Без да съм спрциалист.....
За какво все някои хора призовават Прокуратурата,
Би следвало да конкретизират поне за какво я викат.Ако не знаят по кой член на НК.....поне да се цитира провинението,да се обясни на обикновен език......абе аз като по-прост ,да им кажеш за какво става въпрос.
В цял свят Прокуратурата ....и казват адвокатът на бедния,Като нешо не ти харесва,викаш Прокурора,Той обяснява дали престъплението(защото те с това се занимават) е от общ или частен характер.
Ако теглиш една майна на някой пак те теябва да се намесят.И така трябва да е...
Като гледам как някои хора обиждат тук.......то си е за това по НК....обида...
Мен никой ...
....засега де,не ме е обидил ....освен.че навремето ми казаха,че много съм пиел и ...съм пишел тук
....ААма аз не се обиждам за това,споко....
Еми ...пийвам си ...и сега ще Ви кажа .....Наздраве
Винце....
От 2003 пиша тук,другите теми не са ми интересни много вее.....
Иван,гледам,много се е запалил днес
.....
Иване,....Когато гледаш в канчето на другия,гледай и в твоето....Пускай данни не само за рашките .а и за други страни.....и ползвай и други източници.
Маранди,заради Теб спрях да чета тук
.....Щом се върна,ще се върна пак....
П.С.Кандид,нали тибеше юрист.......я кажи по подробно за прокурорите....че ми е интересно
Наздраве,всички да сме добре пожелавам///
За какво все някои хора призовават Прокуратурата,
Би следвало да конкретизират поне за какво я викат.Ако не знаят по кой член на НК.....поне да се цитира провинението,да се обясни на обикновен език......абе аз като по-прост ,да им кажеш за какво става въпрос.
В цял свят Прокуратурата ....и казват адвокатът на бедния,Като нешо не ти харесва,викаш Прокурора,Той обяснява дали престъплението(защото те с това се занимават) е от общ или частен характер.
Ако теглиш една майна на някой пак те теябва да се намесят.И така трябва да е...
Като гледам как някои хора обиждат тук.......то си е за това по НК....обида...
Мен никой ...

Винце....

От 2003 пиша тук,другите теми не са ми интересни много вее.....
Иван,гледам,много се е запалил днес

Иване,....Когато гледаш в канчето на другия,гледай и в твоето....Пускай данни не само за рашките .а и за други страни.....и ползвай и други източници.
Маранди,заради Теб спрях да чета тук

П.С.Кандид,нали тибеше юрист.......я кажи по подробно за прокурорите....че ми е интересно

Наздраве,всички да сме добре пожелавам///

Коментар