IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
    Аз отрицателните неща не ги отричам,сега ми харесва и живея добре не мога да се оплача,капитализма е хубаво нещо,особенно ако имаш пари,думата ми беше за средностатистическия бачкатор
    Какво за него, той да не е под партийно наблюдение в момента. Каква е разликата между него и теб в момента по линия на свободата? Всеки един успял в момента е един находчив бачкатор. Казвам успял, а не изстрелян, лансиран, спуснат, натрапен връзкар-синче-внуче... Истински успял със собствени усилия. Да започнеш от нулата и да постигнеш добър живот. Правото на свобода ти го дава. Соца подобно нещо не ти дава. Това, че бачкатора е наврян в проблемите си и не му се получава, е съвсем нормално, така е устроена природата. Не може всички да сме мениджъри. Надарените с повече интелект и възможността им да го прилагат са малка част, а болшинството страда от липсата на такъв. С две думи, трябва и някой да бачка.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Какво за средностатистическия бачкатор?
      Живял е доста по-добре от сега

Коментар

Аз отрицателните неща не ги отричам,сега ми харесва и живея добре не мога да се оплача,капитализма е хубаво нещо,особенно ако имаш пари,думата ми беше за средностатистическия бачкатор
        Какво за средностатистическия бачкатор?
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Най-големият проблем на България през последните години е отричането на отрицателните неща при соца, аман от платени писачи, винаги съм ги ненавиждал.
          Last edited by Hermes73; 14.03.2016, 13:03.

Коментар

Разкажи пак за яденето като си ходил на почивка навремето.
            Еее един път стига

Коментар

Най-големия проблем на България последните повече от 26 години е отричането на положителните неща при соца,аман от платени писачи,заради тях започнах да пиша по темата
              Най-големият проблем на България през последните години е отричането на отрицателните неща при соца, аман от платени писачи, винаги съм ги ненавиждал.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                За една пита кашкавал (ама от онзи, Бай-Тошовия) и десет палки салам ли става въпрос...
                Това само ако си тръгнеш един ден по-рано. Ако си тръгнеш три дена по-рано, вече става въпрос за пити кашкавал и десетки палки салам.

Коментар

За една пита кашкавал (ама от онзи, Бай-Тошовия) и десет палки салам ли става въпрос...

Коментар

Най-големия проблем на България последните повече от 26 години е отричането на положителните неща при соца,аман от платени писачи,заради тях започнах да пиша по темата

Коментар

• Еми, хермесчо, ще си поплачете още малко и си заминавате по реда ... Да не сте потомци на Дънкан Маклауд ...
                      Yeah

Коментар

Аман от неплатени писачи като тебе!!!

Коментар

• Най-големия проблем на България последните повече от 26 години е отричането на положителните неща при соца,аман от платени писачи,заради тях започнах да пиша по темата

Коментар

При Бай Тошо си беше добре,много неща бяха построени по негово време
                            Да му благодарим и за течащата вода във водопадите..
                            Нормално е, да се строи.
                            Но некачествено да се строи, е грехота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                              На всички "строители" от 1944та насам са им такива строежите - течащи и фалиращи.
                              Време е за смяна на цялата тая вечна династия.
                              При Бай Тошо си беше добре,много неща бяха построени по негово време

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Глупости говориш. Това бяха многоканални радиостанции с фиксирани честоти. Имаха възможност да нагласяш определена честота на връзка и всеки, който настрои твоята честота, можеше да подслушва. Не можеш да избираш определен абонат, както е при телефона.
                                И затуй се казваха радиотелефони. Нищо общо с мобифоните. Там избираш абонат, а сигналът се пренася посредством предварително изградена мрежа от клетки.
                                А по радиотелефона можеш да се свържеш само с насрещен радиотелефон, който е настроен на същата честота и то ако си в обхвата на радиовълните. Естествено сигналът от радиотелефона можеше да се приема от ретранслатор и да се предаде доста далече. А можеше да се прехвърли и чрез друга мрежа до друга точка и пак да се излъчи. Принципната разлика е че не се свързваш с определен абонат, ами с всеки, който е настроил радиостанцията си на тази честота.
                                Всеки прост милиционер имаше в колата си такъв радиотелефон.
                                И тук нямам предвид средствата за шифрована връзка. Тях не ги познавам.
                                Да, това са телефоните на простите милиционери през онова време.
                                За приближените на диктатора и върхушката обаче не бяха това телефоните.
                                Още през 80те в САЩ имаше мобилни сателитни телефони.
                                Руските им аналози обаче получаваха своята мобилност, монтирани върху джугани, толкова бяха изискани, та нали се сещаш, с кои са били оборудвани нашенците, да бяха и криптирани..

Коментар

Working...
                                X