IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Не, наистина ще ме уморите от смях с тая смехотворна соцносталгична кампанийка...

Човека ти говори за ТЕЛЕФОН, обикновен аналогов телефон, какъвто нямаха огромното мнозинство от българите при бай ви Тоша, НЯМАХА... ТЕЛЕФОНИ... БЪЛГАРИТЕ... Щот беше мнооо убаво...
    Що не вземеш все пак да прочетеш, за какви телефони говори тротинето Иван? И за мобилни и за стационарни. А мобилни естествено нямаше. Както и в цяла Европа. Както и в целия свят през 89та не е имало.
    Прочети чукча, прочети!
    Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
    Помните ли, че през 1989г. в България много хора нямаха телефон? Дори в София много хора (въпреки че искаха да имат телефон ) нямаха телефон. Имаше много хора, които чакаха много години да им прекарат телефон, но и през 1989г. все още нямаха.
    Да ви напомня, че през 1989г. в България почти никой нямаше мобилен телефон (с изключение на съвсем малко на брой служебни телефони).
    През 1989г. в България е имало 3363416 жилища.
    Според данни от статистическия годишник, през 1989г. в България е имало само 1617558 телефонни поста за населението. Тоест през 1989г. в България само в 1617558 жилища е имало телефон, а както вече казах тогава хората нямаха мобилни телефони, с изключение на много малко бройки служебни мобилни телефони.
    Според същите данни излиза, че през 1989г. в България в повече от половината жилища не е имало стационарен телефон и собствениците на тези жилища са нямали мобилен телефон.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Не, наистина ще ме уморите от смях с тая смехотворна соцносталгична кампанийка...

Човека ти говори за ТЕЛЕФОН, обикновен аналогов телефон, какъвто нямаха огромното мнозинство от българите при бай ви Тоша, НЯМАХА... ТЕЛЕФОНИ... БЪЛГАРИТЕ... Щот беше мнооо убаво...

Верно мнооо си забавен, коми...

Пак да повторим, мнооо мразим, някой да се опитва да ми представи л...но за торта... та като толкова ви харесва тая торта, беж към Пхенян!!!

Ама не се напрегай...
      Искай справка от виваком и ще видиш че над 50 % от аналоговите телефони направени преди 1989 г са закрити.....
      Много мразим да ме лъжат с данните....да знаИш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        Ще ме унищожиш от смях))
        Казваш ...89 година ПОЧТИ НИКОЙ НЯМАЛ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН...))) сериозно?

Щото чак 92 година мобиком почват да изграждат първата мобилна аналогова мрежа и реално в българия има мобилни телефони от 95 )) които свобдно се продават...3000 ДМ беше Нокия 150 с голямата антена - аз имах...една от първите )) Без майтап.

Тука братче не можеш да обвиниш комунистите колкото и да ти се иска))))

Много по инерция я караш....може да си млад и да си мислиш че от 100 години има мобилни телефони ама не е така))

Те ако не се лъжа някъде към 70 те години...в световен мащаб са измеслени и в чужбина е нямало и който е имал е струвал бая пари....

Много си забавен верно ти казвам)))

Имай пред вид че и телефона е като цяло екстра по тея години и по света...)))

С парното...и телефоните оределено се издъни)))

Верно мнооо си забавен, коми...

Пак да повторим, мнооо мразим, някой да се опитва да ми представи л...но за торта... та като толкова ви харесва тая торта, беж към Пхенян!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Пак в интерес на истината...просто да знаеш за друг път )) че телевизионен абонат и наличие на телевизор са две различни неща )))

Е статистика фигурират тези които са регистрирани..защото да гледаш телевизия тогава се плащаше данък - няколко лева на година...но не всички го плащаха защото няма как да разбереш кой има телевизор. Не всеки като си купеше телевизор след магазина отиваше в общината да го регистриа че да плаща данък))))

Ако някоя минутка помислиш следващия път като пуснеш нещо...поне малко...колко можеш )) та...как държавата ще разбере колко телевизионни абоната има? ))
          Нашето семейство имаше три телевизора...
          София 21 , софия 81 и стар опера......по някое време имаше и електрон и никой от тях не бе регистриран...
          Иванчо е стар лъжец и манипулатор и губи на повечето колети времето да го опровергават...
          целта е трафик и повече постове и партийна пропаганда......
          За парното ..ами статистиката доказва че през 1989 г. абонатите на топлофикация са с 30% повече отколкото сега...
          Първо се затвориха над 10 окръжни топлофикации ,второ над 30 % плащат само сградна инсталация и воюват да се откажат от топлофикация със всички законови методи и не могат вече 25 години и най вечеп 2 милиона имигрирали....
          Но трола си е трол...
          Хванеш го в лъжа в едно той пуска още 5 лъжливи поста......измислени от неговите партиини дружки.... и това се търпи от Инвестора ,но вече доста модератори го погнаха ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            Още малко класика с другаря Сталин

