IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    И какво направихте вие Сталинистите-путьовисти с вашата национална гордост?
    Първоначално заграбване на капитала направихте.
    Но поради неспособност да го управлявате грамотно, пак всичко ще загубите, от младите вълчета, които сега се учат в цивилизованите страни и ще се завърнат скоро
    Това писане под общ знаменател говори за силна идейна слабост .....основен принцип в демократичното право е че колективна вина няма, вината трябва да е индивидуална.

Направо ви се чудя уж сте демократи пък все към комунизма ви влече
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Че къв е проблема - ти за къси продажби или пут опции не си ли чувал
      Аз много работи съм чувал.Ама не позволявм да ме обират

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
        Глупости под общ знаменател .... плащаме ниски данъци и осигуровки получаваме слаби услуги ....нормално от пазарна гледна точка.

Твоята работа е на кривата ракета космоса и пречи ......ако можел нещо ща ходел в америка , и щото не можеш лежиш тук държавата да те храни....
        Хаха - казва го човека който живее само на държавна хранилка, на човека който не е получил пукнат лев от тази държава за последните 15 години

Коментар

Е точно за това мислене демократите съсипахте България за последните 25 години .....
          До толкова успяха да ви промият мозъците , че вече нямате никакво чувство за национална принадлежност и национална гордост .......
          Ма то не става само със заклинания,

Имаше преди петнайсетина години едно момче, беше измислило революционна автоматична скоростна кутия. Та за това нещо нямаши никакъв потенциал да се развие в България. Първо отиде във Франция (по спомен), но явно и французите не бяха готови за такова нещо. Накрая огромната инвестиция за развитието я направи Тойота в... САЩ. Сега по този патент вече се правят всички автоматични скоростни кутии.
          Ако беше останал в България, нищо нямаше да се получи от това, както не се получава с много други неща. Същото важи и за Джон Атанасов, за руснаци е Брин, и други такива, за арабелите е Стив Джобс.
          Та стига си дрънкал врели-некипели. Само тъпа пропаганда ви е в главите на вас, мурзилките.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Е точно за това мислене демократите съсипахте България за последните 25 години .....
            До толкова успяха да ви промият мозъците , че вече нямате никакво чувство за национална принадлежност и национална гордост .......
            Той без да се усети си каза че бездарието а не комунистите са причината.Щял да ходи в САЩ ми че то ако си кадърен кво ти пречи да произвеждаш тука по ниски данъци по евтина работна ръка а да продаваш на скъпи пазари по светът.Ма друго си е някой друг да ти е виновен.Все пак чест му прави че си го призна

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
              Ей ама ти нали спекулант го раздаваше кво става с акциите нещо чувам че падат ли падат като едни камъни от небето
              Падат му ама само на демото .....там е много добър

Коментар

Естествено че нямам чувство за национална принадлежност към държава която се управлява от силно неприятни хора, които действат в мой ущърб.

Ако не си чувал всяко нещо е дай за да получиш - аз от българската държава не получавам нищо - така че и това което и давам е минимума.
                Глупости под общ знаменател .... плащаме ниски данъци и осигуровки получаваме слаби услуги ....нормално от пазарна гледна точка.

Твоята работа е на кривата ракета космоса и пречи ......ако можел нещо ща ходел в америка , и щото не можеш лежиш тук държавата да те храни....

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                  Ей ама ти нали спекулант го раздаваше кво става с акциите нещо чувам че падат ли падат като едни камъни от небето
                  Че къв е проблема - ти за къси продажби или пут опции не си ли чувал

Коментар

Естествено че нямам чувство за национална принадлежност към държава която се управлява от силно неприятни хора, които действат в мой ущърб.

Ако не си чувал всяко нещо е дай за да получиш - аз от българската държава не получавам нищо - така че и това което и давам е минимума.

Сега ти като цоцаш вече 20 години от българската държава определено е редно да и се отплащаш. Макар че силно ме съмнява да го правиш - но аз на тази държава само давам. А за мен нищо. И сори ама не искам да давам нищо - нито на Бойко, нито на Миков, нито на Доган, нито на Пеевски, нито на Вальо Златев, нито пък на теб - нищо не сте ми дали така че айде у лево.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                      След френския, ето още един посланник достоен за уважение
                      http://www.mediapool.bg/noviyat-posl...ews245689.html
                      И френския и говедарския са все едни и същи мошеници

Коментар

Сега ти като цоцаш вече 20 години от българската държава определено е редно да и се отплащаш. Макар че силно ме съмнява да го правиш - но аз на тази държава само давам. А за мен нищо. И сори ама не искам да давам нищо - нито на Бойко, нито на Миков, нито на Доган, нито на Пеевски, нито на Вальо Златев, нито пък на теб - нищо не сте ми дали така че айде у лево.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                          Как пък нямаше за 70 години един руски посланик, който да говори на българите на български език ами само ни изпращаха московски генерал-губернатори, генерали от КГБ, които поне от кумова срама да можеха да промъцат поне едно "Добър ден" на слугите си от Политбюро и ЦК на БКП.

А у нас всички посланици на цивилизованите страни като САЩ, Великобритания Франция, Япония и др. пристигат тук с приличен български
                          От говедария пък и те как един нормален не пратиха все разни ЛГБТУ

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            Aбе стига сте лъгали бре, мурзуля!
                            Кои държави имаш в предвид от третия свят?
                            Щото към комунистическия може да прибавиш Ирак, Сирия, Либия, Ангола, Судан, Нигер, Етиопия, Йемен...
                            Китай, Виетнам, северна Корея, Камбоджа...
                            Куба, Никарагуа, Салвадор, Еквадор...
                            Залитания наляво в Аржентина, Бразилия...
                            Във всичките тези държави май се е живяло прекрасно?
                            Ами Чили? Опитаха вашите червен преврат, не стана и виж сега разликата между Чили и Венецуела например. А Чили няма петрол.
                            Та кои са другите от третия свят които са се развивали по западен модел?!?
                            Извода е, че лъжете лъжете, лъжете.
                            Индоктринираш ( Откъде я научи пък тая дума е направо мистерия ) лъжи, както и всички червени боклуци, просто червените боклуци понеже нищо друго не умеят.

Ми виж кой ти се върза на лъжите - маркоци...
                            Ми то сигур у говедария се живее прекрасно

Коментар

Просто здрав разум. САЩ е 300 милиона пазар с по 30000 долара на човек покупателна способност. България е 7 милиона пазар с по 5000 долара на човек потенциал. Цяла България има потенциал на средно голям град в САЩ. Трябва да съм луд ако имам отличен продукт да си губя времето с България. С всичките корумпирани политици тук, с всичките мрънкащи русофили на които все капитализма им пречи

Коментар

Мечтата на редовата НПО балалайка ...евала че си го призна
                                Просто здрав разум. САЩ е 300 милиона пазар с по 30000 долара на човек покупателна способност. България е 7 милиона пазар с по 5000 долара на човек потенциал. Цяла България има потенциал на средно голям град в САЩ. Трябва да съм луд ако имам отличен продукт да си губя времето с България. С всичките корумпирани политици тук, с всичките мрънкащи русофили на които все капитализма им пречи

Коментар

Working...
                                X