IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Mанифест год и стабуонд едно и също лице ли сте??/въпросът също е към модераторите/
    Каква е за вас темата/ политика/ и какво е нужно да се обсъжда в нея??
    Преди време поисках да се обсъжда политиката на бг, вътрешна и външна, 30 мин след това кандид публикува статия за русия, иван всеки ден има поне 5 справки за русия, ти плюеш русия, как аз да пиша нещо за българия като вие всичките пишете за русия и колко е зле там
    Конкретно тоя има поне десетина ника .
    Забравил съм от клонингите на Хърсъзов или на Сополов беше тоя....

Гигата по едно време ги водеше на статистика ........ питай го ако още ги брой да ти каже.........
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Отново100% мнения извън темата.
      Отново обсъжда потребители.

А на трола Марков, плюещ по България
      му желая скорошна справка в прокуратурата.
      Ти си и по-голям трол и по-голям предател ...... така че трай.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Приходите на България от ЕС надвишават

повече от 3 пъти вноската й, сочи справка на вицепремиера Томислав Дончев, предоставена на депутата от БСП Кристиян Вигенин в рамките на парламентарния контрол. От 2007 г. досега реалните финансови постъпления от еврофондове са 24 млрд. лв., а вноската ни е малко над 7 млрд. лв. Сравнението за периода сочи, че в първите години от членството ни сме внасяли по 600-700 млн. лв. в бюджета на съюза, а сега - по около 900 млн. лв. Нарастват обаче и приходите - от 1-1.5 млрд. лв. до 5 млрд. лв. сега. За 2015 г. сме на печалба около 4 млрд. лв.

От вестник Сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Mанифест год и стабуонд едно и също лице ли сте??/въпросът също е към модераторите/
          Каква е за вас темата/ политика/ и какво е нужно да се обсъжда в нея??
          Преди време поисках да се обсъжда политиката на бг, вътрешна и външна, 30 мин след това кандид публикува статия за русия, иван всеки ден има поне 5 справки за русия, ти плюеш русия, как аз да пиша нещо за българия като вие всичките пишете за русия и колко е зле там
          Last edited by v_tin; 28.02.2016, 10:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Когато и да го посети все е късно

Last edited by Manyface God"; 28.02.2016, 09:00.
            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Обърка се нещо....или аз пия вино в УСА ......
              МИ ти често се объркваш,
              Ся например тук е 10.06 часа, като се понафърлям ще лягам, и накъм 7-8 сутринта ще ставам понеже много ще ми се пика.
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                Айде лека нощ,
                Ами утре като се събудя, накъм 7-8,
                Обърка се нещо....или аз пия вино в УСА ......

Коментар

Айде лека нощ,
                  Е нали си в УСА....как став та ятава това....Аз не съм толкова пил де......

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                    Не мога да схвана....ама наздраве....аз ще лягам.....ти утре в колко ще ставаш,аз пак рано,нищо/че е неделя......Наздраве
                    Айде лека нощ,

Коментар

Е добре де, ми Измамника е позор за всички които го познават, ама може ли са ме съди, след мато това че е измамник е факт?
                      Не мога да схвана....ама наздраве....аз ще лягам.....ти утре в колко ще ставаш,аз пак рано,нищо/че е неделя......Наздраве

Коментар

• Е добре де, ми Измамника е позор за всички които го познават, ама може ли са ме съди, след мато това че е измамник е факт?

Коментар

Aма Бобани ти си бил пиянде, а?
                          Айде едно наздраве и от мен,

Само аматиор.......Не.че не мога да бия профитата....или така си мисля....
                          Наздраве.......и си мерете думите....всички....без обиди,че е гадно,,,,и тук сме да си пишем,а не да зе обижгаме.....
                          Глей кво е измислил БГ законогател...

Чл. 146. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие, се наказва за обида с глоба от хиляда до три хиляди лева. В този случай съдът може да наложи и наказание обществено порицание.

(2) Ако обиденият е отвърнал веднага с обида, съдът може да освободи и двамата от наказание.

Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.

Коментар

• Aма Бобани ти си бил пиянде, а?
                            Айде едно наздраве и от мен,

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Какво против имаш руските медии и журналистика? Те ги пишат тия неща.

П.П. За последните 10 дни съм писал два-три, ама щом казваш, мога пак да не пиша, белким ти мине
                              Рядко пиша тук,затова и не съм Те видял......

Иначе нямам нищо против теб,,,,,не се стягай....Наздраве....

Ама кат гледам много плашат с прокурори тук.....Ама за какво и кого не казват,,,,
                              Кажи нещо за БГ Империя....

Коментар

• Какво против имаш руските медии и журналистика? Те ги пишат тия неща.

П.П. За последните 10 дни съм писал два-три, ама щом казваш, мога пак да не пиша, белким ти мине

Коментар

Working...
                                X