IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Кредит-рейтинг
    Тогава ето ти още снимки за "загниващия капитализъм" и "процъфтяващия путинизъм"
    За другите 2 може и да е вярно, /сигурно/, но за кредитния рейтинг недей пуска в този форум нищо защото дори дъщеря ми ти се смее. Агенциите които дадоха ААА рейтинг на енрон, на банките преди фалита, ако щеш на КТБ 3 месеца преди фалита, същите ли раздават сега пак кредитни рейтинги
    Пак ти казвам, никога повече не пускай тези данни тук

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ми не, просто ми постовете ти ми напомниха ученическите ми години. Където се появява някой който не ме познава и иска да си говорим и след това като почнем да си говорим изведнъж почва да се извинява и да се чуди как да прекрати разговора
      Чуден човек давам ти шанс това дет го разказваш да ми го покажеш нагледно , ти продължаваш да философстваш из нета.

Споко казах ти не ща да те бия ......исках просто да си сравним данъчните декларации , че имам усещането че такъв комплексар кат теб не може да е успешен в реалния живот ....... за съжаление няма да ми направиш кефа щот си мишок....
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci
        хаха ти не си мъж ....не виждам нищо мъжко в поведението ти ..... нагледен пример си до кво води толерастията
        Ми не, просто ми постовете ти ми напомниха ученическите ми години. Където се появява някой който не ме познава и иска да си говорим и след това като почнем да си говорим изведнъж почва да се извинява и да се чуди как да прекрати разговора

Коментар

• Кредит-рейтинг

Продължителност на живота

Брой работни часове на ден
          Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Ние знаем как фалшифицираш снимки тука.Ама те хванаха
          Тогава ето ти още снимки за "загниващата" Европа и "процъфтяващия" путинизъм
          Last edited by barbaron; 18.02.2016, 23:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin
            Що толкова ли си грозен, колкото разправя маранди
            Красотата е въпрос на гледна точка

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              А бе той 5 лева неще да сложи на фалита на русия ти го караш данъчни декларации да показва
              Да бе миналата година като се сетя на колко НПО балалайки дет ни обясняваха как Русия е го на до дни е фалирала , между които беше и този типаж равновесния , им предлагах да се обзаложим за нещо че не са прави ......никои не се нави.
              Това е показателно колко вярват в собствените си дрънканици из форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                Тези ти писания за пореден път доказваш колко си зле момче, кат те хванат на тясно почваш да ставаш агресивен. И понеше не можеш да измислиш нищо смислено се почва с обиди и откровени глупости.

Това твоето е дълбока комплексарщина .....жалък си

Отправих ти сериозна покана , както обикновенно мишкуваш ...
                А бе той 5 лева неще да сложи на фалита на русия ти го караш данъчни декларации да показва

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                  Ма то не става само със заклинания,

Имаше преди петнайсетина години едно момче, беше измислило революционна автоматична скоростна кутия. Та за това нещо нямаши никакъв потенциал да се развие в България. Първо отиде във Франция (по спомен), но явно и французите не бяха готови за такова нещо. Накрая огромната инвестиция за развитието я направи Тойота в... САЩ. Сега по този патент вече се правят всички автоматични скоростни кутии.
                  Ако беше останал в България, нищо нямаше да се получи от това, както не се получава с много други неща. Същото важи и за Джон Атанасов, за руснаци е Брин, и други такива, за арабелите е Стив Джобс.
                  Та стига си дрънкал врели-некипели. Само тъпа пропаганда ви е в главите на вас, мурзилките.
                  Приказки от 1001 нощ, за да стигне до тойота мина през всички други и преговорите с тях продължиха по спомен 18 месеца. Отделно от това кога в бг са се произвеждали коли че сега да се произвежда скоростна кутия. Ако беше го направил в бг- някой щеше да я модернизира леко и хоп вече е негова. За джон атанасов- ами че той е бил момченце когато отива в шаш, целия му живот е минал там, къде искаш да направи изобретението си.
                  И пак нацията от крадци и мошеници се опитва да му открадне изобретението, след колко беше 15-20 години съдебни битки наритват кравара лъжец

Коментар

Хахаха - добре Вярвам ти.
                    Варвай на квото искаш , твои проблем.

поканих те да се видим .....криеш се , после не вярвал ......аман от мишоци из нашите ширини.....

Коментар

Глупости на търкалета , заплатата на общински съветник в малък град е символична.
                      Бил съм три мандата съветник , на последните избори не съм се кандидатирал щото нямам нито време нито има финансов смисъл както се струва в твоите заядливи очички. С общински фирми никога не съм работил, виж работил съм и работя с чужди компании които развиват бизнес в БГ , не е задължително да са ситуицирани в Дряново . Добре оценен съм и добре съм платен.

Свободен си да завиждаш колкото си искаш ....старите българи имат една хубава поговорка която важи за теб. По добре първи на село , отколкото последен в града......
                      Хахаха - добре Вярвам ти.

Коментар

Какви глупости - получавал ли си заплата като общински съветник получавал си - колко мандата - един, два? В Дряново колко точно може да изкарва счетоводител ако не разчита на държавни фирми - бих казал почти нищо. Или с други думи ако твърдиш че изкарваш много пари единствения вариант да е през общински фирми. Това си е проста логика.
                        Глупости на търкалета , заплатата на общински съветник в малък град е символична.
                        Бил съм три мандата съветник , на последните избори не съм се кандидатирал щото нямам нито време нито има финансов мотив.
                        Вероятно за теб 200 лева месечно възнаграждение би било далаверата на живота ти , но за мен не е.
                        С общински фирми никога не съм работил, виж работил съм и работя с чужди компании които развиват бизнес в БГ , не е задължително да са ситуицирани в Дряново . Добре оценен съм и добре съм платен.

Свободен си да завиждаш колкото си искаш ....старите българи имат една хубава поговорка която важи за теб:

По добре първи на село , отколкото последен в града......
                        Last edited by markoci; 18.02.2016, 22:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Ами Чили? Опитаха вашите червен преврат, не стана и виж сега разликата между Чили и Венецуела например. А Чили няма петрол.
                          Чили специално гризна едно много голямо дърво с пенсионната си система- същата като у нас- прочети малко за тамошните фондове и тогава ги даваи за пример.
                          Чукча писател си ти

Коментар

Че къде видя заплаха, изпляска маса глупости по мои адрес, единственото което казах е че те поканих да си сравним данъчните декларации ......поне да разбереш че лопаш глупости .....ма явно няма шанс щот не ти стика...
                            Какви глупости - получавал ли си заплата като общински съветник получавал си - колко мандата - един, два? В Дряново колко точно може да изкарва счетоводител ако не разчита на държавни фирми - бих казал почти нищо. Или с други думи ако твърдиш че изкарваш много пари единствения вариант да е през общински фирми. Това си е проста логика.

Коментар

Естествено - решил съм че искам да съм анонимен - стоя си анонимен. Просто ако си решил да заплашваш някого не е добра идея да го правиш към хора които не познаваш.
                              Ба ти си мислиш че си анонимен.Не сме решили не сме те намерили.Ама защо да го правим ние не сме агресивни.

Коментар

Естествено - решил съм че искам да съм анонимен - стоя си анонимен. Просто ако си решил да заплашваш някого не е добра идея да го правиш към хора които не познаваш.
                                Че къде видя заплаха, изпляска маса глупости по мои адрес, единственото което казах е че те поканих да си сравним данъчните декларации ......поне да разбереш че лопаш глупости .....ма явно няма шанс щот не ти стика...

Коментар

Working...
                                X