IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    След видните ти познания по енергетика ( където не знаеш на кое се вика природен газ и употребата му ) - бъркаш го с пропан-бутан и с метан ( пърдене на овце ) ....

..... не е нужно да "доказваш" колко си зле и по История на България ( приятелски смигам )
    Редно е да имаш малко срам.Щото освен едно тупане колко си велик по всякакви теми друго от теб в тоя форум не сме видели.

Коментар

• Ограмоти се малко 77 - даже Достоевски е описал шока си, когато пристига в България. Кофти момент е, че т.нар. русофоляци/путифляци не са чели една книга на манголски в оригинал, понеже не знаят езика им, но 'ногу ги фалят иначе ....

Тия колхознически фейкове си ги наври, знаеш къде?

П.П. И на теб предлагам същото - заминавай към свабатата в манголия. Няма да липсваш на никого
      Last edited by marandi; 07.03.2016, 22:22.

Коментар

........
        при османско нашествие на Балканите, българите са поданици ( равноправни ), а не са били роби. Имат наследствено право върху земите си, собствени къщи, добитък, градини, ниви, фабрики.
        Всичко това изчезва след агресията на една северна пещерна държава през 1944 година.

Да много си прав.
        Българските селяни са имали прекрасни къщи и са отглеждали расов добитък...
        След агресията на пещерняците от север по късно им се случват още по-лоши неща.
        Ето такива!!!!
        Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Преди да пуснеш книжка е редно поне една книга да си прочел през живота си
          След видните ти познания по енергетика ( където не знаеш на кое се вика природен газ и употребата му ) - бъркаш го с пропан-бутан и с метан ( пърдене на овце ) ....

..... не е нужно да "доказваш" колко си зле и по История на България ( приятелски смигам )

Коментар

Според законите и Конституцията на БГ Империя се водиш терорист и трябва да си в Белене вече или твоят любим Сибир.

Ограмоти се!
            Според кой закон съм терорист.Я цитирай закона член алинея

Коментар

Ти заплашваш ли ме?
              Според законите и Конституцията на БГ Империя се водиш терорист и трябва да си в Белене вече или твоят любим Сибир.

Ограмоти се!

Коментар

На мен ли го обясняваш, дето съм пуснал книжка по темата?
                Преди да пуснеш книжка е редно поне една книга да си прочел през живота си

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Твойте измишльотини излязаха ли вече по сергиите?Ще ми е интересно да почерпя
                  знания от гениялното ви творчество.
                  Не са писани за хора с петолъчка, сърп и чук ... и си спести загрижеността.

Отдавна са излезли "измишльотините" по "сергиите". Гледай си канал Прямой и не ме занимавай с полюциите си за дунайска губерния.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Прокурор???
                    Ти заплашваш ли ме?

Коментар

• Аферим на Турските братя на НПОшките

Концепция изменилась: Турция решила потребовать с ЕС €20 млрд вместо €3 млрд

Турция предложила Евросоюзу расширить помощь по приёму беженцев, потребовав взамен €20 млрд и введение безвизового сообщения в июне.

Как сообщает РИА Новости со ссылкой на данные СМИ, на саммите ЕС в Брюсселе Анкара выразила готовность принимать у себя всех беженцев-сирийцев, которые либо не получили убежище в Европе, либо были перехвачены в территориальных водах Турции.

В обмен на это представляющий страну премьер-министр Ахмет Давутоглу на предварительной встрече с канцлером ФРГ Ангелой Меркель и главой правительства Нидерландов Марком Рютте потребовал увеличить сумму денежной поддержки с €3 млрд до €20 млрд.

Оригинал новости RT на русском:
                      https://russian.rt.com/article/152432

Коментар

Пак се обърка.Какъв кумир какви пет лева.Аз просто искам Путин да е Президент на България а не онова недоразумение с косми на глиган и визия на мръсен чорап
                        Прокурор???

Коментар

• Нафтата 40,50. Глътка въздух за Енергийния сектор в Пиндостан, който е с доста висока себестойност и голям ливеридж. Не ми се сбъдна мечтата за нафта 10дол.... Виждам връзка на цената на петрола със сътрудничеството на Русия и Пиндостан в Сирия. Рубеж 50 ще бъде превзет скоро

Русия надежда за нормалнит хора!

Краснодарские девочки поздравляют Россию - Конь
                          https://www.youtube.com/watch?v=Ngtyjw0XQ-A

Коментар

Разбрах те!

Мислиш, че Левски, Ботев, Раковски, З.Стоянов, Батенберг, Стамболов + цялата ни църковна аристокрация са били идиоти, понеже са преки свидетели на събитията.

Добре, че си ти умника след 160 години да ни обясниш кое как е било. Тенкю съм!
                            Твойте измишльотини излязаха ли вече по сергиите?Ще ми е интересно да почерпя
                            знания от гениялното ви творчество.

Коментар

Не било робство ами геноцид.
                              В темата ПОЛИТИКА няколко човека са като оси,напишеш ли нещо срещу Кравария жиленето ти е сигурно

Коментар

Не било робство ами геноцид.
                                Разбрах те!

Мислиш, че Левски, Ботев, Раковски, З.Стоянов, Батенберг, Стамболов + цялата ни църковна аристокрация са били идиоти, понеже са преки свидетели на събитията.

Добре, че си ти умника след 160 години да ни обясниш кое как е било. Тенкю съм!

Коментар

Working...
                                X