Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеКво да ти кажа не се интересувам от говедарските работиНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЯвно няма как да се случи докато продължаваш да се криеш из храстите и да обиждаш от анонимността ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеПрав си от мучене не разбирам
Един ден ще плащате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМуахаха - ти май не си ме виждал.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеМи проблема ти е че си агресивен само в нета , очи в очи не ти стиска ......мишочко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧе аз винаги съм си агресивен - налага се да си изкарвам парите с мой труд - не да разчитам на партийни подаяния.Партиините просяци разбира се не могат да бъдат агресивни
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеТези ти писания за пореден път доказваш колко си зле момче, кат те хванат на тясно почваш да ставаш агресивен. Това твоето е дълбока комплексарщина .....жалък сиПартиините просяци разбира се не могат да бъдат агресивни
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха - с кво ще се хвалиш - с доходи на общински съветник от държавата, със счметоводство на общински държави - поради това че взимаш доходи от държавата, и с доходи от партийна пропаганда платени от крадени от държавата пари
Некадърни льохмани - колко точно пари можеш да изкараш само с твой умения - кръгла нула. Ето това струвате за мен всичките на държавна хранилка.
Това твоето е дълбока комплексарщина .....жалък си
Отправих ти сериозна покана , както обикновенно мишкуваш ...Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеискаш ли да си сравним данъчните декларации , сериозно го казвам ....да видим кои кво е платил на държавата преди да се обиждаме ......
Не че ми пука за обиди и лъжи от децата на Капитан Грант..........
Некадърни льохмани - колко точно пари можеш да изкараш само с твой умения - кръгла нула. Ето това струвате за мен всичките на държавна хранилка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеКажи сега за Хуйлостанския посланик,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХаха - казва го човека който живее само на държавна хранилка, на човека който не е получил пукнат лев от тази държава за последните 15 години
Не че ми пука за обиди и лъжи от децата на Капитан Грант..........Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеИ френския и говедарския са все едни и същи мошеници
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар