IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Там беше офиса на една истинска зелена партия а не на нпо зелени дружинки......
    Спирам въпросите към тебе.....след търсене в интернет не можа да стигнеш истината.....ти си зелен колкото аз съм марсианец....
    ще взема да стана ,че напоследък много често почнах да го използвам......в тази тема
    днес обама остана сираче на летището на хавана нема кой да го посрещне и той като всеки турист се е снимал с барелефа на че гевара.....
    А така - оклевети ме, не можа да посочиш един аргумент, изхрачи се и по Зелените, пак без аргументи, и сега се скатаваш. Прас-прес стайл, браво!

Всичко друго оправихте, та за Обама ли се закахърихте, бе путинославни хуманисти
    Last edited by Pavlik Morozov; 21.03.2016, 20:33.
    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
      Не. Но ако там е заровено доказателството за това, че съм тиквофилски тол - моля, сподели.

Там беше офиса на една истинска зелена партия а не на нпо зелени дружинки......
      Спирам въпросите към тебе.....след търсене в интернет не можа да стигнеш истината.....ти си зелен колкото аз съм марсианец....
      ще взема да стана ,че напоследък много често почнах да го използвам......в тази тема
      днес обама остана сираче на летището на хавана нема кой да го посрещне и той като всеки турист се е снимал с барелефа на че гевара.....

Коментар

На ъгълъ на Дондуков и Бачо киро имаше един офис знаеш ли на кой беше...
        Не. Но ако там е заровено доказателството за това, че съм тиквофилски трол - моля, сподели.
        Last edited by Pavlik Morozov; 21.03.2016, 20:15.
        "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
          "Не разбирам, защо в България така се подценява посещението на Обама в Куба! Това е едно от огромните по значения събития, подобно на онова, което се случи между Рейгън и Горбачов. Не заради самата Куба, а защото подпуква из основи извехтелия латино комунизъм, от който още не могат да се отърват Бразилия, Венецуела, Боливия, Уругвай, Парагвай. Това е цял континент, който ще се отпише от червената, пресъхнала карта на света."
          E кво ме интересува някакъв маймун къде ходи.

Коментар

За много от тия дето си изредил никога не съм писал, ни добро, ни лошо. Личи се, че те мързи и си приказваш наизуст.

Виждам, че ЕГН-то не прощава и не можеш да се сетиш, затова ще ти подскажа - единствената партия, която съм подкрепял, е Зелените. Айде подкарай сега прас-преската песен за лалугерите, делфините, швейцарските мЕльони и соросовите грантове

На ъгълъ на Дондуков и Бачо киро имаше един офис знаеш ли на кой беше...

Коментар

• Путинские синекуры
              Когда дети приближенных к власти персон занимают посты, позволяющие иметь много денег и ничего не делать, экономика превращается в болото.
              http://www.rosbalt.ru/blogs/2016/03/21/1499796.html

Список «юных дарований» с легко узнаваемыми фамилиями становится все длиннее. Вот лишь его верхушка: Кирилл Шамалов (по некоторым данным, является зятем Владимира Путина) — заместитель председателя правления компании «Сибур»; Петр Фрадков — первый заместитель председателя Внешэкономбанка; Павел Фрадков — заместитель управляющего делами президента РФ; Дмитрий Патрушев — председатель правления Россельхозбанка; Сергей Иванов — председатель правления страховой компании «Согаз», зампред правления Газпромбанка; Андрей Нарышкин — заместитель генерального директора ЗАО «Энергопроект»; Иван Сечин (в 25 лет получил орден «За заслуги перед отечеством II степени», которым награждают «за многолетний добросовестный труд) — первый заместитель директора департамента Роснефти; Андрей Муров — председатель правления ФСК ЕЭС; Денис Бортников — старший вице-президент ВТБ, руководитель Северо-западного регионального центра; Алексей Рогозин — заместитель директора департамента имущественных отношений Минобороны.
              ---------------------------------------------------------
              П.П. Монтя, когато погребем модела на жоженцето с "наследствените" дарования на тати и мама, тогава ще удари немедлено и БГ-стан.

Минавай на наша страна и все едно си срещу родното статукво с дочки и внуци. Понял?

П.П.П. Заглавието на статията е: Когато децата на приближените към властта персони заемат постове, които им позволяват да имат много пари и нищо да не правят, то икономиката се превръща в блато.

Коментар

ти можеш да не хвалиш директно Тиквата но оплюваш всички негови опоненти....
                сега нема да се лъжеме....знаеме се...
                ...
                За много от тия дето си изредил никога не съм писал, ни добро, ни лошо. Личи се, че те мързи и си приказваш наизуст.

Виждам, че ЕГН-то не прощава и не можеш да се сетиш, затова ще ти подскажа - единствената партия, която съм подкрепял, е Зелените. Айде подкарай сега прас-преската песен за лалугерите, делфините, швейцарските мЕльони и соросовите грантове
                Last edited by Pavlik Morozov; 21.03.2016, 19:54.

Коментар

Няма да доказвам, че нямам сестра. Намери един - само един! - пост, в който хваля Тиквата, и ще кажа, че имам. Пиша вече 11 години по форумите, все трябва като изявен гробарски трол да съм написал поне една похвала за султан Боцан, не ли?

