IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    На мен ли го обясняваш, дето съм пуснал книжка по темата?
    Не било робство ами геноцид.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Били са клани като животни,това малко ли е?След освобождението започнали да изучават как българите са оцелели тези 5 века на геноцид,къде са сбъркали та
      не са успели да ни затрият всичките?
      На мен ли го обясняваш, дето съм пуснал книжка по темата?

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Пак се обърка.Какъв кумир какви пет лева.Аз просто искам Путин да е Президент на България а не онова недоразумение с косми на глиган и визия на мръсен чорап
        Заминавай и искай манголски паспорт/гражданство.

Не съм длъжен да чета всеки ден колко си неграмотен! Вземи и децата - аз след 5 години ще дойда, ако сте още живи

Коментар

Може да си пуснете БНТ и белким нещо научите кое как е било в предаването "История.бг".

Предното предаване ясно показа, че при османско нашествие на Балканите, българите са поданици ( равноправни ), а не са били роби.
          Били са клани като животни,това малко ли е?След освобождението започнали да изучават как българите са оцелели тези 5 века на геноцид,къде са сбъркали та
          не са успели да ни затрият всичките?

Коментар

• Депутатският син с марихуаната вече е само "неизвестен извършител"

OFFNews | ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 07 март 2016 в 18:5628595

Депутатът от ГЕРБ Димитър Танев

Задържаният депутатски син не знаел, че се вози при чанта с канабис

Задържаха син на депутат от ГЕРБ с половин килограм канабис

Няма повдигнато обвинение срещу сина на депутата Димитър Танев - Крум, който бе задържан в кола с 440 грама марихуана, научи OFFNews.

В края на миналия месец депутатският син беше задържан в местност край Гоце Делчев, след като полицията спряла за проверка кола, в която пътували той и негов приятел. Органите на реда открили в превозното средство почти половин килограм марихуана. За 24 часа беше арестуван и спътникът му. След това двамата бяха освободени.

Говорителят на Окръжната прокуратура – Благоевград Весела Стоилова коментира, че няма повдигнато обвинение по отношение на нито едно от задържаните лица и разследването се води срещу неизвестен извършител, за да се установи точно на кого е била откритата марихуана.

"Полицаите са открили и чанта или торба, в която е имало такова вещество. Двамата нямат връзка с тази чанта. Те дори не са имали достъп до нея. Взети са им пръстови отпечатъци. И двамата не са знаели за тази чанта”, разказа миналата седмица Димитър Танев по повод наркотика, намерен в колата със сина му.

По делото продължава да се работи, категорични бяха от Окръжната прокуратура.

Къде е иванчо да обясни що гробарите зарибяват обикновените хора с наркотици..
            Колко канала с анфетамини са в периметъра на гроб....

Коментар

Православен Катехизис - Втора Божия заповед

"Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята; не им се кланяй и не им служи" (Изх. 20:4-6).
              -------------------------------------

П.П. Морки го загубихме с неговите чаши за кафе. И ти сякаш си се запътъл към пъкала.

Повече да не съм чул, че ще сте православни християни
              Пак се обърка.Какъв кумир какви пет лева.Аз просто искам Путин да е Президент на България а не онова недоразумение с косми на глиган и визия на мръсен чорап

Коментар

• Може да си пуснете БНТ и белким нещо научите кое как е било в предаването "История.бг".

Предното предаване ясно показа, че при османско нашествие на Балканите, българите са поданици ( равноправни ), а не са били роби. Имат наследствено право върху земите си, собствени къщи, добитък, градини, ниви, фабрики.

Всичко това изчезва след агресията на една северна пещерна държава през 1944 година.
                Last edited by marandi; 07.03.2016, 21:11.

Коментар

• Общинският председател на ГЕРБ в Разград Милена Орешкова вече няма да е съветник от групата на ГЕРБ в местния парламент. Хората на Бойко Борисов изключиха досегашния си лидер заради конфликта между общинската управа и футболния клуб "Лудогорец", разразил се миналата седмица.
                  На последната сесия, когато мнозинството в местния парламент бламира кмета доктор Валентин Василев и отхвърли предложения от него проект за концесия на стадион "Лудогорец Арена", Орешкова гласува с опозицията на градоначалника, пише "Стандарт". Изключена от съпартийците си, тя вероятно ще напусне лидерския пост на общински председател. /БЛИЦ

Един приятел на иванчо е казал ,че иванчо ще е последния гробар....