Идет заседание, Сталин расскаывает об успехах, тут кто - то чихает. Сталин:
            - Товарищи, кто чихнул?
            Тишина.
            Сталин:
            - Товарищ Берия, расстреляйте первый ряд .
            Расстреляли .
            - Товарищи, кто чихнул?
            Тишина.
            - Товарищ Берия, расстреляйте второй ряд .
            Так доходит до 6-ого ряда, где сидит этот мужик, он поднимается:
            - Товарищ Сталин, это я чихнул.
            - Будьте здоровы , товарищ. А теперь продолжим наше заседание.

Страхотен "виц".....къци.
            Да ти е забавно това, как един урод, може да се разпорежда с живота на хора по свое усмотрение, за едното нищо, без съд и присъда от НЕЗАВИСИМ съд е присъщо на приматите, симпатизиращи на вожда.....който и да е той.

Коментар

• Само заслепен комунистически дебил може, да забрани на хората почиването сред природа!

Къде са специализираните за целта места с комуникации, както са изградени в ЕС и по света????????????????????????????
              Last edited by Manyface God"; 14.03.2016, 09:32.
              The strongest stand last.

Коментар

• Пак в интерес на истината

Помните ли, че през 1989г. много хора в България нямаха телевизор у дома?
                Според данни от статистическия годишник през 1989г. в България е имало 3363416 жилища.
                Според данни от статистическия годишник през 1989г. в България е имало само 1662558 телевизионни абонати.
                Според тези данни излиза, че през 1989г. в по-малко от половината от жилищата в България е имало телевизор.
                Ето линкове, от които може да видите тези данни, а също така може да видите, че през 1989г. част от населението на България не можеше да хваща никаква българска телевизия и дори да имаше телевизор, не можеше да гледа никаква българска телевизия, защото в някои части на България телевизионният сигнал нямаше покритие.
                http://statlib.nsi.bg:8181/bg/lister...04298&page=516
                http://statlib.nsi.bg:8181/bg/lister...04298&page=312
                Пак в интерес на истината...просто да знаеш за друг път )) че телевизионен абонат и наличие на телевизор са две различни неща )))

Е статистика фигурират тези които са регистрирани..защото да гледаш телевизия тогава се плащаше данък - няколко лева на година...но не всички го плащаха защото няма как да разбереш кой има телевизор. Не всеки като си купеше телевизор след магазина отиваше в общината да го регистриа че да плаща данък))))

Ако някоя минутка помислиш следващия път като пуснеш нещо...поне малко...колко можеш )) та...как държавата ще разбере колко телевизионни абоната има? ))

Коментар

• Ще ме унищожиш от смях))

Помните ли, че през 1989г. в България много хора нямаха телефон? Дори в София много хора (въпреки че искаха да имат телефон ) нямаха телефон. Имаше много хора, които чакаха много години да им прекарат телефон, но и през 1989г. все още нямаха.
                  Да ви напомня, че през 1989г. в България почти никой нямаше мобилен телефон (с изключение на съвсем малко на брой служебни телефони).
                  Според данни от статистическия годишник, през 1989г. в България е имало само 1617558 телефонни поста за населението. Тоест през 1989г. в България само в 1617558 жилища е имало телефон, а както вече казах тогава хората нямаха мобилни телефони, с изключение на много малко бройки служебни мобилни телефони.
                  Според същите данни излиза, че през 1989г. в България в повече от половината жилища не е имало стационарен телефон и собствениците на тези жилища са нямали мобилен телефон.
                  Ето линкове.
                  http://statlib.nsi.bg:8181/bg/lister...04298&page=311
                  Ще ме унищожиш от смях))
                  Казваш ...89 година ПОЧТИ НИКОЙ НЯМАЛ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН...))) сериозно?

Щото чак 92 година мобиком почват да изграждат първата мобилна аналогова мрежа и реално в българия има мобилни телефони от 95 )) които свобдно се продават...3000 ДМ беше Нокия 150 с голямата антена - аз имах...една от първите )) Без майтап.

Тука братче не можеш да обвиниш комунистите колкото и да ти се иска))))

Много по инерция я караш....може да си млад и да си мислиш че от 100 години има мобилни телефони ама не е така))

Те ако не се лъжа някъде към 70 те години...в световен мащаб са измеслени и в чужбина е нямало и който е имал е струвал бая пари....

Много си забавен верно ти казвам)))

Имай пред вид че и телефона е като цяло екстра по тея години и по света...)))

