IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
    Тоя е недоразумение......едно продажно джудже.
    Ама пък за началник на отбраната си избра един генерал,метър и четирисе, та да го гледа отвисоко.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Штандарты и знамена немцев у стен Кремля
      https://www.youtube.com/watch?v=Bo6-ZFvWG1o

След което улиците трябва добре да се измият от гнилата фашистка нечист
      ================================================== ==================

Истина говориш! Всички руснаци, които отиват да живеят в гнилата фашистка Германия, се измиват на границата. Ама от съветската гнилоч ли, от руската ли....
      Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Mи гледах Парада.Най ми харесаха едни мацки в бели униформи.Гледам и си мисля дали оркестъра на Парада не е по гплям от цялата Българска армия....За главнокомандващия на БА кво да кажа немам думи такъв идиот нема
        Тоя е недоразумение......едно продажно джудже.
        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
          Да ти го тура у продажната муцуна , безсрамник ! На Сюлейман паметник ще вдигаш , а ? Има Господ ..................
          Паметниците на окупатори ги вдигат и защитават такива като теб. Впрочем можеш да считаш коментара ми за Ватника като такъв към теб, разрешавам...

Има Господ и това, което очаква Путинистан ще бъде справедливо... вече го усещат, а ще става още по-интересно...

Като цяло усещаме го и тук, точно днес много вяло откъм пропаганда, капейките свършват, сал един Макс полага повечко усилия, но той е по убеждение, така че не се брои...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
            Най-бедната страна в Европейския съюз - България
            - минимална работна заплата - 420 лв. = 215€
            - средна работна заплата – 937лв. = 480€

Най-богатата и могъща страна в Евразийскrя съюз и
            най-богата на природни богатства и полезни изкопаеми страна в света - Русия
            - минимална работна заплата – 6204 руб. = 82€
            - средна работна заплата – 33870 руб. = 445€

Рубладжиите - чемодан, вокзал, Mосква!
            Тихо, това е обществена тайна.
            Българинът най-много се срамува да взима по-голяма заплата от руснаците.
            О, неразумний юроде, поради что се срамиш

Коментар

• Най-бедната страна в Европейския съюз - България
              - минимална работна заплата - 420 лв. = 215€
              - средна работна заплата – 937лв. = 480€

Най-богатата и могъща страна в Евразийския съюз и
              най-богата на природни богатства и полезни изкопаеми страна в света - Русия
              - минимална работна заплата – 6204 руб. = 82€
              - средна работна заплата – 33870 руб. = 445€

Рубладжиите - чемодан, вокзал, Mосква!
              Last edited by Jimmy; 09.05.2016, 19:49.
              Don't work hard, work smart!

Коментар

• Mи гледах Парада.Най ми харесаха едни мацки в бели униформи.Гледам и си мисля дали оркестъра на Парада не е по гплям от цялата Българска армия....За главнокомандващия на БА кво да кажа немам думи такъв идиот нема

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  По повод парадите...

Simpsons Tide - Soviet Union

https://www.youtube.com/watch?v=cQKzesTq0Wo
                  Да ти го тура у продажната муцуна , безсрамник ! На Сюлейман паметник ще вдигаш , а ? Има Господ ..................

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Ха ха, това вече е някакъв връх на поведенчески и мисловен упадък на човечеството.
                    От къде ги ровите тия долнопробни провокацийки?
                    Закон на Нютон : за всеки малоумник има равен по ум насреща !!!

Думам ти щерко сещай се снахо !!!
                    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                      Слушаш ли фолклора на чужда страна поробител при това (чалга) - предател си!
                      Почиташ ли паметници на чужда червена армия поробител при това - предател си!
                      Жертваш ли българи в името на чужда кауза - предател си!
                      Това с фолклора малко си го прекалил. По-гъвкав требва да си, че ще загубим чалга публиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Като сме се заговорили за паради - на мен ето тези ми допадат Ако ни нападнат - веднага се предавам без бой https://www.youtube.com/watch?v=Lb7iFfw_iww Особено от тия с червените униформи ми омекнаха краката ....
                        Тия ми скриха.... шапката. Да не конкретизирам коя точно. Да не са роботи? Или са компютърно генерирани. Почвам се плаша от чайниците.
                        Last edited by Trakatrak'; 09.05.2016, 17:28.

Коментар

• По повод парадите...

Simpsons Tide - Soviet Union

https://www.youtube.com/watch?v=cQKzesTq0Wo

Коментар

• Штандарты и знамена немцев у стен Кремля
                            https://www.youtube.com/watch?v=Bo6-ZFvWG1o

След което улиците трябва добре да се измият от гнилата фашистка нечист

Коментар

• Комплексно документално разследване на Биволъ разкри на базата на документи от България, САЩ, Лихтенщайн и Дубай схема за мащабна контрабанда на цигари произведени от Булгартабак към Близкия Изток. Схемата е в ход от 2004 г. насам, а нейният разцвет съвпада с апогея на кариерата на Делян Пеевски, превърнал се в периода 2013-2015 г. в център на паралелна, задкулисна власт в държавата – т. нар. „Модел КОЙ“.

Току що избраният нов лидер на БСП Корнелия Нинова също е сред „посветените“ тъй като е била председател на УС на Булгартабак Холдинг в периода на управление на Тройната Коалиция. Тя запазва този пост дори след като е уволнена от поста зам – министър на икономиката и енергетиката в разгара на скандала „Овчаров – Александров“. Освен Румен Овчаров и шефа на НСлСл Ангел Александров, в този мащабен скандал са замесени Вальо „Топлото“ и бизнесменът Красимир Георгиев, който е състудент на Овчаров.

Другият уволнен заедно с Корнелия Нинова е Делян Пеевски, който тогава е заместник-министър на държавната политика при бедствия и аварии. Срещу Пеевски започва разследване, че е изнудвал друг шеф на Булгартабак – Христо Лачев. „Единственият натиск, който ми е оказван, е бил от страна на бившия заместник-министър на държавната политика при бедствия и аварии Делян Пеевски и от страна на Ангел Александров“ – казва тогава Лачев. От размяната на обвинения между Румен Овчаров и Ангел Александров стана ясно, че Булгартабак Холдинг е бил разследван за източване на средства. Впоследствие обаче разследването се спихна и завърши без обвинения, а Делян Пеевски беше възстановен на поста си.

Коментар

• Така е маркс. В руслямия са си живите-мъртви.

Коментар

Working...
                                X