If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На лъжливо зададени въпроси не смятам да отговарям.
Пък и какво повече има да се каже??
Ако още не ти се е изяснил казуса, по-добре не споделяй "вижданията" си пред българи.
Какви лъжливо зададени въпроси че не разбрах- има ли убити в Афганистан и ирак- има- за кого са умрели това питам. Кандид като събираше пари за паметник на Сюлейман какъв е- предател?? Президента ходи да открива паметник на хората които са бомбардирали софия- той какъв е???
Ето това са въпросите- ако знаеш отговора кажи, ако не знаеш кажи не знам.
Я ми кажи онези в Афганистан от първия контингент мисля че бяха 55 човека за какво умряха. Наскоро имаше интервюта с техни командири. Имаме също убити в ирак- те за кого умряха. Прецедента като ходи да открива паметника на летците бомбардирали софия той предател ли е- защото обясняваха че по този начин се укрепвала дружбата, с турците по този начин сме я укрепили- амааааааа много яко сме я укрепили. Кандидата искаше да слага паметник на Сюлейман на шипка и даже пари събираше- той предател ли е
На лъжливо зададени въпроси не смятам да отговарям.
Пък и какво повече има да се каже??
Ако още не ти се е изяснил казуса, по-добре не споделяй "вижданията" си пред българи.
Абсолютно точно. Тук изобщо не става думаза това, то любителите на руската, европейската и американската култура и история са едни и същи хора- просто любители на световната култура и история. Виж да си поклонник на руската или американската политика, когато те са срещу българските интереси, е нещо съвсем друго, това вече е национално предателство. А тези са в пъти повече от любителите на култура и история.
Основният ни исторически интерес от освобождението досега е да се врем между
шамарите на големите държави,такава ни е кармата ми се струва.
Слушаш ли фолклора на чужда страна поробител при това (чалга) - предател си!
Почиташ ли паметници на чужда червена армия поробител при това - предател си!
Жертваш ли българи в името на чужда кауза - предател си!
Я ми кажи онези в Афганистан от първия контингент мисля че бяха 55 човека за какво умряха. Наскоро имаше интервюта с техни командири. Имаме също убити в ирак- те за кого умряха. Прецедента като ходи да открива паметника на летците бомбардирали софия той предател ли е- защото обясняваха че по този начин се укрепвала дружбата, с турците по този начин сме я укрепили- амааааааа много яко сме я укрепили. Кандидата искаше да слага паметник на Сюлейман на шипка и даже пари събираше- той предател ли е
Крайностите не са приемливи. Ако от уважение към руската политика, култура, история преминат към обслужване на небъларски интереси, ще е изменничество. Но не може да живеем затворени в собствената си одая. Нормално е да имаш предпочитания и залитания по чужди образци, някои от тях са си шедьоври - руски, английски, немски, френски, италиански, американски. Това не те прави чужденец, чуждопоклоник или предател.
Абсолютно точно. Тук изобщо не става думаза това, то любителите на руската, европейската и американската култура и история са едни и същи хора- просто любители на световната култура и история. Виж да си поклонник на руската или американската политика, когато те са срещу българските интереси, е нещо съвсем друго, това вече е национално предателство. А тези са в пъти повече от любителите на култура и история.
Крайностите не са приемливи. Ако от уважение към руската политика, култура, история преминат към обслужване на небъларски интереси, ще е изменничество. Но не може да живеем затворени в собствената си одая. Нормално е да имаш предпочитания и залитания по чужди образци, някои от тях са си шедьоври - руски, английски, немски, френски, италиански, американски. Това не те прави чужденец, чуждопоклоник или предател.
Слушаш ли фолклора на чужда страна поробител при това (чалга) - предател си!
Почиташ ли паметници на чужда червена армия поробител при това - предател си!
Жертваш ли българи в името на чужда кауза - предател си!
Като сме се заговорили за паради - на мен ето тези ми допадат Ако ни нападнат - веднага се предавам без бой https://www.youtube.com/watch?v=Lb7iFfw_iww Особено от тия с червените униформи ми омекнаха краката ....
е може да говориш такива работи- в китай са комунисти
Няма две страни, това не е ляво и дясно. Става дума за българи и предатели-чуждопоклонници, почти всички вече наследствени. С тях човек не трябва да се съобразява, те трябва да бъдат смазани.
С риск да ме обругаете и от двете страни, ще ви светна, че в началото на 1990 бях май първия, който подхвърли на медиите необходимостта Паметникът на съветската армия в София да бъде преместен. Съображенията са ясни - несъобразяване с архитектурната ситуация, художествени слабости, политически внушения със съмнителен характер, несъобразяване с българския суверенитет. Но има и още нещо. Ако това се беше случило, паметникът едва ли щеше да бъде поруган, което бе за предпочитане и за двете страни.
Няма две страни, това не е ляво и дясно. Става дума за българи и предатели-чуждопоклонници, почти всички вече наследствени. С тях човек не трябва да се съобразява, те трябва да бъдат смазани.
Дракането по паметници е мерзско дело и го осъждам безпрекословно...
Само да припомня че десните отрепки започнаха първи и пуснаха духа от бутилката...
Така че това сега е и заради вас....
Врочем няма да се удивя ако това е ваше дело с цел да дискредитирате левите...
Мдааа, практиката на провокации и фалшификации има дълга история. Затова не бива да се обръща чак такова голямо внимание на инцидентите, а де се вземат разумни и компромисни решения.
Дракането по паметници е мерзско дело и го осъждам безпрекословно...
Само да припомня че десните отрепки започнаха първи и пуснаха духа от бутилката...
Така че това сега е и заради вас....
Врочем няма да се удивя ако това е ваше дело с цел да дискредитирате левите...
Альошата едва ли ще бъде демонтиран. Паметникът е добър, сложен е на място където е имало паметник за войната от 1877-1878, Но този в София е крайно дразнещ. Смятам, че на гара Пионер по-добре ще стои, хем близо до руското посолство. Но няма пари и решителност да се справят с това недоразумение. Автор е един от великите български скулптури, но сякаш и той се се съпротивлявал на поръчението. Резултатът е видим.
Братята поляци нямаха затруднения в събирането на смелост.
Ето по това се различаваме от тях.
Тук нашенците открито, овчедушно, малоумно и просташки, сервилно и робски поддържат любофта към поробителя и преди и сега.
Коментар