С парното...и телефоните оределено се издъни)))
                  Last edited by Iv_max; 14.03.2016, 05:29.

Коментар

• Много ме разсмя....

Помните ли, че през 1989г. малко хора в България имаха парно отопление.
                    Според данни от статистическия годишник, през 1989г. в България само в 510257 жилища е имало прекарано парно отопление.
                    Според същите данни излиза, че през 1989г. само в 15,17 % от жилищата в България е имало прекарано парно отопление.
                    Ко мо не тата често разправят за парно отопление, но не ви казват, че през 1989г. само в 15,17 % от жилищата в България е имало прекарано парно отопление и си мълчат за останалите 84,83 % от жилищата в България, в които през 1989г. не е имало прекарано парно отопление.
                    Ето линкове за тези данни.
                    http://statlib.nsi.bg:8181/bg/lister...04298&page=518
                    Наистина достойно за удивление е колко енергия влагаш в това което правиш...но все пак не е зле и да мислиш лекичко поне....))

Та викаш 15% - предполагам и сега процента не е много по различен поради елементарния факт че това което цитираш са бройки жилища в които се включват селата и малките градове в които икономически е нецелесъобразно и от там невъзможно да има парно както и към момента )

Съвсем малко е нужно да помислиш върху това в исторята която ти помниш да си чул някой да построи нова топлоцентрала? Към съществуващите се включват новите сгради в големите градове. Т,.е почти цялата инфраструктура и мощности са изграден по социалистическо време.

Друг е въпроса че доста хора биха към момента се радвали да нямат парно...заради таксата за общите части която и при спряно парно плащат)) Това в кръга на майтапа

Коментар

• Не че нещо...но...

Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                      Нека да започна от последното. Ходи докажи кой пише. Първо да видим ХРИСТО БИСЕРОВ, МАСЛАРОВА, ДОГАН, ЦВЕТАНОВ, Р.ОВЧ и някой висш политик от обкръжението БКП,ДС, ГЕРБ и тогава съдете и обикновените хора. На никой не му пука какво става в тая мизерна страна защото няма осъден висш политик и докато няма, тук закони няма да има, без значение дали сме с Русия или САЩ. Рибата смърди още от главата. Истината е,че аз нямам респект нито към полиция нито към никой и не само аз и младите които идват и те нямат. Те са отраснали в корупция убииства и разврат. Кой ще спазва законите след като тия във власта най-нагло грабят народните пари?????

Второ ти си някакъв мазохист със стокхолмски синдром към тия които са ти отнели твоето. Ако искаш сега аз да ти го взема? Може би ще ме благословиш после?

Трето кой е тоя помяр бай тошко който ще решава кой какво ще яде и пие, кой какво ще има ? Как той ще определя живота на хората приположение че това псе и приближените му са се облажвали с неща недостъпни за другите. Ку**ата цола драгойчева и тя. Ето затова падна този извратен режим, защото не може за тях да има за другите да няма. В Северна Корея режима създаде силна армия , нещо като гестапо и народа няма смелост за съпротива, но доколкото знаем и севернокорейското куче обича западни благинки, недостъпни за обикновеният работник. Да той е просто работник кайто от раждането си трябва да работи и служи не за страната си,а за своят лидер. Е същото беше и тук. Трябваше да се служи на помяра живков и кликата му. Лично аз бих отредил на него и семейството и цялото политбюро същата съдба която сполетя чаушеску
                      Не че нещо...но...казваш по Бай Тошово време за ТЯХ е имало НЕЩА а за другите е нямало.
                      Сега аз имам Яхта ти имаш ли?
                      Премиера и президента сега има всичко което е имал и Бай Тошо -охрана,специална храна, коли, обсулжващ персонал, самолет...вкл. резиденцията където живеят.
                      Правителството , всички министри, харчат доста повече сега от колкото преди политбюро.

Просто обръщам внимание защото това е факт. Не се заяждам.

Ако трябва да съжеляваме че сме живели по комунистическо...трябва да съжеляваме за това че не можехме да се развиваме според възможностите си, че не можехме да говорим свободно, че не можехме да имаме частен бизнес, че можехме да влезем в затвора за виц или че сме говорили против властта и т.н

Това което казваш...какво са ядели или къде са спали или каква кола са карали и т.н реално са харчили много по малко пари от колкото сега всяко едно правителство...на терория и на практика

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

Бай Тошо нарочно,явно, не искаше да има много стоки по магазините....Когато има много неща ,хората си харчат парите зза глупости,
                        Аз не смятам така....правя си сметката....и работя........и харча за каквото имам нужда

Иване.не съм комунист,не съм бил,никой от сенейството ми не бил......гонили са ни многого,на жена ми семейството е репресирано....Мога и документи да ти дам или покажа,как са взети фабрики на близките ми....

