IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Банев,Марешки,Джорж Ганчев.
    Верно?

Ми то магически триумвират мое си спретнат тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Че аз не знам дори един официален кандидат за президентин!

....освен магарешки май.
      Банев,Марешки,Джорж Ганчев.

Коментар

Идват избори,дай джокер кой е най убав и него ще изберем.
        Че аз не знам дори един официален кандидат за президентин!

....освен магарешки май.

Коментар

Казах го с ирония, която очевидно не разбираш.
          Идват избори,дай джокер кой е най убав и него ще изберем.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
            Хъш е на баба ти хвърчилото.За разлика от теб аз го познавам от 1981г а не от телевизора.Славчо е едно много объркано човече мечтаещо за слава и с много празна глава.Казвал съм му го много пъти.А защо се прави на мутра дори и аз не мога да разбера.
            Казах го с ирония, която очевидно не разбираш.

Коментар

Не.
              Хъш е.
              Хъш е на баба ти хвърчилото.За разлика от теб аз го познавам от 1981г а не от телевизора.Славчо е едно много объркано човече мечтаещо за слава и с много празна глава.Казвал съм му го много пъти.А защо се прави на мутра дори и аз не мога да разбера.

Коментар

Не.
                Хъш е.
                Че да си хъш лошо ли е?Левски,Ботев,,Караджата те нали са си баш хъшове?.

Коментар

Слави Трифонов не е ли шоумен,него що го гласиш за революционер?
                  Не.
                  Хъш е.

Коментар

• Слави Трифонов не е ли шоумен,него що го гласиш за революционер?

Коментар

• Новите революционери от обновената левица готвят нов погром на държавата

Новоизбраната председателка на БКП/БСП другарката Корнелия Нинова обяви, че комунсоциалистите щели да правят революция.

–Ура, на нож! – подеха нейния боен вик досегашните отцепници от любимата партия, които до преди няколко часа бяха във властта.

Намръщен като булдог, другарят Румен Петков отсече и с ръка, и с думи:

–Стига! Бяхме дотук! Повече компромиси няма да правим!

Сърдитата госпожица Дончева се отсърди и също обяви, че тръгва със старите си дружки на бой. Може би на „бой последен”?

ДПС на Доган/Карадайъ си е на мястото, там, при революционерите. То, впрочем, винаги си е било там! При руските пари и интереси. Нищо, че някои наивно си мислят, че на Доган и сие им били дърпали конците от Анкара!

Сега предстои да видим останалата опозиция в лицето на ДСБ и Радан Кънев ще се подреди ли под развятото бойно знаме с георгиевски ленти на другарите Нинова, Първанов, Петков, Дончева, Трифонов, Карадайъ. За разните НПО-та е излишно дори да си задаваме риторични въпроси! Те още утре ще скочат, че проучванията за газ и нефт в нашата акватория ще унищожат морето, небето, земята и подземието! Щото, нали, газ и нефт могат и трябва да ни продават само и единствено руските другари и братя!!!

Преди великия, обновителен,

исторически конгрес на БКП/БСП в партийната многотиражка „Дума” някакъв БеСеПар призоваваше другарите си, делегати на конгреса: „...да се отблъснем от социалдемократическата платформа, която ни бе натрапена, и да се върнем към социалистическите си (разбирай „комунистическите си” – бел. моя) корени”. Трябвало да станат „партия на хората на наемния труд. На обикновените хора преди всичко”.

Да плачеш ли, да се смееш ли!? Събрали се едни оядени, пригладени делегати, наблъскали пред НДК леки коли като за изложба на най-скъпите нови модели на прочути западни марки – това били борците за светлите бъднини на „обикновените хора преди всичко”! Умирам от любопитство в огромната зала дали е имало поне един представител на наемния труд. Изключвам наемните журналисти, те са тяхната си, червена „интелигенция”.

Другарят БеСеПар призовава още: „Трябва да сме съпротива! И недоволните да ни повярват”! На какво да се съпротивляват „недоволните”? Казал си го е човекът, честно и отговорно: като се загърбят Европа и НАТО, с които някои „се заиграват, забравяйки славянския ни произход и традиционните духовни връзки с Русия”!

Сега ясно ли е за КАКВА РЕВОЛЮЦИЯ става дума, за каква революция се готвят в БКП/БСП, АБВ, Дончева, ДПС, СлавТрифуновци и още някои съвсем маргинални групи и образувания, развяващи знамена с георгиевски ленти?

