират моралните си и поведенчески ценности...

Ама правоверни не като фанатизираните талибанци - а например нещо като нашите турци и помаци - светско и съвременно правоверни, но пазещи ревниво традиционните ценности.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
        Ох, не знам как ти върви инвестиционния бизнес, ама ти непременно трябва да захванеш и някакво друго писане, не само форума, ами художествено.

От смях ме доведе до сълзи и почти безпомощно състояние.
        Добре, че никой не ме видя!
        Ха-ха-ха - разконспирира ме.

Всъщност аз съм се занимавал с това - спечелих първата си награда от професионален конкурс (за истински писатели) още като бях на 16... впоследствие публикации, издадена книжка... ама после ме домързя.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
          Към-то 1млн евро годишно ми е производството (на калпак), деца отгледах, помощи не съм ползвал - само наливам данъци и такси
          Такива Дучета доморасли бледни освен с шутове да ги подкарам - друго и през ум не ми минава!
          Не разбрах какво си произвел.Питах не колко а какво си произвел.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
            Ти па кво си произвел?Я разкажи
            Към-то 1млн евро годишно ми е производството (на калпак), деца отгледах, помощи не съм ползвал - само наливам данъци и такси
            Такива Дучета доморасли бледни освен с шутове да ги подкарам - друго и през ум не ми минава!

Коментар

• Video: Some Cultures are Better Than Others

The west is the best(Тука им се е искало да напишат белия човек, ама са го спестили, от няма и как )

https://www.youtube.com/watch?v=2JXr...layer_embedded

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                Ох, не знам как ти върви инвестиционния бизнес, ама ти непременно трябва да захванеш и някакво друго писане, не само форума, ами художествено.

Императора е класика! Признавам му го! Аз лично много му се кефя и му правя евала за патриотичните писания дето ги пуска!
                Евала, Императорче!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Европа НЕ Е в демографска криза. Европа НЕ се нуждае от 700 000 000 население. 400 000 000 например са съвсем достатъчни. Ако стане война с варварските народи... прочети какво написах по-горе. С какво ще се бият варварите - щом дори шмайзерите им са Български? С прашки и ятагани ли - или все пак ще си спомнят как се прави лък? В същото време един руски веселяк на 200 грама водушка натиска едно малко алено копченце и 3 милиона талибанина отиват мигновено при Аллахът във вид на смрадлива пара и няма да има с какво да онождат девиците.

Най-силното оръжие на примитивите не са самолетите им и хангарите на жените им - а европейската идиотия и толерастия.

Коментар

Излез първо от дома на маминка, Дуче ненагледен Пък си купи турски дънки, египетски зарзали и китайски лук - после се огледай какво си произвел че да можеш да дадеш на някого. Ти колко деца отгледа, та говориш дали Европа се нуждае от ново население? Процесите са нормални и логични, за щастие първи ще изчезнете точно "дучетата"
                    Ти па кво си произвел?Я разкажи

Коментар

• supertrader

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Всички сирийски и други бежанци както ги наричат са с инжектирани - имплантирани чипове от типа - very chip. Участието на някой от тях в подготовката на атентатите означава че тя се е наблюдавала в динамика от служители на спец. службите. Кой е истинския извършител в такъв случай ? Може би папата е прав - някой неистово напира да продава оръжие и спец. службите му помагат.
                      Супертрейдъре, кажи на хората цялата истина, че и службите са инжектирани с тези чипове. Ако таксиджиите не им кажат къде живеят бандитите още щяха да ги "търсят".
                      Човек трябва да полага грижи за чипа си, например моя като се разцентрова му гаврътвам едно и той пак тръгва. Тези терористи я карат на сух режим и ей го резултата. Друг е въпроса че някой хора са с имплантирани от една дефектна серия - left thread chip. тогава няма спасение. Ха честит 1 април и бъди все така Супер!

Коментар

• И на запад май е същото като у нас. Всичко било за 'имидж'. На никого не му пука за бежанците. Просто искат да изглеждат мултикултурни. Лицемери.

Министър председателят на Финландия Юха Сипиля продаде си къщата си в Кемпеле.
                        Министър председателят на Финландия Юха Сипиля продаде си къщата си в Кемпеле. По-рано той обеща, че във въпросния имот ще приеме бежанци. Сделката, на стойност 570 000 EUR, е извършена на 21 март.
                        http://fakti.bg/imoti/180271-premier...zaradi-bejanci

Коментар

• Императорът

Ти си заблуден - в западноевропейските държави нито са свръх толерантни както са представени по телевизията, нито са идиоти които правят мерцедеси и бмв.
                          Последните европейски проблеми силно понамирисват но на корупция или там във висшите етажи на властта се работи яко срещу обединението на Европа и тя отново да се разедини.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Mike Florida

Всички сирийски и други бежанци както ги наричат са с инжектирани - имплантирани чипове от типа - very chip. Участието на някой от тях в подготовката на атентатите означава че тя се е наблюдавала в динамика от служители на спец. службите. Кой е истинския извършител в такъв случай ? Може би папата е прав - някой неистово напира да продава оръжие и спец. службите му помагат.
                            D.Y.F-091066

Коментар

Излез първо от дома на маминка, Дуче ненагледен Пък си купи турски дънки, египетски зарзали и китайски лук - после се огледай какво си произвел че да можеш да дадеш на някого. Ти колко деца отгледа, та говориш дали Европа се нуждае от ново население? Процесите са нормални и логични, за щастие първи ще изчезнете точно "дучетата"

как го сложи тоя мазник на място!!!
                              хахахахахахаха.... страхотен!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Начев - ако бях един световен Дуче - щях да им наложа на арапите едно тотално ембарго, пък да видим колко им е "моженето" - какво ще правят без нашите лекарства, нашите машини, нашите стоки, нашата наука и медицина - въобще всичко, което е дал на света европейският човек. Въобще тия средновековни примитиви нещо произвеждат ли, освен нови примитиви? Ако спрем да им даваме нашите работи, ако спрем да им купуваме черната слуз и да им ходим по курортите - арапите ще мрат като мухи от глад и болести - също както това би се случило с * тука !!!

Паяков - Европа НЕ Е в демографска криза. Европа НЕ се нуждае от 700 000 000 население. 400 000 000 например са съвсем достатъчни. Ако стане война с варварските народи... прочети какво написах по-горе. С какво ще се бият варварите - щом дори шмайзерите им са Български? С прашки и ятагани ли - или все пак ще си спомнят как се прави лък? В същото време един руски веселяк на 200 грама водушка натиска едно малко алено копченце и 3 милиона талибанина отиват мигновено при Аллахът във вид на смрадлива пара и няма да има с какво да онождат девиците.

Най-силното оръжие на примитивите не са самолетите им и хангарите на жените им - а европейската идиотия и толерастия.

Коментар

Working...
                                X