Кажи ти кой си........
                        П.С. Наздраве........И излез като мъж ........не ,че ме интересува де....и помни,че КЛЕВЕТА или ОБИДА е наказуемо по НК(да знаеш де)
                        Нека да започна от последното. Ходи докажи кой пише. Първо да видим ХРИСТО БИСЕРОВ, МАСЛАРОВА, ДОГАН, ЦВЕТАНОВ, Р.ОВЧ и някой висш политик от обкръжението БКП,ДС, ГЕРБ и тогава съдете и обикновените хора. На никой не му пука какво става в тая мизерна страна защото няма осъден висш политик и докато няма, тук закони няма да има, без значение дали сме с Русия или САЩ. Рибата смърди още от главата. Истината е,че аз нямам респект нито към полиция нито към никой и не само аз и младите които идват и те нямат. Те са отраснали в корупция убииства и разврат. Кой ще спазва законите след като тия във власта най-нагло грабят народните пари?????

Второ ти си някакъв мазохист със стокхолмски синдром към тия които са ти отнели твоето. Ако искаш сега аз да ти го взема? Може би ще ме благословиш после?

Трето кой е тоя помяр бай тошко който ще решава кой какво ще яде и пие, кой какво ще има ? Как той ще определя живота на хората приположение че това псе и приближените му са се облажвали с неща недостъпни за другите. Ку**ата цола драгойчева и тя. Ето затова падна този извратен режим, защото не може за тях да има за другите да няма. В Северна Корея режима създаде силна армия , нещо като гестапо и народа няма смелост за съпротива, но доколкото знаем и севернокорейското куче обича западни благинки, недостъпни за обикновеният работник. Да той е просто работник кайто от раждането си трябва да работи и служи не за страната си,а за своят лидер. Е същото беше и тук. Трябваше да се служи на помяра живков и кликата му. Лично аз бих отредил на него и семейството и цялото политбюро същата съдба която сполетя чаушеску

Коментар

• .
                          Last edited by BOBAN1; 14.03.2016, 08:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Омръзна ми тая седерастка дивотия.
                            Тролове, разправяйте се сами.

Въпросът е че СЕГА, при управлението на яростния противник на БСП, синия член на ЕНП, политическа партия ГЕРБ, България все повече затъва в дълговото блато. Наскоро Министерството на финансите емитира още 2 милиарда дълг, а днес НЕК взема още 700 милиона евра държавно гарантиран дълг, за да плати на американските централи, защото не са работили. Поне да им плащаше за свършена работа...
                            Седераста е генетичен предател, лицемер, лъжец, некадърник, някой друг му е виновен постоянно и т.н... Тука става въпрос за пиндо схема, в която седераста, поради описаните качества попада в схемата

Схемата на хамериканците е проста и се състои от няколко стъпки
                            1. Назначават начело на държавата пиндо кучи син
                            2. Пиндо кучия син е с единия крак в затвора, а с другия в гроба. поради тази причина той е длъжен да слушка какво казва господаря
                            3. Този пиндо кучи син получава възможност да краде и трупа по офшорките
                            4. Накрая този пиндо кучи син го глобява големио брат и му сиквистира натрупаното иманце

Доказателство какво се случва с тези хамерикански колониални администратори са: Ген. Нориега, Саддам, Каддафи

Докато хамериканците не ошушкат всичко няма да мирясат... Колкото по-бързо обезкостат държавата, толкова по-бързо ще стигнем дъното и тогава ще се оттласнем и ако е рекъл господ Бог ще изплуваме

Коментар

• Омръзна ми тая седерастка дивотия.
                              Тролове, разправяйте се сами.

Въпросът е че СЕГА, при управлението на яростния противник на БСП, синия член на ЕНП, политическа партия ГЕРБ, България все повече затъва в дълговото блато. Наскоро Министерството на финансите емитира още 2 милиарда дълг, а днес НЕК взема още 700 милиона евра държавно гарантиран дълг, за да плати на американските централи, защото не са работили. Поне да им плащаше за свършена работа...
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Още малко класика с другаря Сталин

Идет заседание, Сталин расскаывает об успехах, тут кто - то чихает. Сталин:
                                - Товарищи, кто чихнул?
                                Тишина.
                                Сталин:
                                - Товарищ Берия, расстреляйте первый ряд .
                                Расстреляли .
                                - Товарищи, кто чихнул?
                                Тишина.
                                - Товарищ Берия, расстреляйте второй ряд .
                                Так доходит до 6-ого ряда, где сидит этот мужик, он поднимается:
                                - Товарищ Сталин, это я чихнул.
                                - Будьте здоровы , товарищ. А теперь продолжим наше заседание.

Коментар

Working...
                                X