If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добре ,че такива като теб са малко..... иначе ще вземеме Сички да емигрираме от него и тиквата....
добро момиче ,добро момиче.....ще ти купя сладолед....ООООО
Защо така си свалил гард напоследък ... преди "Дон Периньон" /цитирам те/ обещаваше
Най-бедната страна в Европейския съюз - България
- минимална работна заплата - 420 лв. = 215€
- средна работна заплата – 937лв. = 480€
Най-богатата и могъща страна в Евразийскrя съюз и
най-богата на природни богатства и полезни изкопаеми страна в света - Русия
- минимална работна заплата – 6204 руб. = 82€
- средна работна заплата – 33870 руб. = 445€
Рубладжиите - чемодан, вокзал, Mосква!
В Русия данъкът върху дохода от заплата е 13 %, а в България 10 %.
Българите случиха на президент от едва четвъртия си опит /демократичен/ и никога преди държавата не е била подлагана на толкова див и брутален натиск от кремъл и кремълските подлоги. Плевнелиев даде повече, отколкото очаквах. Рано или късно историята и хората ще оценят по достойнство твърдостта, усилията и приноса му. В Украйна вече го направиха, обявявайки го за личност на годината, докато в България разни титани трепетно следяха действията на динко свинската опашка
добре ,че такива като теб са малко..... иначе ще вземеме Сички да емигрираме от него и тиквата....
добро момиче ,добро момиче.....ще ти купя сладолед....ООООО
[QUOTE=OMG;1059984122]Пффф, завистливите прости паразити и говедари не могат да си овладеят омразата към президента Как да не го мразят и плюят, като по ум, образование, успех и компетентност могат само да му дишат прахта ... не е като московския самотник и комплексар.
Българите случиха на президент от едва четвъртия си опит /демократичен/ и никога преди държавата не е била подлагана на толкова див и брутален натиск от кремъл и кремълските подлоги. Плевнелиев даде повече, отколкото очаквах. Рано или късно историята и хората ще оценят по достойнство твърдостта, усилията и приноса му. В Украйна вече го направиха, обявявайки го за личност на годината, докато в България разни титани трепетно следяха действията на динко свинската опашка
Щото така го изисква уставът. Поне едно време беше така.
А относно способностите на ВВС генералите да командват армия съм доста скептичен. След падането на комунизма все вевесари бяха начело на армията (с едно изключение от ВМС) и се вижда до какъв хал е докарана. Включително и ВВС.
Все си мисля че не е от неспособни военни докарана армията на това дередже, а от седерастите- мисля че точно при филипчо нарязаха СС 20 които имахме
Никога не бих се подиграл с ниския ръст на човека. Няма нищо общо със способностите. Самият аз съм висок 1,83 и винаги съм искал да съм с 10 см по-нисък. И дрехи по-трудно си намирам, и в колата място нямам, и в някои легла спя напряко.
Имах предвид идиотът-президент, а не генерала!
Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
А бе гигов, защо човека от ввс не си е изпънал ръката до панталона
Щото така го изисква уставът. Поне едно време беше така.
А относно способностите на ВВС генералите да командват армия съм доста скептичен. След падането на комунизма все вевесари бяха начело на армията (с едно изключение от ВМС) и се вижда до какъв хал е докарана. Включително и ВВС.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Генерала е летец.За летци не приемат високи щот няма место у кабината....Но главнокомандващия БА не е генерала а един друг идиот
Точно идиота-президент визирам! Генерала си е пич......те военните ни са си наред, аз бях един от тях. Макар и съден и разжалван, докато бях офицер имах усещането за принадлежност към нещо голямо, нещо което е сила. Жал ми е за мекеретата, които за жълти стотинки драскат пасквили на антируска тематика. Русия не е СССР! Бъдете прагматици, днешният ден е важен, миналото се тълкува и изкривява по поръчка, оставете го на мира.....Русия в момента е бастион на християнското православие. Толерантната педерастия, която се шири ли е новата „ценност“? Толерантност и любов към главорезите, които идват от Сирия и Истока ли е „правата“ вяра? Нещо сериозно сбъркано има в това....някаква ненормалност.....
Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Никога не бих се подиграл с ниския ръст на човека. Няма нищо общо със способностите. Самият аз съм висок 1,83 и винаги съм искал да съм с 10 см по-нисък. И дрехи по-трудно си намирам, и в колата място нямам, и в някои легла спя напряко.
Коментар