Пловдивски полицаи на 9 май се появиха, накичени демонстративно със същите тези руски отличителни знаци, че се и снимали, милите родни полицаи! Били политизирани, така ли? О, не! Моля ви се! Какво говорите вие? Дори ръководен другар от МВР ми опонира тази сутрин, че нямало как да бъдат уволнени, защото...нямало по-свестни в системата!!! Деветдесет на сто от младежите на Българияние (разбирай такива като мен!) сме били направили наркопласьори, крадци и изобщо мафиоти, които за нищо не ставали! И има известно право. Да, виновни сме, че през 1989 г. приехме милосърдно наложената ни камуфлажна подмяна и същите червени мутри, които преди това се гавриха с българите, продължиха още по-нагло и безнаказано да го правят вече като „демократи” и „капиталисти”.

Направихме ли декомунизация?

Не!

Направихме ли лустрация?

Не!

Е, сега (прав е човекът!), ще си сърбаме попарата! Онези, „революционерите”, които днес стягат бойните редици, в близките дни ще тръгнат из шумака, който вече се е раззеленил. Впрочем, то няма и от кого да се крият – няма нито полиция, нито жандармерия, нито военни, нито държавна власт, която да брани независимостта и суверенитета на България! Та същите тези нови революционери, когато тяхната революция победи, ще духнат първи там, където са именията им, луксозните им апартаменти, яхтите им, тлъстите им банкови сметки – на Запад, в неистово мразените (уж!) САЩ, Англия, Франция, Швейцария.

Не вярвате? И защо?

Другарката Корнелия Нинова, която в момента е на гребена на личната си еуфория, побърза да се похвали, че нейното синче се дипломира...не, не в Московския държавен университет! Не и в Ленинградския, пардон – Санктпетербургския! Диломира се в АМЕРИКАНСКИ УНИВЕРСИТЕТ!

Що така, бе, другарко Нинова?! Нали много обичате Съветския съюз, пардон – Русия?! Що така дечицата ви не се учат в любимата Масква? Какво не ѝ харесвате? Или, пращайки милите дечица в Америка, вие я готвите за световната комунистическа революция? Както таткото на другаря Пирински работеше в тази грозна и силно мразена Америка, за да бъде превзета от руските болшевици отвътре?!

Казва ли ти някой?!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                        "Добре че се е върнала. В Германия, некъдърните и мързеливите не виреят.
                        В БГ грижата за старите хора няма. За това и е свикнала че може да си седи, пуши цигари и пие кафета цял ден. Идете в старческия дом в Перник и ще видите за какво говоря.
                        Смрад, мирише на гнило и отчаяни стари хора.

В Германия поне има грижа за хората. Нещо което много от наще не могат да разберат - за да получиш трябва и да работиш."
                        Ти пък кога излезна от там дъртофелник, че не мога да се сетя. Виж за какво иде реч поне:
                        http://www.ipernik.com/novini/10509.html
                        Last edited by Бедният landlord; 12.05.2016, 11:39.

Коментар

• Беше ми интересно да си припомня някои моменти от историята.
                          Заговорът срещу България / Мразил ли е Уинстън Чърчил България?

Има и доста популярни приказки на това място, но има и сбит исторически материал.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                            "Добре че се е върнала. В Германия, некъдърните и мързеливите не виреят.
                            В БГ грижата за старите хора няма. За това и е свикнала че може да си седи, пуши цигари и пие кафета цял ден. Идете в старческия дом в Перник и ще видите за какво говоря.
                            Смрад, мирише на гнило и отчаяни стари хора.

В Германия поне има грижа за хората. Нещо което много от наще не могат да разберат - за да получиш трябва и да работиш."
                            какво говориш бре! как така да работиш??!
                            ми цигарките, ми кафетета, кой да ги дърпа??
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                              Демокрацията е обществена формация, при която у пролетариата се създава илюзията, че избира управниците и начина на управление.
                              К.Маркс
                              Предпочитам Херодот.
                              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ако прочетеш коментарите ще видиш че българина е станал чистач на немци ,англичани италианци ,гърци ,турци който преди п1989 г. не смееха да се държат с него по този начин...
                                Хората бяха горди а сега просяци и цигани и за една дойче марка и децата си продават...
                                Кой Ь е виновен освен кумунистите налЕ...те докараха тази агресия и липса на морални ценности и един бог парите...налЕ..
                                НИКОЙ не може да те задължи да правиш каквото и да е (чистиш, слугуваш, програмираш, инженерстваш или правиш свирки), ако НЕ ИСКАШ в ДНЕШНО ВРЕМЕ!!!
                                Ако ти САМ се унижаваш, НИКОЙ не може да ти помогне.
                                Ако тая ива е отишла там да бърше баби за 1700 евро, значи и тук и в гърция и в раша и в сащ ПАК щеше да прави същото, щото ЗА ДРУГО НЕ Я БИВА.
                                Разликата е в стандарта на живот, който може да си позволи с възнаграждението в различните страни за една и съща работа.
                                И то не е в полза на България, разззия или северна корея очевидно, иначе тая "ива" вече да беше сменила бабите.
                                Анадъммо???

Коментар

Working...
                                X