IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се чупят ли британците от ЕС и какво ще стане, ако?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • При огромната им задлъжнялост, особено на населението, е твърде рисковано да предприемат подобен рязък завой. Той може да предизвика бързо влошаване на икономическото състояние и на жизнените условия. Което не означава, че няма да се случи. Понякога частните интереси надмогват общностните. Спускането на бариерите вероятно ще подпомогне част от британското производство. Въпрос на преценка на баланс на интересите.

    Коментар


    • Говорих преди месец-два с един брокер от Лондон. Според него няма да излязат, но в кампанията са заложено доста пари и то се видя как паундът се обезцени. Обаче ако в краен случай напуснат, ще е зле за тях, но не чак толкова - Вероятно ще свържат в този по-малко вероятен случай икономиката си с ЕС като Швейцария, който са извън ЕС, но ползват всички митнически привилегии. При това англичаните в момента са добре икономически, но същото не може да се каже за Германия.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

      Коментар


      • Импе нема никъде да ходат, защото ше изядат пръта от митата на вносни стоки както за тях така и за нас. Банките също ше напуснат Лондона веднъж вече им го казаха Волстрийтъджийте, "Напуснете ли, ние отиваме във Франкфурт на майната си на нас ни тряяте 'цели' ". Няма да бъдат финансоф център и да продават апартаменти по 11 млн. паунда и Лондон ше стане кенеф .....
        За Англичаните ше е ок, защото няма да хрантутят такива като нас, но и няма да е ок защото миячите, чистачите и общаците ше си тръгнат и ше им се наложи те да си ги вършат тея работи или да си внасят от бившата колония Индия ....

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Аз принципно вярвам, че ЕС е нещо хубаво и прогресивно като идея, но просто трябва да бъде очистен от изроди като меркел и да стане туй, което трябва да бъде - достоен икономически съюз на суверенни държави, а не опитно поле на всякакви толерастки диктатори и психопати. ...
          Абсолютно! ЕС е създаден като общ пазар, икономически и митнически съюз и това е добре, но тия простотии с ракии, прави краставици, задължителна толерастия и гушкане с ''инженери'' - ''бежанци'' от ИДИЛ, разните му европрограми при които някакви чиновници разпределят пари, а разни добре пишешещи програми дебили които си нямат често хабер от бизнес - усвояват (после пък от фирмата не става и чеп, понеже е създадена изкуствено) трябва да се спрат, а оня безполезен Сенат - Европарламента да се разпусне или да се премести в Прага или Виена (по-централно място) в съкратен вариант. Като цяло съм юнионист и за съюза, но ни трябва един Цезар да орита ония бюркрати в Брюксел, да създаде една обща европрокуратура, полиция и армия, един антимонополен орган, но работещ, а не като сегашната бавна и никаква машина, но да махне тоя чиновнически ентусиазъм да се месят във всичко останало, дори в растежа на доматите. На комунизъм и социализъм съм се нагледал и не искам нов мюсюлмански СССР в който някакви зелени-левичари, маоисти, червени кхмери, а вече и имами са решили да ме водят. При комунизма и исляма - капитализъм няма, има само въшки, глисти, камили и свинщина, така, че шибания съюз някой трябва да го разръчка и да разчисти малко политическата сган, която иска да решава от това дали да пуша, до това какво да ям и вече взе да говори дори за любимите ми свински пържоли които им обиждали приятелите талибани.
          Last edited by Jay Gould; 16.02.2016, 11:32.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

          Коментар


          • Единствения шанс за спасението на европейските нации е кенефа ЕС да се разпадне! Дефицитното благосъстояние и изкривяването на икономическата и стопанска активност е функция на неомарксисткия модел на съществуване на ЕС!

            Маймунизирането на континента и заселването с всякаква сган е друг основен проблем, който на практика е нерешим без разпада на ЕС.

            За мен при предстоящата криза най-естественото е Германия да рухне и да претърпи истински крах! Великобритания ще осъзнае интересите си и ще напусне!

            Коментар


            • Кой стои зад излизането на Великобритания от ЕС? http://investments.dir.bg/_wm/librar...ritaniya-ot-es
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

              Коментар


              • Аз принципно вярвам, че ЕС е нещо хубаво и прогресивно като идея, но просто трябва да бъде очистен от изроди като меркел и да стане туй, което трябва да бъде - достоен икономически съюз на суверенни държави, а не опитно поле на всякакви толерастки диктатори и психопати. Ама и англичаните често ме дразнят - например с туй за социалните помощи за хора от други страни от ЕС. Значи за тях полският водопроводчик стои по-долу от някакъв пакистански дивак или индиански хъхряк, само защото дядовците на дивакът и хъхрякът са се пръкнали по времето на британското владичество? Тия серийни изнасилвачи, дето бяха се гаврили с хиляди деца и скоро ги осъдиха, поляци бяха ли, чехи бяха ли или Българи - или ислямистки примитиви?

                Аз мисля: ЕС трябва да има девиз - девизът на щабният тъмничар Ржепа:

                С мръсниците се държим мръсно !!!

                А аз ще повярвам по-твърдо в бъдещето на Европа, когато видя Хартата отменена, "съдът" в Страсбург - в пламъци, а неговите садии и магистрати - строени в редичка между пламъците и дулото на картечницата.

                За меркел няма да казвам какво, за да не съм садистически.
                Last edited by Императорът; 15.02.2016, 23:21.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Какво ще стане с и без туй злочестите финансови пазари ако стане това?
                  евро/паунд ще иде над паритета,а сток-маркета ще пукяса!

                  BOE ще мине след фед на отрицателни лихви - за огромна изненада на масовката - е личната ми прогноза!

                  А Есъ дали ще се запази? ...Ами той от 2013 реално не съществува! Дори мутрата днес се светна и реши да спре двата лота на Хемус! Май разбра че няма кой да му плати - както стана и с тракия от която още чака....Ама да не откланяме от Темата ...

                  ПС:Вината за брексита ще е на британските мишкуняци също както и навремето с чумата.Но сега даже и да запалят от четирите страни лондон,малцина от тях сега ще излязат живи от Ситуацията....
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                  Коментар


                  • Ще се чупят ли британците от ЕС и какво ще стане, ако?

                    Как мислите, дали тия опаки пияници и пропадняци ще напуснат ЕС и какво ще се случи ако сторят това?

                    Ще разпердушинят ЕС ли?

                    Какво ще стане с и без туй злочестите финансови пазари ако стане това?
                    19
                    Ще се чупят от, защото са проклети.
                    5.26%
                    1
                    Ще останат, защото все си е далавера.
                    52.63%
                    10
                    ЕС е обречен, въпросът е кой ще драсне пръв.
                    15.79%
                    3
                    Не знам и ми е все тая, ЕС може и без Британия.
                    26.32%
                    5

                    The poll is expired.

                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
                  Working...
                  X