IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Еми аз за това питам за Хуйлостанския посланик,
    Казах ти вече не ме интересуват посланици.Посланиците на Русия не идват тука да ни поучават и надзирават.Кротуват си за разлика от оня френския идиот дето е едно към едно мистър Бийн.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Кво да ти кажа не се интересувам от говедарските работи
      Еми аз за това питам за Хуйлостанския посланик,
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
        Явно няма как да се случи докато продължаваш да се криеш из храстите и да обиждаш от анонимността ...
        Естествено - решил съм че искам да съм анонимен - стоя си анонимен. Просто ако си решил да заплашваш някого не е добра идея да го правиш към хора които не познаваш.

Коментар

Прав си от мучене не разбирам
          Комундета на хранилка да не се изказват за мен.
          Един ден ще плащате.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Муахаха - ти май не си ме виждал.
            Явно няма как да се случи докато продължаваш да се криеш из храстите и да обиждаш от анонимността ...
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ми проблема ти е че си агресивен само в нета , очи в очи не ти стиска ......мишочко
              Муахаха - ти май не си ме виждал.

Коментар

Че аз винаги съм си агресивен - налага се да си изкарвам парите с мой труд - не да разчитам на партийни подаяния. Партиините просяци разбира се не могат да бъдат агресивни
                Ми проблема ти е че си агресивен само в нета , дълбоко анонимен , очи в очи не ти стиска ......мишочко. Те това се всичките НПО балалайки .....

Коментар

Тези ти писания за пореден път доказваш колко си зле момче, кат те хванат на тясно почваш да ставаш агресивен. Това твоето е дълбока комплексарщина .....жалък си
                  Че аз винаги съм си агресивен - налага се да си изкарвам парите с мой труд - не да разчитам на партийни подаяния. Партиините просяци разбира се не могат да бъдат агресивни

Коментар

Хахаха - с кво ще се хвалиш - с доходи на общински съветник от държавата, със счметоводство на общински държави - поради това че взимаш доходи от държавата, и с доходи от партийна пропаганда платени от крадени от държавата пари

Некадърни льохмани - колко точно пари можеш да изкараш само с твой умения - кръгла нула. Ето това струвате за мен всичките на държавна хранилка.
                    Тези ти писания за пореден път доказваш колко си зле момче, кат те хванат на тясно почваш да ставаш агресивен. И понеше не можеш да измислиш нищо смислено се почва с обиди и откровени глупости.

Това твоето е дълбока комплексарщина .....жалък си

Отправих ти сериозна покана , както обикновенно мишкуваш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                      Добър си за репортьор в Блиц-Прас-Прес
                      То е ясно кой лъже тука и кой беше хванат.

Коментар

искаш ли да си сравним данъчните декларации , сериозно го казвам ....да видим кои кво е платил на държавата преди да се обиждаме ......

Не че ми пука за обиди и лъжи от децата на Капитан Грант..........
                        Хахаха - с кво ще се хвалиш - с доходи на общински съветник от държавата, със счметоводство на общински държави - поради това че взимаш доходи от държавата, и с доходи от партийна пропаганда платени от крадени от държавата пари

Некадърни льохмани - колко точно пари можеш да изкараш само с твой умения - кръгла нула. Ето това струвате за мен всичките на държавна хранилка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Кажи сега за Хуйлостанския посланик,
                          Кво да ти кажа не се интересувам от говедарските работи

Коментар

Хаха - казва го човека който живее само на държавна хранилка, на човека който не е получил пукнат лев от тази държава за последните 15 години
                            искаш ли да си сравним данъчните декларации , сериозно го казвам ....да видим кои кво е платил на държавата преди да се обиждаме ......

Не че ми пука за обиди и лъжи от децата на Капитан Грант..........

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                              Мнението на "енергетици", преквалифицирани в свинари не ни интересува
                              Ние знаем как фалшифицираш снимки тука.Ама те хванаха

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                                И френския и говедарския са все едни и същи мошеници
                                Кажи сега за Хуйлостанския посланик,
                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X