Коментар

• Не е нужно да се слюнчиш и обясняваш повече!

Дотук ясно се разбра, че от сутрин до вечер се мяташ в крачката на някаква хипотеза, която предостатъчно е навредила на БГ империя.

Отричаш християнството ( в частност православието ).

П.П. Обади се тия дни да те назнача първи чукундур на колхозническата мангослка республика и нейният вожд ( дано дотогава не си сменят пак името, флага и формата на управление: колхозници ли са, империалисти, комунета/атеисти, православни/славяни или просто едни прецакани идиоти ). Кол ми

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                      Според проучване на Алфа Рисърч направено наскоро, 21,3 % от запитаните биха гласували на парламентарни избори за Герб, 10,4 % за БСП , 5,9 % за Реформаторския блок...2,2 % за Атака. Според резултатите от това проучване, за ДПС биха гласували по-малко хора, отколкото за Реформаторския блок, който според това проучване е на 3 място по електорални нагласи. Според мен, на следващите избори БСП ще има много по-нисък резултат.
                      Нека никой никога да не гласува за БСП и нека никой никога да не гласува за Атака.
                      Иванчо ние тебе те знаеме....
                      Лъжеш и мажеш ...
                      Що изпусна момента БСП с 2% нагоре а гроб с 3 и нещо надолЕ....
                      Що бе иванчо ...
                      що изпусна момента че за раданчо ще гласуват 4% а за Кунева 1 ....
                      Нека никой не верва на иванчо ,щото иванчо е лъжец от герб....

Коментар

Напротив! Много внимателно чета!

Изкара българите мърши, както за Гейропа, УСА, така и за Манголия.

П.П. Затова поясних: Не си избивай мършеството върху българите! ( ако обичаш ). Теб те разбрахме отдавна и говори за себе си. Понял?
                        Не знам, някъде да си видял, че АЗ твърдя подобно нещо? Неуважението на външните сили, обаче, е дълбоко обосновано от поведението на държавниците. Тъкмо ТЕ така ни представят пред света, какво да си мислят чуждите?
                        "- То пък едни държавници, ако Елитът им такъв..."
                        И те така.

Коментар

"Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята; не им се кланяй и не им служи" (Изх. 20:4-6).

П.П. Морки го загубихме с неговите чаши за кафе. И ти сякаш си се запътъл към пъкала.

Това, днес да си религиозен и да си пълниш главата с безполезности... Чудесен начин да се правиш на "умен" и да си заличаваш мозъчния потенциал.

Коментар

• Напротив! Много внимателно чета!

Изкара българите мърши, както за Гейропа, УСА, така и за Манголия.

П.П. Затова поясних: Не си избивай мършеството върху българите! ( ако обичаш ). Теб те разбрахме отдавна и говори за себе си. Понял?

Коментар

Спор няма, че само жоженцето те има за мърша.

Българите никога не са били такива. Историята го доказва
                              Пак не четеш внимателно дали не ти е традиция? Казах, че НИ БУТАТ. И ни бута Европата и УСА. А Путин ... той отдавна не ни взема насериозно. Що ли? "Европа реши вместо българите". Негови думи са. Ти иди обяснявай, кой какъв не бил бил. Нали ТИ сам говориш за нас, българите "вие"? Десетки пъти съм те хващал.
                              Толкова по изясняване на позициите.
                              На Иванчо Питанката обяснявам: И тук си балансират приходи/разходи. Пазарна икономика. Рашата си докарва некви кинти от продажба на титан. Цените се сриват, пазарът е на купувачите. Е, Рашките решават, вместо да харчат за добива и да нямат печалбата, с която са свикнали, да продават от запасите, произведени с друга себестойност.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                                Ми аз съм решил на пезидентските избори да отида.На бюлетината по диагонал смятам да напиша боклуци.И да добавя Владимир Путин в бюлетината с глас за него

Коментар

Working...
                                X