IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    via fb
    Днес сутринта при обход на стратегическите обекти с паметно национален статут видях трима младежи да облекчават физиологията си на МОЧА. Абе с две думи мочат си на МОЧА. Разбраха, че съм ги забелязала и конфузно прибраха паците. Очакваха забележка, а получиха дъвки, кроасан ,айрян и сандвичи плюс два лева бонус на калпак. Единия свали цигулката от гърба, отвори и засвири. Поспрях с малкия син и заслушах. Хубаво свиреше момчето. Погледна ме няколко пъти с надежда. Ама аз не се сещах. После ми повери цигулката и пак използва МОЧА по предназначение. Е разнежи ме. Изкара си още пет лева. Има търговски нюх момчето, а и изразена патриотична позиция. Свирел и в градинката пред "Кристал", но там ползвал платената тоалетна, защото Стамболов е светиня.
    Прибрах се в слънчево настроение, с любов към подрастващите.
    Надеждата е в младите !

Бегай да мочаш и ти ! Ама седнал , дръж таблета с две ръце и чети какво съм ти написал : '' Жалкият страхливец Стефан Стамболов, не прави нищо, за да възстане І Търновския революционен окръг, и ако не са били Бачо Киро, Поп Харитон и Цанко Дюстабанов и Търново е щяло да “спи” като Враца. Но същият “велик революционер”-Ст.Стамболов , назначен за наследник на В.Левски след неговата кончина, не само осъжда на разстрел Олимпи Панов- секретарят на БРЦК на Васил Левски, въпреки молбата на майка му да не прави това, но и след абдикирането на Александър Батенберг от престола тръгва по Виенските шантани да търси нов монарх на България и довежда “лисицата” – Фердинанд Сакскобурготски, който с помощта на други туркомани и ласкатели –политици (В. Радославов и др. ) и генерали (Михаил Савов и др.) ще доведе младата България, въпреки героизма на нейните войници и офицери, до две национални катастрофи. Но този Стефан Стамболов, следвал политиката на Австро-Унгария и тъгуващ за уния с Османска Турция, е въздигнат в ранг на трагичен герой от днешните либерали и техните мекерета, само защото се опълчил на освободителката Русия.

Коментар

• via fb
      Днес сутринта при обход на стратегическите обекти с паметно национален статут видях трима младежи да облекчават физиологията си на МОЧА. Абе с две думи мочат си на МОЧА. Разбраха, че съм ги забелязала и конфузно прибраха паците. Очакваха забележка, а получиха дъвки, кроасан ,айрян и сандвичи плюс два лева бонус на калпак. Единия свали цигулката от гърба, отвори и засвири. Поспрях с малкия син и заслушах. Хубаво свиреше момчето. Погледна ме няколко пъти с надежда. Ама аз не се сещах. После ми повери цигулката и пак използва МОЧА по предназначение. Е разнежи ме. Изкара си още пет лева. Има търговски нюх момчето, а и изразена патриотична позиция. Свирел и в градинката пред "Кристал", но там ползвал платената тоалетна, защото Стамболов е светиня.
      Прибрах се в слънчево настроение, с любов към подрастващите.
      Надеждата е в младите !

Yeah

Коментар

• Баце, каква информация за сметките на другаря Пу и Политбюро била излязла бе? Дали няма още да навреди на и така падащия му рейтинг в Матушката? Май ше гледаме скоро Майданя пред Кремля...

Коментар

• В 2016 году государство безвозмездно выделит ВЭБ 150 млрд рублей
          http://www.rosbalt.ru/business/2016/03/28/1501568.html
          ВЭБу требуется господдержка, чтобы избежать дефолта по долговым обязательствам. В первом полугодии 2015 года госкорпорация получила чистый убыток по МСФО в 73,5 млрд рублей. Внешний долг корпорации к погашению на 2016 год оценивается в $893 млн, на 2017 год — в $1,85 млрд. Основной источник проблем ВЭБа — кредиты под так называемые «специальные проекты», которые банк выдавал по решению наблюдательного совета и которые сейчас не приносят доходов.