ти можеш да не хвалиш директно Тиквата но оплюваш всички негови опоненти....
                  сега нема да се лъжеме....знаеме се...
                  Почваме -тиквата
                  Раданчо-
                  Кунева
                  касим дал
                  местан
                  Доган-
                  Станишев
                  Михов
                  Гоце
                  Каракачанов
                  Симеонов
                  Бобовдолския
                  Мултачката
                  Енчев
                  и т.н...
                  Пиши
                  пиши...повече от 10 реда...

Коментар

Ами бил съм там и в Северна и в Южна....
                    А вчера модераторите разчистиха малко троловете и ти се пъкна.....що така бе миме къде беше ... да поговорим за политиката на тиквата а
                    А гробарче....с шубичка...
                    Няма да доказвам, че нямам сестра. Намери един - само един! - пост, в който хваля Тиквата, и ще кажа, че имам. Пиша вече 11 години по форумите, все трябва като изявен гробарски трол да съм написал поне една похвала за султан Боцан, не ли?

Впрочем що се върна от Северна Корея? Там е победило всичко, за което въздишате тука всеки ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                      Някой ще обясни ли защо през януари 2016г. в Русия производството на списания е намаляло с 40 % спрямо януари 2015г.?
                      Сравнението е направено и публикувано от Росстат.

Иване ,не минахме ли вече списанията преди 15 дни.....ще лъжеш работодателя а.....
                      Хитрец си ти Андрешко....

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        "Колко е хубаво, че разстреляха собствениците"
                        През 30-те години в Съветска Русия започва преселение на лумпен-пролетариат и колхозници от селата към големите градове. Настанявани са в големите къщи на старата аристокрация, както и в кооперациите на чиновници, дребна буржоазия, понеже ново строителство почти няма. По тази причина в един апартамент са настанявани няколко семейства, които ползват обща баня, кухня и други помещения. През същия период се развихрят и най-жестоките репресии на политическата полиция НКВД (КГБ, днес ФСБ), като милиони поданици на империята са заточвани в концлагери. Много от руснаците се възползват от ситуацията и масово започват да пишат доноси срещу съседите си (тоя разказал виц за Сталин, оня говорил против властта). През нощта идва "Гарванът" - така са наричали камионите на НКВД и са отвеждали цялото семейство, което после е било пращано по различни части на империята - мъжът в Сибир, жената в Казахстан, а детето - в сиропиталище. В много от случаите направо са били разстрелвани след скалъпен процес и самопризнания, подписани след жестоки изтезания.Така са си осигурявали ново жилище или повече стаи за ползване.
                        Тази доносническа кампания засяга милиони руснаци и е вършена от МИЛИОНИ техни сънародници. Процесът е много добре описан от руския писател Солженицин в документалната книга "Архипелаг Гулаг". През 1937 г. руските болшевики започват подобна чистка дори в собствената си партия, както и в армията. Според официалните отчети на НКВД, публикувани след 1990 г. само през 1937 г. за растреляни 30 000 офицера от командния състав на Червената армия. Всички след набързо скалъпени процеси и безумни обвинения в шпионаж, предателство, вредителство и т.н.
                        Общо жертвите на ГУЛЛАГ (системата от концлагери в съветска Русия) са над 50 000 000 души.
                        Долната картина отразява типичния масов манталитет на "новодомците", настанени след донос срещу собствениците в техния апартамент..
                        Затова, когато казваме, че Русия е империя на злото, трябва да имаме предвид и тези факти и обстоятелства, причинени и предизвикани от "широката руска душа"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Такаааа.
                        Ние тук в момента в този форум какво правим - общуваме с такива хора и ги убеждаваме в правотата си. НЯМА как да стане това.
                        Някой ще обясни ли защо през януари 2016г. в Русия производството на списания е намаляло с 40 % спрямо януари 2015г.?
                        Сравнението е направено и публикувано от Росстат.

Коментар

По твоята логика най-хубавата страна е Северна Корея Пожелавам ти да поживееш там да се нарадваш на тоя вид хубавина, от който никой не бяга
                          Колкото до изцепката ти, че съм бил герберски трол, стана като руския лаф за човека и шубата

Ами бил съм там и в Северна и в Южна....
                          А вчера модераторите разчистиха малко троловете и ти се пъкна.....що така бе миме къде беше ... да поговорим за политиката на тиквата а
                          А гробарче....с шубичка...

Коментар

Сигурен съм, че е виновно ЦРУ, което се е уплашило от растящата подкрепа за нов мандат на Путан
                            Ако я докара до избори е лесна работа, ще ги фалшифицира като последните и готово. Чужденците ще се направят, че вярват пред свършен факт. Дали ще стигне обаче

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                              Наказаха ЛЕВАДА http://www.levada.ru/ след лошите новини за Путин
                              "504 Gateway Time-out nginx/1.0.15"

Сайт "Левада-центра" стал недоступен 21 марта после публикации результата нового опроса россиян, согласно которому доверие россиян к Владимиру Путину начало снижаться.
                              число полностью доверяющих ему сократилось на 5% (до 21%), число тех, кто "скорее доверяет" уменьшилось с 57% до 52%.
                              Число россиян, которые относятся к Путину с симпатией, сократилось на 7% (до 30%), при этом выросло число тех, кто относится к нему "настороженно и выжидательно" (с 5% до 8%).
                              Кроме того, число респондентов, считающих Путина опытным политиком, уменьшилось на 7% (с 37% до 30%).
                              Сигурен съм, че е виновно ЦРУ, което се е уплашило от растящата подкрепа за нов мандат на Путан

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                                Ти чувство за хумор нямаш ли?
                                Имам. Ама не на чужд гръб.

Коментар

Working...
                                X