IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Не знам коя е тази Ива и не ми пука, НО ако е избягала от старчески дом в Германия, само си представи от какво е избягала преди това!!!
    И къде е отишла СЛЕД това!

Ако прочетеш коментарите ще видиш че българина е станал чистач на немци ,англичани италианци ,гърци ,турци който преди п1989 г. не смееха да се държат с него по този начин...
    Хората бяха горди а сега просяци и цигани и за една дойче марка и децата си продават...
    Кой Ь е виновен освен кумунистите налЕ...те докараха тази агресия и липса на морални ценности и един бог парите...налЕ..

Коментар

• Аааа щом го е казал тоя маркс, значи нема лабаво. Опорна точка си е.

Ма на пролетарията при всички случаи си му е по-добре при ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА де!!!
      Другите извън "пролетариата-лумпениата" да го духат, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Какво за демокрацията? Ти какво общо имаш с нея?
        Аз ви питам комунистическия режим колко народ затри и колко народ затри Чърчил?
        Демокрацията е обществена формация, при която у пролетариата се създава илюзията, че избира управниците и начина на управление.
        К.Маркс
        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          В старческия дом в

Хайделберг Ива издържала само 11 дни: Страшно
          е!

Прочети още на: http://www.dnes.bg/?utm_source=inves...campaign=lenta

Е сега може да си купуват банани.....както пише един от читателите....
          Обаче требва да ги заслужи като ближе нежно господарите по 24 часа в денонощието и 365 дни в годината........

Не знам коя е тази Ива и не ми пука, НО ако е избягала от старчески дом в Германия, само си представи от какво е избягала преди това!!!
          И къде е отишла СЛЕД това!

Коментар

А Сталин колко е избил....
            Мога да ти кажа че след убиството на Стамболииске са убити над 50 К и над 300К имигрирали....и то от и по данни на царските правителства и кимон георгиев ....през 1934 г.....
            навсякъде по света са го правили и са се изчистили. Виж ги сега тия държави. Нямат комуняги и не са имали съветско робство. Нали срещу тях ревете?
            The strongest stand last.

Коментар

О заради демокрацията си отидоха над 2 милиона българи....от посткомуняшка България. И това бе най-хубавото, което им се е случвало през живота.
              Иначе преди демокрацията не ги пускаха от "рая".

В старческия дом в

Хайделберг Ива издържала само 11 дни: Страшно
              е!
              http://www.dnes.bg/world/2016/05/12/...-roboti.302187

Е сега може да си купуват банани.....както пише един от читателите....
              Обаче требва да ги заслужи като ближе нежно господарите по 24 часа в денонощието и 365 дни в годината........

Коментар

Да, какво за тях, колко българи са избили? Питаш ли ме нещо?
                А Сталин колко е избил....
                Мога да ти кажа че след убиството на Стамболииске са убити над 50 К и над 300К имигрирали....и то от и по данни на царските правителства и кимон георгиев ....през 1934 г.....

Коментар

А Труман и Аизенхауер и Никсън и Кенеди и ФОРД и Буш и Обама...така де по ред от Линкълн.... или по точно от както са английска колония....
                  Да, какво за тях, колко българи са избили? Питаш ли ме нещо?

Коментар

Prison Break

Коментар

А Труман и Аизенхауер и Никсън и Кенеди и ФОРД и Буш и Обама...така де по ред от Линкълн.... или по точно от както са английска колония....

Коментар

А заради демокрацията ....
                        О заради демокрацията си отидоха над 2 милиона българи....от посткомуняшка България. И това бе най-хубавото, което им се е случвало през живота.

Коментар

Коментар

А колко българи са си отишли заради Сталин? А заради Чърчил?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Разликата в икономическото развитие между страните в ЕС се задълбочават все повече.
                              Сравнението по БВП на глава от населението и особено средният доход на глава от населението през 80-те и днес, показват драстично запазване на тенденцията на увеличаване на различията, въпреки прокламираните мерки за интеграция, сближаване и подпомагане...
                              В няколко страни доходът вече е значително над средния за ЕС, а в периферията запазва тенденция за по-нисък, на места и намаляващ

...
                              Гледай различията в ЕС, защото имаме общ пазар, обща валута(!) но бедността е за някои...
                              Нека се върнем в реалните параметри за съпоставка.
                              Качество на живот в Германия срещу същото в Русия?
                              Да търся ли таблици?

Да, гледам различията в ЕС.
                              Бедността е за тези, които още се цункат с кремълски и кагебейски господари и докато не спрат да го правят, е съвсем назидателно заслужена.
                              Така мислят прагматиците от запада, не случайно са водещи световния прогрес.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Ами защото не Сталин е бомбардирал София, ами Чърчил и Рузвелт.

А пък последната смешка направо прилича на оня виц: Имам собствено мнение, обаче не съм съгласен с него.
                                А колко българи са си отишли заради Сталин? А заради Чърчил?

Коментар

Working...
                                X