3 декабря прошлого года президент РФ Владимир Путин в ежегодном послании Федеральному собранию заявил, что многие институты развития «превратились в настоящую помойку для плохих долгов», и поручил оптимизировать их состав и функции. Глава государства не уточнил, какие конкретно институты имеет в виду (в России насчитывается 27 государственных институтов развития), но основным таким институтом является ВЭБ — активы группы равны примерно 5,5% ВВП страны.
          ---------------------------------------------------
          П.П. Тази "хубавица" дали ще я спасят, където под маскировката на Институти за развитие, се източва през графа лоши кредити?

Ех, Вова, Вова ...

Коментар

• Интересна статия , не съм я писал аз.

Коментар

• По состоянию на 23 марта суммарная численность работников, находившихся в простое по инициативе администрации, работавших неполное рабочее время, а также работников, которым были предоставлены отпуска по соглашению сторон, выросла на 7,3% и составила 327 402 человека.

В начале марта министр труда и социальной защиты РФ Максим Топилин сообщил, что под риском увольнения в РФ находятся 500 тысяч человек, а 301 тысяча человек работает в режиме неполной занятости.

Ранее Центробанк сообщил, что в начале 2016 года на фоне дальнейшего замедления экономической активности безработица в России продолжит усиливаться. «В условиях сокращения заработной платы и роста безработицы расходы на конечное потребление домохозяйств в первом квартале 2016 года могут снизиться на 2,2-3,3% по сравнению с соответствующим периодом предыдущего года», — отмечается в документе регулятора.
              http://www.rosbalt.ru/federal/2016/03/28/1501647.html
              ------------------------------------------------------------------------------
              П.П. Четете официалните власти, а не бг ко му не та та. Както казва познатият на Ванката: Всички ко му не та са идиоти, защото ако не са идиоти - няма да са ко му не та

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

Случайно да знаеш колко войни почна щатите без решение на общото събрание на ООН.....
                всичките тези американски президенти са за Хага.....но ти си промит мозък.....

Коментар

• Че той нашия, освен да се шегуват с него, освен за шут, броят ли го за друго? Знаят, че ще папагалства, каквото са му наредили от Козяк...

Коментар

Прочетох коментарите под "статията" и се успокоих -
                    все още има Българи в България

както винаги не четеш това което требва...
                    путин президент над 36 плюс а минуси 3...
                    тези платените веднага се виждат с многото минуси.....
                    как можеш да сравняваш един самостоятелен президент спрямо нашия който си е продал държавата....:cа ool:

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Ама само паметник или и окупация?
                      Че то ние отдавна сме окупирани, накъде повече?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                        Кога, кога: Скоро.
                        Ама само паметник или и окупация?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Абе бившия кмет-насилник пуснаха ли го или от килията е организирал инициативата? А паметник кога?
                          Кога, кога: Скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Стрелча иска Путин за свой почетен гражданин
                            Идеята е на местното сдружение "Родолюбие"

Прочети още на: http://www.dnes.bg/stranata/2016/03/...ajdanin.297464

Абе бившия кмет-насилник пуснаха ли го или от килията е организирал инициативата? А паметник кога? Да го плеснат до тоя на Жуков - все са в серия окупатори...

Коментар

Ivan2015 много точно ти е казал: "... от началото на 1991г. до сега 2449 банки в Русия са прекратили банковата си дейност" и ако можеше да мислиш, щеше да сметнеш:
                              2449 / (2016-1991) = 98 следователно само по 98 банки средно са изчезвали годишно.
                              и да се запиташ: "по колко банки средно са създавани годишно в Русия."

П.П. Днес в Русия има 1008 банки: http://www.cbr.ru/credit/coreports/ko25032016.zip
                              ...виждаш ли как сам достигаш до това, което ви обяснявам?

Коментар

• Стрелча иска Путин за свой почетен гражданин
                                Идеята е на местното сдружение "Родолюбие"

Прочети още на: http://www.dnes.bg/stranata/2016/03/...ajdanin.297464

Коментар

Working...
                                X