IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Не, има си стари издания от преди да ни освободи СССР а. Там може да се намери - просто го няма онлайн.
    Единственото издание на писмата на Левски , което го има и онлайн е издадено през 70 те години.

Кое от горните 2 твърдения е вярно- май задачата няма отговор

Коментар

• http://bolgari.net/koi_prenapisva_na...met-h-495.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Чудно, докъде ще я докараме, връзвайки се на вашите, "правилни" такива.
        Ами до 3милиона навън до там, и с изгледи и другите 3 да забегнат

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Тоест се оказва че всички са чували за нещо, но никой не го е виждал това нещо. Трябва ли в този случай аз да вярвам че съществува това нещо/тези думи.
          Или можеше по дълбокомислено да кажеш че световната РУСКА конспирация ги е махнала от някакъв си сборник
          Следващия път провери , дай линк и тогава пиши, иначе олекваш като крепостен ров от вътрешна страна/ то ти и без това си лек, ама карай да върви
          Не, има си стари издания от преди да ни освободи СССР а. Там може да се намери - просто го няма онлайн.

Коментар

Единственото издание на писмата на Левски , което го има и онлайн е издадено през 70 те години. Много ясно, че от там ще го махнат.
            Тоест се оказва че всички са чували за нещо, но никой не го е виждал това нещо. Трябва ли в този случай аз да вярвам че съществува това нещо/тези думи.
            Или можеше по дълбокомислено да кажеш че световната РУСКА конспирация ги е махнала от някакъв си сборник
            Следващия път провери , дай линк и тогава пиши, иначе олекваш като крепостен ров от вътрешна страна/ то ти и без това си лек, ама карай да върви

Коментар

Пускай го да пасе, и той е завършил уикипедия като другия тъпунгер
              ти поне уикипедия да беше завършил, че с тези знания акъл на четвъртокласник далеч няма да стигнеш.

Онзи ден между другото си приказвах с един познат уреждал работа на българи в германия - да мият кенефи - ако искаш да си изкарваш честно хляба кажи - ще ти дам координати

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                Сигурно меродавно трябва да е само твоето мнение. Като гледам колко глупости си изписал само в няколко поста днес по темата ми става ясно колко си меродавен. Не, че ме изненадваш с това.
                А за проф. Павлов вероятно знаеш само, че е водил някакво предаване по СКАТ.
                това говори ясно за характера му на продажник на българските интереси и без особена морална хигиена що се отнася до това от къде си получава парите.

Коментар

Сигурно меродавно трябва да е само твоето мнение. Като гледам колко глупости си изписал само в няколко поста днес по темата ми става ясно колко си меродавен. Не, че ме изненадваш с това.
                  Пускай го да пасе, и той е завършил уикипедия като другия тъпунгер

Коментар

Ako пуснеш линк или най добре цялото писмо където са казани тези думи ще почерпя от пещерската отлежала. Ти си третия на който предлагам подобно нещо и никой не е взел наградата
                    Единственото издание на писмата на Левски , което го има и онлайн е издадено през 70 те години. Много ясно, че от там ще го махнат.

Коментар

"Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките."
                      Ako пуснеш линк или най добре цялото писмо където са казани тези думи ще почерпя от пещерската отлежала. Ти си третия на който предлагам подобно нещо и никой не е взел наградата

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Впрочем моят приятел Пламен Павлов не е казал нищо невярно. Не разбирам що се връзвате на криви руснета с криви твърдения...
                        Чудно, докъде ще я докараме, връзвайки се на вашите, "правилни" такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Нормално е руснето да ползва сърбизми...
                          Сърбизми, почешизми и т.н. -изми. само тей, начи: "-Който не е с нас, е против нас!"
                          Предполагам, спомняш си Бащицата на народите.
                          - И няма значение, че им е евавал мамата, кога ни изнася, приемаме и неговите похвъти и не питаме, щом работа вършат.

Коментар

• Впрочем моят приятел Пламен Павлов не е казал нищо невярно. Не разбирам що се връзвате на криви руснета с криви твърдения...

Коментар

- Разбира се. Той коли, той беси, у него и ножа, и хляба. Съответно, съдник от последна инстанция
                              / Също така, Хайърсъзов, Безмитният (къде ли се изгуби напоследък?)"Равновесният", кубрат (спондж боб квадратни гащи с малка буква), Импотехът и т.н, да не се изпокарат, дека съм пропуснал тогова-оногова... /

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                За русофобията се плаща. Виж колко хора се хранят овде
                                Нормално е руснето да ползва сърбизми...

Коментар

Working...
                                X